Online Yoga

Online Yoga

Door de corona moesten de yogascholen voor bepaalde tijd sluiten en konden we geen yoga meer doen in onze vertrouwde yogaschool. Dus rolden we de matjes uit om online toch de les te kunnen volgen. De tweede lockdown is een feit dus iedereen mag weer vanuit huis zijn matje uitrollen.

Omdat het gemakkelijk is online yoga te doen lekker vanuit huis, geen reistijd, geen oppas nodig. Of omdat je aan de andere kant van het land woont.

Hoe werkt het?

  • aanmelden voor een online les kan door ons een mailtje of berichtje te sturen
  • je ontvangt dan van ons de zoom link naar de las
  • na de les ontvang je een open tikkie voor de les en mag je zelf bepalen wat je graag wil betalen voor de les

Wat is Online Yoga ?

Heel even waren de yogascholen weer geopend om in December toch weer te moeten sluiten. Het was heerlijk om weer in de yogastudio te zijn en zo ook even buiten de deur te zijn. Verandering van omgeving.

Maar er zijn ook genoeg mensen die graag de online lessen willen blijven volgen. Omdat ze geen reistijd hebben, gemakkelijk thuis hun matje uit kunnen rollen of zich nog niet helemaal prettig vinden in de yogaschool. Daarom hebben we besloten nog een aantal online lessen aan te blijven bieden.

En super leuk dat vanuit heel Nederland en België mensen zich aanmelden voor de les. Zo is afstand ineens niet meer zo belangrijk maar kun je toch mee doen.

De online yogalessen die we geven zijn online yin yoga en aroma yoga. Rol gemakkelijk je matje thuis uit en maak van je eigen huis of kamer even je eigen studio.

Heb je nog geen bolster of blok, check dan eens de webshop. We hebben allerlei yoga artikelen die je yoga practice nog fijner maken.

Yoga op de boot the flower of life

Dit ben ik, Leontine Denisse

Mijn naam is Leontine Denisse en ik woon in Amsterdam. In 2010 ben ik gestart met yoga. Door te hard werken, te veel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam, was ik uitgeput. Met yoga heb ik de balans teruggevonden. Ik voel nu veel beter aan waar mijn lichaam behoefte aan heeft. De eerste vijf jaar heb ik zelf yogalessen gevolgd en van diverse yogavakanties genoten. In februari 2014 volgde ik in India een week lang yogalessen. Ik kreeg daar goede uitleg over wat de oefeningen met je lichaam doen. Daar wilde ik meer over weten. Vooral yin yoga vond ik interessant. Ik merkte dat ik baat had bij deze vorm van yoga. Het stelt mij in staat om de rust terug te vinden. Om alle drukte van het dagelijks leven naast me neer te leggen.

Een online yogales volgen

lesrooster

Dinsdag
12:00 - 12:30
Yoga Break
Dinsdag
20:30 - 21:30
Yin Yoga
Donderdag
12:00 - 12:30
Yoga Break
Vrijdag
9:30-10:30
Yin Yoga
Vrijdag (2x per maand)
9:30-10:30
Aroma Yin Yoga Kosten: voor deze aroma les betaal je 10.- of 12,50 indien je de olie niet hebt
Zaterdag (2x per maand)
9:30-10:30
Aroma Yin Yoga Kosten: voor deze aroma les betaal je 10.- of 12,50 indien je de olie niet hebt

Handig tijdens de online yogales

Nazomer

aroma yoga workshop nazomer

27,50

nazomer

online aroma yoga workshop Indian summer

27,50

yin yoga - the flower of life

Aroma yoga workshop ZOMER

27,50

aroma yin yoga workshop LENTE

Aroma yoga workshop LENTE

27,50

Meer weten of een online yoga les volgen?

Wil je meer weten over de yogales of een yogales volgen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Over the flower of life

The flower of life heeft als doel om te ondersteunen bij gezondheid en algeheel welbevinden door het toepassen van acupressuur therapie, massage yoga en stoelmassage in Amsterdam (en omgeving).
We werken met Young Living oliën en -voedingssupplementen voor energie en ontspanning.