Stoelmassage op het werk

Ervaar rust en ontspanning op je werk met onze stoelmassages. The Flower of Life komt  bij je langs op kantoor in Amsterdam en omliggende gebieden. Onze massages verlichten spanning en laten energie weer stromen. Op deze manier dragen we bij aan vitaliteit op jullie werkvloer.

De voordelen van stoelmassage op de werkvloer

Massage vermindert stress 

Een open deur. Maar je hebt vast wel iemand in je omgeving met een stijve nek, vaste schouders, last van de onderrug of misschien zelfs RSI-klachten. (Of je bent het zelf!) Met stoelmassage besteden we aandacht aan het bovenste deel van je lichaam en zorgen voor verlichting. Op deze manier kan je stress de baas blijven op de korte termijn.

Fit op de vloer, want energie stroomt

Maar ook op de lange termijn zul je fitter blijven door (regelmatige) stoelmassage. Want waar dingen loskomen, gaat ook de energie weer stromen. Met als gevolg dat jij en je collega’s fitter en vitaler op het werk zijn en blijven. Na een massage ervaar je weer ruimte om te focussen op de dingen die er toe doen. En dat zorgt voor een productief gevoel.

Je scoort punten bij je collega’s én als werkgever

… want je zet als werkgever het welzijn van je werknemers voorop! Veel onderzoeken wijzen uit dat ziekteverzuim bij een massage op zijn tijd vermindert. In 2023 waarin we veelal hybride werken, is stoelmassage een uitstekende reden om naar kantoor te komen. En ook voor nieuwe werknemers zal een ontspannende massage een pré zijn.

Waarom stoelmassage met The Flower of Life?

stoelmassage bij bedrijven - the Flower Of Life Amsterdam

The Flower of Life helpt je ontspanning te ervaren op de werkvloer en we beloven je dat de energie weer stroomt. We hebben voor iedereen een persoonlijke aanpak en kijken we naar wat er werkt voor jullie bedrijf, en wat jullie belangrijk vinden op de werkvloer.

De voordelen van stoelmassage op een rijtje

Als je een massage krijgt...

Voor jou als werkgever betekent dit...

Let op! Stoelmassage kan fiscaal aftrekbaar zijn.

Ook handig om te weten: stoelmassage kan fiscaal aftrekbaar zijn voor jou als werkgever. Mits dat in je Arboplan past. En natuurlijk zijn er ook voorwaarden en regels aan verbonden. Om je te helpen hebben we alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Dit zeggen onze klanten over ons

Iedereen weer vitaal op de werkvloer
STB
Lees verder
Wij hebben Ali & Leontine uitgenodigd op de SBT (stichting voor bijzondere tandheelkunde). Wat hebben wij fijne reacties over de massages gekregen van al onze collega’s. Ali & Leontine hebben ervoor gezorgd dat iedereen weer vitaal op de werkvloer staat. Bedankt!
Flexibel, aardig en professioneel
Stoelmassage op kantoor
Lees verder
We hebben the Flower of Life ingehuurd voor regelmatige stoelmassage op de werklvoer. Het personeel heeft de massages hartelijk ontvangen en ze zijn een grote hit op kantoor. Leontine en Ali zijn aardig, professioneel en flexibel als we een afspraak moesten verplaatsen.
Top Masseurs
Koninklijk Theater Carré
Lees verder
Wat een top masseurs. Precies wat we nodig hadden om de premiere show in Koninklijk Theater Carré goed te doen. Dank!
Fantastisch
Stoelmassage op kantoor
Lees verder
Leontine en Ali zijn fantastisch! Kunnen goed inspelen op de personen en/of het bedrijf waar ze langskomen, waardoor iedereen zich prettig voelt. Ons personeel zouden jullie het liefst elke dag hier over de vloer willen! 😉
Vorige
Volgende

Wij werken ook voor

Is jouw bedrijf de volgende?

Massage op evenementen

Ben je op zoek naar een eenmalige massagesessie voor je bedrijfsevent? Ook daar kunnen we je mee helpen. We werken op verschillende locaties in Amsterdam en er zijn verschillende dingen mogelijk.

