Je doelen behalen met Aroma Freedom Technique

laat geur voor je werken met Aroma Freedom Technique

Je doelen halen, angsten loslaten om weer verder te kunnen gaan met het halen van je doelen of lekkerder in je vel zitten. Hoe vaak heb je al een doel voor jezelf gesteld, maar lukte het niet om het te behalen? Door angsten, denken dat je het toch niet kunt of andere belemmerende gedachten. Dan is het tijd voor Aroma Freedom Technique!

De kracht van geur

De geuren van essentiële oliën zijn belangrijke triggers voor ons brein. De effecten ervan worden al jarenlang onderzocht door wetenschappers. De Aroma Freedom Technique, afgekort AFT, gebruikt de geuren van essentiële oliën in combinatie met methodes uit de psychologie.

AFTafbeelding

Wat doet Aroma Freedom Technique?

Met Aroma Freedom Technique kun je gedachten die je dagelijks leven belemmeren aanpakken. Aroma Freedom Technique helpt je om inzicht te krijgen in wat je belemmert en om negativiteit los te laten. Dit kunnen gevoelens, gedachten en overtuigingen zijn. Wanneer je deze loslaat, ontstaat er ruimte voor positiviteit.

Er zijn 3 manieren om met Aroma Freedom Technique te werken:

Aroma Freedom Technique

AFT richt zich op de toekomst. Het helpt je blokkades op te lossen die je belemmeren om je doel voor de toekomst te bereiken. De geuren van de essentiële oliën werken in op de plekken in je hoofd waar herinneringen worden bewaard. Ze helpen negatieve gedachten, gevoelens, emoties en oude herinneringen op te lossen en om te zetten in een positieve benadering. Dit helpt om helderheid te krijgen in je intenties en doelen, en om de daarbij belemmerende gedachten en emoties los te laten. De essentiële oliën van Young Living helpen bij een permanente verandering waardoor je meer openheid, vrijheid en zelfvertrouwen zult ervaren. Zo kun je alles uit jezelf halen en je talenten, kracht en gaven optimaal benutten.

Memory Resolution Technique

Deze techniek richt zich op het loslaten van pijnlijke emoties en herinneringen uit het verleden. Misschien is er iets gebeurd in het verleden waar je een vervelende herinnering aan over hebt gehouden. Je werd boos, verdrietig of je schrok. En de emotie bij deze gebeurtenis heeft zich vastgezet in je geheugen. Natuurlijk kun je deze emoties parkeren, maar ze komen een keer terug. En waarschijnlijk op een moment dat je het niet verwacht. Met de Memory Resolution Technique kun je de emotionele trigger van deze herinnering verminderen of zelfs helemaal loslaten. De negatieve emoties verdwijnen door het inhaleren van essentiële oliën en je te richten op de herinnering.

Aroma Reset

Met de Aroma Reset maak je in 60 seconden emotionele energie los van een actuele situatie in het heden. Zo creëer je in een minuut meer rust voor jezelf door stress en frustratie los te laten. De Aroma Reset geeft je, waar je ook bent, meer ontspanning. Thuis of op het werk. 

Wil je weten hoe? Download hieronder dan de gratis aroma reset.

Ja ik wil een Aroma Reset

Neem een minuutje voor een 60 seconden aroma reset

Waar kan Aroma Freedom Technique bij helpen?

Hieronder zie je een overzicht van belemmerende gedachten en overtuigingen waarbij AFT kan helpen:

Uit ervaring blijkt dat mensen meer rust voelen, meer zelfvertrouwen, een betere focus, inzichten en meer energie krijgen, en vermindering van lichamelijke klachten. Ben je benieuwd wat een AFT sessie voor jou kan doen? Maak dan een afspraak voor een sessie.

Hoe werkt een Aroma Freedom Technique sessie?

Tijdens een Aroma Freedom Technique sessie bespreek je de belemmering en pel je die laag voor laag af. Het kan zijn dat je uitkomt bij je jeugd. Daar kunnen die negatieve gedachten zich hebben vastgezet en voor blokkades gezorgd. Sommige van die belemmeringen zie je zelf, maar het kan ook zijn dat je tijdens een AFT-sessie een blokkade tegenkomt waarvan je het bestaan niet afwist. Het is dan ook raadzaam om meerdere sessies te doen.

Waar komt de Aroma Freedom Technique vandaan?

De Aroma Freedom Technique is ontwikkeld door Dr. Benjamin Perkus. Als psycholoog met 20 jaar ervaring, paste hij verschillende technieken toe en deed hij in zijn praktijk 17 jaar lang ervaring op met het gebruik van essentiële oliën. Hij zag dat geur een belangrijke werking had bij het aanpassen van gedachten, gevoelens en overtuigingen.

Wat heb je nodig voor een Aroma Freedom Technique sessie?

Voor een sessie kun je bij mij thuis langskomen in Amsterdam, maar het kan ook online via Zoom. Wat heb je ervoor nodig?

De oliën van Young Living die we gebruiken tijdens de sessie zijn o.a:

Heb je geen essentiële oliën in huis? Geen probleem, dan stuur ik je samples op voor de sessie. Je kunt de oliën ook via mij bestellen.

Wat zijn de kosten voor een sessie?

De sessies vinden plaats bij mij thuis in Amsterdam of online. Een sessie duurt 1 uur en kost 65.-.  Wanneer een sessie niet voldoende is of je graag aan meerdere doelen wil werken dan kun je ook kiezen voor een pakket van 3 sessies waarbij we samen lagen afpellen en belemmerende overtuigingen en emoties los laten.

Wil je graag met je team of afdeling een groepssessie doen als teambuilding, dan kan dat uiteraard ook.  Een groepje bestaat dan uit 4 tot 6 personen en de kosten zijn 37.50- per persoon.  Is de groep groter, neem dan contact met ons op voor een passende offerte.

Wil je graag eerst meer informatie over een sessie, pakket of groepssessie, neem dan contact op.

 

Boek een AFT sessie

1 sessie

75
00 per sessie
  • duur : 60 minuten

pakket van 3 sessies

195
00 voor 3 sessies
  • duur : 60 minuten

groepssessie

37
50 vanaf 4 personen
  • duur : 90 minuten

Download hieronder je gratis Aroma Reset

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?