Recensies

Beoordelingen yogalessen van the flower of life voor en door deelnemers.

The flower of life geeft wekelijks yogalessen in Amsterdam en Breukelen en Loenen.

Heb je al eens deelgenomen aan één van de lessen in Amsterdam of Breukelen en Loenen? Dan stel ik het enorm op prijs als je je ervaringen met mij wilt delen.
Je helpt mij en toekomstige deelnemers enorm met een beoordeling!

Namaste Leontine Denisse

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

The Flower of Life
Average rating:  
 41 reviews
 by Tina Maruanaija
Massages
Beoordeling: Weldadig gevoel

Na 2 voetreflex massages en 1x 90 minuten massage bij/door Ali voel ik mij, als 74 jarige uit Alphen a/d Rijn, een totaal ander persoon!

 by Charisma
(Aroma) yin yoga
Beoordeling: Heerlijk!!

Met 0 ervaring aangesloten bij Leontine en haar online lessen.
Echt geweldig! Uitleg is helder. Heerlijk uurtje even voor mijzelf! Heel fijn! Ze merkt op wanneer je de spanning of weerstand tegen komt en praat je er gewoon doorheen. Leontine, dank je wel 😘

 by Melissa Sombroek
Aroma yin yoga
Beoordeling: Heerlijk verwen momentje voor jezelf

Hele fijne yoga lessen. De olie geeft een bijzondere extra dimensie. Leontine is hele lieve en betrokken yoga docente. Geef jezelf dit kado!

 by Hermien Rondeel
Yin Yoga
Beoordeling: Heel fijne lessen

Sinds kort doe ik mee aan de Yogalessen bij Leontine. Ik wilde dit al eerder maar woon niet echt in de buurt, dus de online lessen zijn een uitkomst voor mij.
Leontine geeft les met rust en aandacht. Dit stelt me in staat om goed naar mijn lichaam te luisteren, de grenzen op te rekken, maar niet te overschrijden.
Ze benoemt het effect van de houdingen op het lichaam wat me uitnodigt om zolang mogelijk in de houding te blijven. De les voelt dankzij Leontine iedere week weer als een cadeautje...

 by Miranda
Fijne lessen en begeleiding
Beoordeling: Super

Ik ken Leontine van onze oude werkgever. We hebben altijd wel contact gehouden en zo weet ik hoe gepassioneerd en kundig Leontine is in wat ze doet. Onlangs ben ik haar yogalessen online gaan volgen als gevolg van de Corona tijd. Ik woon in Haarlem en volg daarom lessen in de buurt maar doordat Leontine online ook les geeft kwam de mogelijkheid haar lessen te volgen. Leontine is heel kundig,weet veel te vertellen over het effect op je lijf/organen in bepaalde houdingen. Ze is heel rustig waardoor je alleen al door haar stem tot rust komt :-). Ze houdt goed rekening met blessures en biedt allerlei opties om evengoed effectief de les te kunnen volgen.

 by Janneke
Beste yoga lessen!

Ik word altijd heel rustig en blij van de yoga lessen van Leontine! Onlangs heb ik voor het eerst een aroma workshop gevolgd, een hele bijzondere ervaring. De oliën helpen namelijk om nog meer te ontspannen en in de houding te komen. Naast haar yin lessen, is de aroma workshop dus ook een enorme aanrader!

 by Linda
Een heerlijk cadeau voor jezelf
Beoordeling: Aroma yin yoga workshop

De oliën zorgen bij mij voor een verdieping van de yoga houdingen. Een wauw ervaring en een heerlijk cadeau voor jezelf. Dank je wel Leontine 🙏

 by Lidwien
Workshop aroma Yoga
Beoordeling: Tijd voor ontspanning

Fijne ontspannen workshop. Leuk om te weten hoe je de essentiële oliien kunt inzetten tijdens de yoga

 by Erica
Aroma yin workshop

Afgelopen zaterdag een aroma yin workshop gedaan via zoom bij Leontine. De tijd vloog voorbij helaas, de les met heerlijke geurtjes, uitleg erbij over houdingen, organen en chakra's was prima te volgen op de zoom. Maar ik kijk toch uit naar nogmaals zo'n heerlijke workshop in het echt!

 by Chantal
Aromayoga Workshop
Beoordeling: Unieke ervaring!

Ik heb Leontine leren kennen tijdens haar Aerial Yin Yoga lessen die ze bij Tula in Amsterdam verzorgt. Dankzij haar is er voor mij een wereld opengegaan op het gebied van essentiële oliën. Deze oliën zijn nu een groot onderdeel in mijn dagelijks leven geworden. Ik verzorg mijn huid ermee, het verhelpt lichamelijke kwaaltjes en ik maak er zelfs mijn huis mee schoon!

De Aromayoga Workshop was heerlijk. De oliën en de yin yoga houdingen complementeerden elkaar. Een heerlijke en unieke ervaring. Was top en zeker een aanrader!

Page 1 of 5:
«
 
 
1
2
3
4
5
 
»
 
Kies een massage:
Ontspanningsmassage
30 minuten
€ 35
Ontspanningsmassage
45 minuten
€ 50
Ontspanningsmassage
60 minuten
€ 65
Deep tissue massage
30 minuten
€ 35
Deep tissue massage
45 minuten
€ 50
Deep tissue massage
60 minuten
€ 65
Sportmassage
30 minuten
€ 35
Sportmassage
45 minuten
€ 50
Sportmassage
60 minuten
€ 65
Voetreflexmassage
30 minuten
€ 35
Voetreflexmassage
45 minuten
€ 50
Voetreflexmassage
60 minuten
€ 65
Raindrop massage
60 minuten
€ 75
Stoelmassage
15 minuten
€ 16
Stoelmassage
20 minuten
€ 22.5
Stoelmassage
30 minuten
€ 30
Zweedse massage
30 minuten
€ 35
Zweedse massage
45 minuten
€ 50
Zweedse massage
60 minuten
€ 65
Thai table massage
60 minuten
€ 70
Thai table massage
90 minuten
€ 95
Selecteer een datum en tijd:
Vul je gegevens in:
Totaal €

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?