Bedrijfsyoga in Amsterdam en omgeving

Houd je medewerkers vitaal en energiek met bedrijfsyoga
.
Laat energie weer stromen.

Investeren in je bedrijf maar ook in je medewerkers! Vind je het belangrijk dat je medewerkers gezond en fit blijven? Dan is het belangrijk om in je werknemers te investeren. En bedrijfsyoga kan daar zeker aan bijdragen. Minder stress, meer focus zijn wat van de voordelen die bedrijfsyoga brengt. Maar denk ook aan een sneller herstel van spieren en gewrichten, dus minder kans op RSI of burn-out klachten.

Voordelen van bedrijfsyoga

  • Minder stress
  • Beter slapen
  • Minder ziekteverzuim
  • Tevreden medewerkers
  • energieker
  • RSI preventie
  • betere focus en concentratie
  • meer balans in je lichaam fysiek en mentaal

Investeren in de gezondheid van je werknemers loont.

Ochtend

Bedrijfsyoga is populair en vind steeds meer zijn weg bij bedrijven.
The flower of life biedt diverse vormen van yoga dus voor ieder wat wil. De dag starten met een actievere yoga of een flex en stretch maakt de spieren los en zorgt voor een energieke start van de dag.


Middag

Liever even tijdens een break alles weer losmaken? Dat kan natuurlijk ook, met een stoelyoga les. Zo kun je gewoon achter je bureau de voordelen ervaren van deze stretchsessie. Je voelt weer meer ruimte, energie gaat weer meer stromen en je kan je middag weer energiek verder.

Avond

Moe na een lange dag werken? Alle spanning van de dag weer loslaten met een heerlijk yin yogales op kantoor of online. Stretchen op het bindweefsel en het zenuwstelsel weer helemaal ontspannen. Op deze manier de dag achter je laten en ontspannen je avond in gaan. Je zal merken dat je dieper slaapt en meer ontspannen wakker wordt.

We bieden de volgende programma’s

Yogalessen

We hebben een divers aanbod in yogalessen. Actieve lessen voor een energie start van de dag, stoelyoga achter je bureau, stress release met yin yoga, ontspannen met restorative yoga of een yoga nidra les voor betere slaap. Daarnaast bieden we ook stretch en flex lessen ideaal voor de medewerkers die fysiek zwaar werk doen. De schouders en de heupen zullen je dankbaar zijn. Meer info over de stretch en flex vind je hier.

Yogaworkshops

Wil je voor je team of medewerkers eens iets speciaal aanbieden? We verzorgen ook yogaworkshops. Bijvoorbeeld tijdens heidagen of personeelsdagen. Jaarlijks activiteiten tijdens de week van de vitaliteit of de week van de werkstress bijvoorbeeld.
Liggend in een doek genieten van het gedragen worden terwijl je lichaam ontspant, het kan met Aerial yoga. Het inzetten van aromatherapie voor een diepere werking en stress loslaten, dan is een aroma yoga workshop zeker wat voor jullie.

Online yogalessen

Naast de yogalessen op locatie kun je bij ons ook terecht voor online lessen. Een les speciaal voor jouw bedrijf of team of deelnemen aan de reguliere online lessen die we wekelijks aanbieden. Met een abonnement kan je medewerker zelf in de avond of ochtend deelnemen aan de online lessen. Waar je maar bent wanneer je maar wil.


Vragen over bedrijfsyoga in Amsterdam?

Waarom bedrijfsyoga?

We zitten meer en meer achter ons bureau of in meetings. En niet alleen meer op werk maar ook thuis tijdens het thuiswerken. Hoge werkdruk, deadlines en non stop bereikbaar zijn. Het is het nieuwe normaal. En doordat we meer zitten vragen we ook meer van ons lichaam. Je kent vast wel de uitdrukking, zitten is het nieuwe roken ;-).

Eens in de drie jaar vragen CBS en RIVM de cijfers rondom ons zitgedrag uit via de leefstijlmonitor. Wist je dat Nederlanders van 4 jaar en ouder in 2021 dagelijks gemiddeld 9,1 uur zittend doorbrengen? Te veel zitten is niet goed voor onze gezondheid. Mensen die te veel zitten (meer dan 8 uur op een dag) en weinig bewegen hebben 74% meer kans op hart- en vaatziekten in vergelijking met mensen die minder dan 4 uur op een dag zitten. Check de factsheet hier.

Hoofden die vol lopen weer legen en spanning die zich opslaat in nek, schouders en hoofd. Yoga op het werk zorgt dat je de spanning weer los kan laten, energie weer mag gaan stromen en je ook weer meer verbindt met je lichaam. Onderzoek bewijst dat bedrijfsyoga stress vermindert en de concentratie weer verbetert. Wil jij je medewerkers meer vitaliteit brengen en tegelijkertijd zorgen voor minder ziekteverzuim?

Vraag dan een offerte aan voor een vitalteitsboost en laat energie weer meer stromen!

Ervaringen

Heldere uitleg
Lees verder
Met 0 ervaring aangesloten bij Leontine en haar online lessen. Echt geweldig! Uitleg is helder. Heerlijk uurtje even voor mijzelf! Heel fijn! Ze merkt op wanneer je de spanning of weerstand tegen komt en praat je er gewoon doorheen.
Fijne ontspannen workshop
Lees verder
Fijne ontspannen workshop. Leuk om te weten hoe je de essentiële olien kunt inzetten tijdens de yoga
Super combinatie
Lees verder
Ik heb recent een aromayoga workshop mogen volgen bij Leontine. Een super combinatie, de yogahoudingen die hun werk doen versterkt door de olieen die gebruikt worden. De rust van Leontine en haar kennis maken het zeker een aanrader!
Vorige
Volgende

Deze bedrijven maken gebruik van de diensten van The Flower of Life:

Is jouw bedrijf de volgende?

Leontine Denisse

Na 23 jaar in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, weet ik precies wat altijd ‘aan’ staan kan doen met je lichaam en geest. Er was altijd drukte, stress en dat loslaten heb ik moeten leren. Ook mijn lichaam was op een gegeven moment totaal uitgeput. Toen kwam ik de helende kracht van yoga tegen. En dat hielp mij om balans brengen in mijn eigen lichaam.

Meer informatie over Leontine

We staan voor je klaar

06-14 36 04 80

info@the-flower-of-life.nl

Ja, ik wil graag vitale werknemers

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?