 

 

Ons werkgebied voor stoelmassage

The Flower of Life biedt stoelmassages aan voor bedrijven door heel Nederland, en ook voor losse events. Onze eigen massagestudio zit in Amsterdam-West. Daarom zijn we hoofdzakelijk actief in Amsterdam en omgeving. Maar ons werkgebied is heel Nederland. We zijn voor verschillende bedrijven en events ook regelmatig elders te vinden en komen graag bij je langs! We bieden stoelmassage op het werk aan o.a in:

Veelgestelde vragen over stoelmassage

Een standaard stoelmassage-behandeling duurt 20 minuten. Afhankelijk van de wensen en budget kan er gekozen worden voor 15-, 25- of 30 minuten massages. We geven graag advies dat aansluit op jullie vraag. 

Ja, we werken met vaste masseurs. Dat is goed voor het onderlinge vertrouwen en de persoonlijke benadering bij de massagebehandelingen. De masseur is door deze werkwijze altijd op de hoogte van de gezondheidstoestand van de medewerkers.

Stoelmassage bij bedrijven maakt werknemers bewuster van hun werkhouding en de mate van spanning in het lichaam. Werknemers worden bewuster van de signalen die het lichaam geeft en zo wordt het makkelijker om tijdig te reageren op eventuele symptomen.

Indien nodig geven we advies om naar de huisarts te gaan of een fysiotherapeut te bezoeken zodat men niet te lang met een klacht doorloopt. Stoelmassage kan daarom zorgen voor een goed preventief beleid in het kader van gezondheid bevorderende maatregelen op de werkplek.

Door regelmatig stoelmassages aan te bieden aan de werknemers wordt hun welzijn en hun gezondheid onderhouden. De massages kunnen om de twee weken of eens per maand aangeboden worden aan de werknemers.

De meeste stoelmassage aanbieders leggen de nadruk vaak het meest op het voorkomen van RSI-klachten en een betere doorbloeding. Dat is uitstekend, toch bieden we bij The Flower of Life bieden wat meer.

Wij zetten tijdens onze stoelmassages ook  aromatherapie en muziek in. Zo laten we de medewerker tijdens de massage even helemaal uit het werk stappen, ontspannen om daarna met weer frisse energie aan het werk te gaan. De kracht van geur en muziek zijn hier een toegevoegde waarde voor de ontspanning van het zenuwstelsel. 

Ja natuurlijk kan dat! Als beloning na een drukke periode, tijdens een bedrijfsevenement, ter ondersteuning van een beursstand of gedurende een gezondheidsweek staan we graag voor u klaar om voor de deelnemers een onvergetelijke indruk achter te laten.

Veelgestelde vragen over kosten & vergoedingen

De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun medewerkers, stoelmassages vallen daaronder en behoren als arbovoorziening tot de ‘nihil’ waardering.

Dit betekent dat de stoelmassages, mits er aan de voorwaarden van de belastingdienst wordt voldaan, onbeperkt kunnen worden vergoed zonder dat dit ten koste gaat van de 1,2% ruimte van de werkkostenregeling.

Voorwaarden waar je als bedrijf aan moet voldoen:

  • Je hebt als werkgever een arboplan
  • De massage maakt in redelijkheid deel uit van dat arboplan
  • De massage vindt tijdens werktijd op de werkplek plaats
  • De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen
  • Er is geen sprake van een aanmerkelijke privébesparing voor de werknemer

Wanneer niet wordt voldaan aan deze voorwaarden kunnen de stoelmassages nog steeds onbelast worden verstrekt via de werkkostenregeling.

In deze regeling van de belastingdienst mag je als werkgever het personeel tot een maximum van 1,2% van de totale loonsom laten profiteren van vergoedingen en verstrekkingen. Het is niet langer noodzakelijk om deze vergoedingen per werknemer bij te houden, dat kan bedrijfsbreed. Meer informatie hierover kun je vinden op www.belastingdienst.nl/wkr

Helaas, zorgverzekeraars vergoeden geen massages die bedrijfsbreed door de werkgever worden aangeboden. 

We staan voor je klaar

06-14 36 04 80

info@the-flower-of-life.nl

Meer informatie over stoelmassage op het werk?

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?