Over the flower of life

Leontine Denisse

Mijn naam is Leontine Denisse en ik woon in Amsterdam. In 2010 ben ik gestart met yoga. Door te hard werken, te veel stress en te weinig aandacht voor mijn lichaam, was ik uitgeput. Met yoga heb ik de balans teruggevonden. Ik voel nu veel beter aan waar mijn lichaam behoefte aan heeft. De eerste vijf jaar heb ik zelf yogalessen gevolgd en van diverse yogavakanties genoten. In februari 2014 volgde ik in India een week lang yogalessen. Ik kreeg daar goede uitleg over wat de oefeningen met je lichaam doen. Daar wilde ik meer over weten. Vooral yin yoga vond ik interessant. Ik merkte dat ik baat had bij deze vorm van yoga. Het stelt mij in staat om de rust terug te vinden. Om alle drukte van het dagelijks leven naast me neer te leggen.

Leontine Denisse the flower of life

Opleiding Yin Yoga teacher

Ik ben op zoek gegaan naar een yogaopleiding om meer verdieping te vinden in wat yoga allemaal doet voor je lichaam.
In oktober 2014 startte ik met de yin yoga teacher training aan de Nieuwe Yoga School van Johan Noorloos in Amsterdam. Deze opleiding heb ik met succes afgerond.
Tijdens de opleiding leerde ik vooral veel over het menselijk lichaam en dat ieder mens anders is. Met die insteek geef ik ook les. Ik help iedereen graag om het beste uit de les te halen. Of dat nu gaat om het krijgen van rust, verdieping of loslaten. Iedereen krijgt de ruimte en kan meedoen op zijn/haar eigen niveau. In dezelfde tijd kwam het idee voor een sabbatical. Ik wilde graag terug naar India om meer yogaervaring op te doen. In februari 2015 vertrok ik waar ik een maand lang verbleef bij Ashiyana en een opleiding klassieke hatha yoga volgde. Met deze kennis startte ik in juli 2015 met lesgeven.

Inmiddels heb ik nog mooie andere opleidingen mogen volgen zoals de kinderyoga bij Helen Purperhart aan de Jip en Jan academie, aerial- en aerial restorative yoga bij Aerial Yoga Nederland,  en yin medicine 1 en 2, bij Bivag. Een prachtige opleiding met assistent yin yoga, shiatsu massage, cranio sacraal en functionele osteopathie. Deze opleiding heeft me geraakt en ik vind het prachtig om te zien wat voor mooie resultaten je kan bereiken met 1 op 1 assisted yin lessen. In 2018 kwam daar dan nog restorative yoga fundamentals 1 en 2 van Veda Ela bij en Yin 3.3. Een overzicht van alle opleidingen die ik de afgelopen jaren heb gedaan, kun je hier vinden.

Op dit moment geef ik les bij Tula Amsterdam en Centrum Heartful in Loenen. Daarnaast val ik regelmatig in op locaties in Amsterdam, Weesp en Amstelveen.

Ali Cetinkaya

Ik ben Ali Cetinkaya en ben sinds 2011 actief als masseur. In 2008 – 2011 werkte ik in een hotel op Cyprus, hier ben ik in contact gekomen met massages en heb ik mijn eerst massage kennis opgedaan. In 2011 startte ik een nieuwe baan bij Captain Jack Yachting als sailor. Naast de gebruikelijke werkzaamheden op de boot, gaf ik ook massages aan de gasten aan boord. Voor mij een plezier om te geven maar ook om te zien hoe de gasten nog meer kunnen konden ontspannen. Een extra toevoeging tijdens een heerlijke ontspannen vakantie.

In 2018 besloot ik me meer in de massages te willen verdiepen en volgde ik een opleiding thai-table massage bij Thai Hand International in Amsterdam. En dat smaakte naar meer. Inmiddels heb ik de opleiding tot acupressure therapist afgerond bij dezelfde school en geef ik deep tissue, thai table, thai chair en voetreflexologie massages, naast de ontspanningsmassages die ik al gaf.

Ali Cetinkaya the flower of life amsterdam

Samen met Leontine volgden we in 2018 ook een cursus Raindrop massage in Kroatië. Een fijne massage waarbij gebruik wordt gemaakt van essentiële oliën. Inmiddels is mijn thuisbasis Nederland geworden en geef ik massages in Nederland. Tijdens de yogareizen die we samen organiseren, ga ik mee als masseur.

Het is voor mij het grootste compliment als ik mensen na afloop van de behandeling weer ontspannen en opgeladen de deur uit gaan of van de massagetafel afkomen. Ik hoop je spoedig te mogen ontvangen voor een van de mooie massages die ik verzorg.

Kies een massage:
Ontspanningsmassage
30 minuten
€ 35
Ontspanningsmassage
45 minuten
€ 50
Ontspanningsmassage
60 minuten
€ 65
Deep tissue massage
30 minuten
€ 35
Deep tissue massage
45 minuten
€ 50
Deep tissue massage
60 minuten
€ 65
Sportmassage
30 minuten
€ 35
Sportmassage
45 minuten
€ 50
Sportmassage
60 minuten
€ 65
Voetreflexmassage
30 minuten
€ 35
Voetreflexmassage
45 minuten
€ 50
Voetreflexmassage
60 minuten
€ 65
Raindrop massage
60 minuten
€ 75
Stoelmassage
15 minuten
€ 16
Stoelmassage
20 minuten
€ 22.5
Stoelmassage
30 minuten
€ 30
Zweedse massage
30 minuten
€ 35
Zweedse massage
45 minuten
€ 50
Zweedse massage
60 minuten
€ 65
Thai table massage
60 minuten
€ 70
Thai table massage
90 minuten
€ 95
Selecteer een datum en tijd:
Vul je gegevens in:
Totaal €

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?