Recensies

Beoordelingen yogalessen van the flower of life voor en door deelnemers.

The flower of life geeft wekelijks yogalessen in Amsterdam en Breukelen en Loenen.

Heb je al eens deelgenomen aan één van de lessen in Amsterdam of Breukelen en Loenen? Dan stel ik het enorm op prijs als je je ervaringen met mij wilt delen.
Je helpt mij en toekomstige deelnemers enorm met een beoordeling!

Namaste Leontine Denisse

Je beoordeling invoeren
1
2
3
4
5
Versturen
     
Cancel

Schrijf een beoordeling

the flower of life
Average rating:  
 28 reviews
by Alka Jongsma on the flower of life
Heerlijk ontspannen yoga tijdens Eagle retreat

Afgelopen zondag een heerlijke yoga sessie mogen ontvangen van Leontine. Op je eigen tempo en in samenhang met etherische oliën met je lichaam bezig zijn. Ook ik had een wat mindere ervaring met yoga maar deze les vond ik heerlijk!! Jammer dat je zo ver weg woont want ik kwam graag nogmaals

Liefs Alka

by jose Booms on the flower of life
Eagle retreat 2019
Beoordeling: Geweldig, wat een fijne les. Goede uitleg, rust en haalbaar voor mij wat we deden

Tijdens ons eagle retreat 22 juni 2019 gaf Leontine ons Yoga les. Heel eerlijk, door een eerdere ervaring (niet wetende wat alle verschillen in Yoga land zijn) keek ik niet uit naar deze les. Echter Leontine heeft mij een precies tegenovergestelde ervaring mee gegeven. Wat een mooie, fijne, rustige les. En dat wat ik deed dat kon ik ook. Na de les voelde ik ook overal de ruimte in mijn lijf. Leontine wat een fijne ervaring mede ook door jou als persoon. Heel fijn dat je dit voor ons heb gedaan.
Liefs Jose

by Rosa on the flower of life
Ultiem ontspan-moment

Ik volg nu zo'n jaar iedere week de aerial restorative les van Leontine bij Tula. Het is een hele fijne les waarin ik compleet kan ontspannen. Met een prettige, rustige stem praat Leontine je door de oefeningen heen. Het is fijn om iedere week zo'n moment voor jezelf te hebben waarin je weer helemaal kunt ontspannen en opladen tegelijk. Ik kan het iedereen aanraden!

by Lieke on the flower of life
Aromayoga

Ik heb recent een aromayoga workshop mogen volgen bij Leontine. Een super combinatie, de yogahoudingen die hun werk doen versterkt door de olieen die gebruikt worden. De rust van Leontine en haar kennis maken het zeker een aanrader!

by Ellen on the flower of life
Aromayoga

Na een drukke werkweek een workshop aromayoga door Leontine, in één woord "Geweldig". De essentiële oliën in combi met de ontspannende yoga werkte super ontspannend. Ik voelde me werkelijk als herboren, heb er er het hele weekend van mogen nagenieten, ik merkte echt dat deze les me veel had gebracht. Leontine heeft waanzinnig veel kennis en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Even een hand op je schouders in een houding, dit soort kleine dingen voelen heel fijn, net even dat kleine gebaar van persoonlijke aandacht dat is de kracht van Leontine!!

by Bianca van der Pol on the flower of life
Free as a bird met Aerial Yoga

Gisteren een fantastische nieuwe yoga beleving ervaren. -Aerial Yoga les- van Leontine. Ik ben super enthousiast. Het leek me best wel eng, maar met de rustige en vertrouwend gevende begeleiding van Leontine was het een feestje. Ik voelde me - as free as a bird-. Dank je wel Leontine!

by Petra on the flower of life
Ik kan vliegen
Beoordeling: Workshop aerial yoga

Je kan je inschrijven bij de klm om pilot te worden, maar een workshop aerial yoga bij Leontine is waarschijnlijk vele malen, leuker, ontspannender en gezellig om te leren vliegen. Wat een bevrijding om niet alleen je armen en benen los te laten, maar letterlijk echt alles los te kunnen laten en alleen nog maar van het moment te genieten. Het was echt een super gezellige en leerzame middag waar ik met heel veel plezier op terug kijk, gelukkig hebben we de foto's nog zal ik maar zeggen en het vooruitzicht dat er waarschijnlijk over een paar maanden weer een workshop is. ik kan niet wachten. Leontine, dank je we! Dikke kus.

by Chantal on the flower of life
Aerial yoga workshop

Zaterdag heb ik de workshop aerial yoga gevolgd bij Leontine in Loenen. Ik doe wel af en toe yoga maar niet structureel en voor deze super leuke les hoef je dus ook niet ervaren te zijn. Het is echt de leukste vorm van yoga die ik tot nu toe heb gedaan. Leontine legt alles heel rustig uit, doet het voor en vervolgens helpt ze indien nodig. Uiteindelijk hebben we allemaal op onze kop in de doeken gehangen. Er is persoonlijke aandacht voor iedereen en je kan alles op je eigen manier en tempo doen. Ik vond het een super geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar. En het is een goede work out ik had er de volgende dag best wat spierpijn van 🙂

by Eef Ouwehand on the flower of life
workshop aroma yoga

Leontine is een zeer bekwame en betrokken yogalerares en de locatie waar de yoga gegeven wordt is erg fijn. Het was heel mooi om te merken hoe mooi de oliën en yoga poses samenwerkten naar een diepe ontspanning. Ik was gaar van een drukke week toen ik aankwam en ging weer fris en ontspannen naar huis.

by Els on the flower of life
Aromayoga

Yoga van Leontine is voor mij altijd al een feest maar als het een aromayoga is dan overtreft dat alles. Door de natuurlijke oliën aan te passsen aan de yoga houdingen krijg je een versterkend effect. Totaal relaxed kom je weer thuis. Heerlijk!!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»