Aerial restorative yoga

Aerial restorative yoga

Tijdens deze restorative aerial yoga mag je heerlijk ontspannen waarbij het doek je draagt. Het doek hangt bij deze rustige les laag, net boven de grond. Het doek zal je tijdens deze les vooral dragen, masseren en wiegen. Hierdoor kun je in zittende en liggende houdingen nog meer ontspannen.

Wat is Aerial restorative yoga ?

Tijdens deze restorative aerial yoga mag je heerlijk ontspannen waarbij het doek je draagt. Het doek hangt bij deze rustige les laag, net boven de grond. Het doek zal je tijdens deze les vooral dragen, masseren en wiegen. Hierdoor kun je in zittende en liggende houdingen nog meer ontspannen. Bij deze vorm van Aerial yoga ga je onderzoeken waar je in je lichaam ruimte kan maken en spanning die je vast houd nog los kan laten. De les eindigt met een shavasana in het doek, wiegend of stil, gedragen door het doek. Met als kers op de taart een korte massage erbij.

aerial restorative yoga met the flower of life Amsterdam

Dit ben ik, Leontine Denisse

Mijn naam is Leontine Denisse en ik woon in Amsterdam. In 2010 ben ik gestart met yoga. Door te hard werken, te veel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam, was ik uitgeput. Met yoga heb ik de balans teruggevonden. Ik voel nu veel beter aan waar mijn lichaam behoefte aan heeft. De eerste vijf jaar heb ik zelf yogalessen gevolgd en van diverse yogavakanties genoten. In februari 2014 volgde ik in India een week lang yogalessen. Ik kreeg daar goede uitleg over wat de oefeningen met je lichaam doen. Daar wilde ik meer over weten. Vooral yin yoga vond ik interessant. Ik merkte dat ik baat had bij deze vorm van yoga. Het stelt mij in staat om de rust terug te vinden. Om alle drukte van het dagelijks leven naast me neer te leggen.

Een Aerial restorative yoga les volgen

Meer weten of een Aerial restorative yoga les volgen?

Wil je meer weten over de yogales of een yogales volgen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Over the flower of life

The flower of life heeft als doel om te ondersteunen bij gezondheid en algeheel welbevinden door het toepassen van acupressuur therapie, massage yoga en stoelmassage in Amsterdam (en omgeving).
We werken met Young Living oliën en -voedingssupplementen voor energie en ontspanning.

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?