Extra ontspanning tijdens de Week van de Werkstress?

13-17 november 2023

Verbinding ervaren is de sleutel tot ontstressen. Maar hoe help je daarbij als werkgever?

In de week van 13-17 november is er weer extra aandacht voor stress op de werkvloer tijdens de Week van de Werkstress (WVDWS). Dit jaar is het thema (Ver)binding. En verbinding heeft een speciaal plekje in ons hart omdat het precies raakt wat wij doen!  Ben je nog op zoek naar activiteiten die je als werkgever op het progamma kan zetten tijdens de week van de werkstress? Denk eens aan onze stoelmassages! Of raak geïnspireerd door zes andere activiteiten die je kan aanbieden tijdens de week van de werkstress.

 

Onze #1 Stoelmassage: het ultieme relax-moment tijdens drukke werkdagen

Een stoelmassage is een cadeautje om te krijgen tijdens drukke werkdagen. En die van ons zorgen voor meer vitaliteit en laten energie weer stromen. We masseren op professionele ergonomische stoelen. En de kleding die je aan hebt, die kun je gewoon aanlaten. Wel zo makkelijk! 

Bij The Flower of Life doen we er alles aan om dit voor onze cliënten een bijzonder en prettig moment te maken. Zo hebben we ook kennis van acupressure en yoga, en zetten we tijdens de massage aroma en muziek in. Hierdoor kom je als medewerker in een extra diepe ontspanning en kom je weer in beter contact met je eigen behoeften. 

Maar vaak zul je nog wel aan de slag moeten na je massage 🙂 ! Daarover hoef je je geen zorgen te maken, want we hebben altijd de pepermunt olie bij ons. Dit aroma brengt je je direct terug  en is een echt energizer. Maar geloof ons, na je massage ga jij weer met nieuwe energie aan het werk. En je zult zien dat je spanning makkelijker los laat en beter slaapt. 

Zo is een stoelmassage een ideale rustpauze. Plus, het laadt je kostbare batterij ook weer op!

Drie keer bedrijfsactviteiten die helpen om je werknemers fit & vitaal te houden

Flex & Stretch

Met Flex & Stretch schud je spanning los, en worden schouders en heupen weer los gemaakt. Even weg van de bureaustoel, en op een vrolijke manier in beweging komen met elkaar – want ook dat is verbinding. 

Maken deze doeken je al nieuwsgierig? Naast gewone yogalessen, geeft Leontine ook speciale Aerial Yoga workshops op locatie. Daarbij kun je je laten dragen door het doek, en het geeft je een massage. Extra ontspannend!

Werken jullie hybride?  En is niet iedereen te vinden op de werkvloer? Geen probleem! Onze online yogalessen zijn makkelijk te volgen, en kunnen aan een grote groep worden aangeboden. Zo volg je samen een activiteit.

Drie fijne workshops waardoor werknemers leren over hoe je makkelijker kan ontspannen

Home retreat box - the flower of life Amsterdam

Workshop: Gezondheid van Binnenuit

Gezondheid begint van binnenuit. Het is super belangrijk om een lichaam te hebben wat in balans is op cel niveau en dat kun je meten. Benieuwd hoe? Dat leggen we je graag uit in onze workshop.

Workshop: De Kracht van Geur

De kracht van geur voor lichaam en geest, ontspanning of misschien wel beter slapen. Ervaar wat geur kan doen thuis en op de werkvloer. 

Workshop: Yoga Nidra & Yin Yoga

Yoga nidra / yin yoga zorgt voor rust en ontspanning in lichaam en geest. Na een lange dag kan je lichaam weer helemaal ontspannen en opladen. Even verbinden met jezelf en je diepste verlangens. 

Ben je overtuigd van onze stoelmassage? Of heb je een andere activiteit gespot die je wil toevoegen aan jullie programma?

The Flower of Life: wij laten energie weer stromen

Alles is energie. Als een cliënt blokkades heeft in zijn lichaam, dan weten wij die te vinden en proberen we deze op te lossen. Hierdoor kan de energie weer stromen. Dit zorgt ervoor dat we een belangrijke rol spelen bij het terugdringen van ziekteverzuim.

De verbinding tussen cliënt en masseur is uniek en laat energie weer stromen. Massage is geen luxe, maar onderhoud van je lichaam. Als het niet lekker stroomt, blokkeert je lichaam en je geest. Want lichaam en geest zijn tenslotte één.

The Flower of Life geeft je rust en ontspanning door vakkundige stoelmassages. Wij nemen de tijd voor mensen en zijn sensitief. Daardoor weten we de juiste snaar te raken bij onze cliënten. Op die manier geven we net iets extra’s, waardoor blokkades langer of zelfs permanent opgelost blijven.

We komen graag langs voor een stoelmassage op het werk of een van onze andere activiteiten (yoga, flex en stretch, kennisworkshops en vitaliteitsadvies) die we bieden om een bijdrage te leveren aan werkgeluk en minder werkstress.

 

We staan voor je klaar

06-14 36 04 80

info@the-flower-of-life.nl

Ja, neem contact met mij op voor de Week van de Werkstress

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?