zen festival

Yoga en essentiële olie op het Zen Festival

Op zaterdag 19 augustus stond ik op het Zen Festival met de essentiële oliën van Young Living en met mijn aroma yoga en de yogareizen. Het Zen Festival werd voor de 2e keer georganiseerd in het openluchttheater Cabrio in Soest.

De dag startte regenachtig maar gelukkig brak al snel de zon door en heeft de regen zich de hele dag niet meer laten zien. Het Zen Festival was helemaal uitverkocht en ruim 300 mensen kwamen naar workshops zoals yin yoga en boxing yoga. Daarnaast waren er een aantal lezingen van o.a. Michael Pilarczyck incl. geleide meditatie zangeres Anura en Ludo de Jongh. De dag werd afgesloten door DJ Charly Lownoise.

 

the flower of life en essentiële oliën

The flower of life stond er dit jaar dus ook met een kraam. Voor mij de eerste keer dat ik op een festival als deze stond maar super leuk. Op de stand veel info over de essentiële oliën van Young Living waar ik zelf mee werk en waar ik met passie veel kennis over deel. Naast alle olie informatie was er info over de aroma yoga workshops die ik geef en de yogareizen die ik organiseer.

Er waren veel enthousiaste mensen die graag meer informatie wilden over de olie en nieuwsgierig waren waar je nu bijvoorbeeld een pepermunt olie voor kan gebruiken. Wist je bijvoorbeeld dat pepermunt verlichting kan geven bij verkoudheid of hoofdpijn? Ik gebruik het zelf ook als ik verkouden of last van mijn darmen heb. Een mooie gelegenheid om op deze dag mijn passie voor de etherische oliën dus te verspreiden.

aroma yoga workshop

Naast de info over de olie die ik graag deel was er ook veel animo voor de aroma yoga workshop. De mensen kwamen verspreid over het hele land en er was ook veel interesse voor een workshop op locatie. Super leuk dus!! En ik hoop zeker de aroma yoga workshops te mogen geven en mijn kennis zo weer te mogen delen. En zo veel mensen kunnen laten ervaren wat de olie met je kan doen.
Ben je ook geïnteresseerd in de therapeutische werking van essentiële oliën en wil je graag meer informatie? Ik organiseer regelmatig info avonden over de werking van de therapeutische werking van de olie en waar je de olie allemaal voor in kan zetten. Hierin veel praktische informatie. Wat kunnen de etherische oliën voor jou betekenen? Wist je bijvoorbeeld dat er een aantal oliën zijn die je ook kan gebruiken om je huis schoon te maken? Zo hoef je geen synthetische chemicaliën meer te gebruiken als je wat bewuster wil leven.

meer informatie?

Wil je wel eens een olie proberen? Je kan me altijd mailen of bellen voor meer informatie of als je een olie mee wilt bestellen.
Zo kun je zelf proberen wat de oliën voor jou kunnen betekenen.
Ben je nieuwsgierig naar de aroma yoga workshops? Bekijk hier de data en de thema’s van de workshops.
Leuk als je komt.
Het was een super leuke dag. Els bedankt voor je hulp en gezelligheid.
Tot volgend jaar op het Zen festival.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?