Online Yoga

Online Yoga

Door corona moesten de yogascholen voor bepaalde tijd sluiten en konden we geen yoga meer doen in onze vertrouwde yogaschool. Dus rolden we de matjes uit om online toch de les te kunnen volgen. Vanuit het hele land mocht ik mensen verwelkomen in mijn online lessen. En dat vond ik zo leuk dat ik door ben blijven gaan met de online lessen ook nu de scholen weer open zijn.

Omdat het gemakkelijk is online yoga te doen lekker vanuit huis, geen reistijd, geen oppas nodig. Of omdat je aan de andere kant van het land woont.

Hoe werkt het?

  • aanmelden voor een online les kan door ons een mailtje of berichtje te sturen
  • je ontvangt dan van ons de zoom link naar de las
  • na de les ontvang je een open tikkie voor de les en mag je zelf bepalen wat je graag wil betalen voor de les

Wat is Online Yoga ?

Door de lockdowns die we de afgelopen 2 jaar hebben gehad en de yogascholen allen moesten sluiten ontstonden er ook weer nieuwe mogelijkheden.  Yoga vanuit huis.

En er zijn genoeg mensen die graag de online lessen willen blijven volgen. Omdat ze geen reistijd hebben, gemakkelijk thuis hun matje uit kunnen rollen of zich nog niet helemaal prettig vinden in de yogaschool. Daarom hebben we besloten nog een aantal online lessen aan te blijven bieden.

En super leuk dat vanuit heel Nederland en België mensen zich aanmelden voor de les. Zo is afstand ineens niet meer zo belangrijk maar kun je toch mee doen.

De online yogalessen die we geven zijn online yin yoga en aroma yoga. Rol gemakkelijk je matje thuis uit en maak van je eigen huis of kamer even je eigen studio.

Heb je nog geen bolster of blok, check dan eens de webshop. We hebben allerlei yoga artikelen die je yoga practice nog fijner maken.

Yoga op de boot the flower of life

Dit ben ik, Leontine Denisse

Mijn naam is Leontine Denisse en ik woon in Amsterdam. In 2010 ben ik gestart met yoga. Door te hard werken, te veel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam, was ik uitgeput. Met yoga heb ik de balans teruggevonden. Ik voel nu veel beter aan waar mijn lichaam behoefte aan heeft. De eerste vijf jaar heb ik zelf yogalessen gevolgd en van diverse yogavakanties genoten. In februari 2014 volgde ik in India een week lang yogalessen. Ik kreeg daar goede uitleg over wat de oefeningen met je lichaam doen. Daar wilde ik meer over weten. Vooral yin yoga vond ik interessant. Ik merkte dat ik baat had bij deze vorm van yoga. Het stelt mij in staat om de rust terug te vinden. Om alle drukte van het dagelijks leven naast me neer te leggen.

Een online yogales volgen

lesrooster

Dinsdag
20:30 - 21:30
Yin Yoga Kosten: voor deze les betaal je € 10,-
Donderdag
12:00 - 12:30
Yoga Break
Vrijdag
9:30-10:30
Aroma Yin Yoga Kosten: voor deze aroma les betaal je € 12,50 indien je de olie niet hebt
Zaterdag
9:30-10:30
Aroma Yin Yoga Kosten: voor deze aroma les betaal je € 12,50 indien je de olie niet hebt

Handig tijdens de online yogales

online aroma yoga Valentijn - LOVE YOURSELF

Online Aroma yoga LOVE YOURSELF

27,50

2

Online aroma yoga workshop – Roots & Wings

27,50

Online Aroma Yoga Workshop_bluebirds_zondag17december

Aroma yoga workshop bij Bluebirds West – Roots & Wings

35,00

Nazomer

aroma yoga workshop INDIAN SUMMER

37,50

Meer weten of een online yoga les volgen?

Wil je meer weten over de yogales of een yogales volgen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Over the flower of life

The flower of life heeft als doel om te ondersteunen bij gezondheid en algeheel welbevinden door het toepassen van acupressuur therapie, massage yoga en stoelmassage in Amsterdam (en omgeving).
We werken met Young Living oliën en -voedingssupplementen voor energie en ontspanning.

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?