Recensies

Beoordelingen yogalessen van the flower of life voor en door deelnemers.

The flower of life geeft wekelijks yogalessen in Amsterdam en Breukelen en Loenen.

Heb je al eens deelgenomen aan één van de lessen in Amsterdam of Breukelen en Loenen? Dan stel ik het enorm op prijs als je je ervaringen met mij wilt delen.
Je helpt mij en toekomstige deelnemers enorm met een beoordeling!

Namaste Leontine Denisse

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

The flower of life
Average rating:  
 38 reviews
by Hermien Rondeel on The flower of life
Yin Yoga
Beoordeling: Heel fijne lessen

Sinds kort doe ik mee aan de Yogalessen bij Leontine. Ik wilde dit al eerder maar woon niet echt in de buurt, dus de online lessen zijn een uitkomst voor mij.
Leontine geeft les met rust en aandacht. Dit stelt me in staat om goed naar mijn lichaam te luisteren, de grenzen op te rekken, maar niet te overschrijden.
Ze benoemt het effect van de houdingen op het lichaam wat me uitnodigt om zolang mogelijk in de houding te blijven. De les voelt dankzij Leontine iedere week weer als een cadeautje...

by Miranda on The flower of life
Fijne lessen en begeleiding
Beoordeling: Super

Ik ken Leontine van onze oude werkgever. We hebben altijd wel contact gehouden en zo weet ik hoe gepassioneerd en kundig Leontine is in wat ze doet. Onlangs ben ik haar yogalessen online gaan volgen als gevolg van de Corona tijd. Ik woon in Haarlem en volg daarom lessen in de buurt maar doordat Leontine online ook les geeft kwam de mogelijkheid haar lessen te volgen. Leontine is heel kundig,weet veel te vertellen over het effect op je lijf/organen in bepaalde houdingen. Ze is heel rustig waardoor je alleen al door haar stem tot rust komt :-). Ze houdt goed rekening met blessures en biedt allerlei opties om evengoed effectief de les te kunnen volgen.

by Janneke on The flower of life
Beste yoga lessen!

Ik word altijd heel rustig en blij van de yoga lessen van Leontine! Onlangs heb ik voor het eerst een aroma workshop gevolgd, een hele bijzondere ervaring. De oliën helpen namelijk om nog meer te ontspannen en in de houding te komen. Naast haar yin lessen, is de aroma workshop dus ook een enorme aanrader!

by Linda on The flower of life
Een heerlijk cadeau voor jezelf
Beoordeling: Aroma yin yoga workshop

De oliën zorgen bij mij voor een verdieping van de yoga houdingen. Een wauw ervaring en een heerlijk cadeau voor jezelf. Dank je wel Leontine 🙏

by Lidwien on The flower of life
Workshop aroma Yoga
Beoordeling: Tijd voor ontspanning

Fijne ontspannen workshop. Leuk om te weten hoe je de essentiële oliien kunt inzetten tijdens de yoga

by Erica on The flower of life
Aroma yin workshop

Afgelopen zaterdag een aroma yin workshop gedaan via zoom bij Leontine. De tijd vloog voorbij helaas, de les met heerlijke geurtjes, uitleg erbij over houdingen, organen en chakra's was prima te volgen op de zoom. Maar ik kijk toch uit naar nogmaals zo'n heerlijke workshop in het echt!

by Chantal on The flower of life
Aromayoga Workshop
Beoordeling: Unieke ervaring!

Ik heb Leontine leren kennen tijdens haar Aerial Yin Yoga lessen die ze bij Tula in Amsterdam verzorgt. Dankzij haar is er voor mij een wereld opengegaan op het gebied van essentiële oliën. Deze oliën zijn nu een groot onderdeel in mijn dagelijks leven geworden. Ik verzorg mijn huid ermee, het verhelpt lichamelijke kwaaltjes en ik maak er zelfs mijn huis mee schoon!

De Aromayoga Workshop was heerlijk. De oliën en de yin yoga houdingen complementeerden elkaar. Een heerlijke en unieke ervaring. Was top en zeker een aanrader!

by Karin on The flower of life
Cadeau voor jezelf
Beoordeling: Aroma Yin Yoga Workshop

Afgelopen zaterdag een heerlijke online Aroma Yin Yoga workshop gevolgd bij Leontine. De heerlijke oliën werden vrijdag thuis bezorgd en dankzij een uitgebreide mail vooraf had ik alle spullen klaarliggen. Wat een heerlijke les. De oliën versterken de beleving in de houdingen en ook de dag erna was het effect nog voelbaar. Heerlijk! Een waar cadeau voor jezelf!

by Yvonne on The flower of life
Yin en olie
Beoordeling: Heerlijke aroma workshop

Online een heerlijke aroma workshop gedaan. Dat blijkt prima
mogelijk te zijn. Van te voren heb ik de gebruikte olie met een
klein cadeautje! in de post ontvangen.
Leontine geeft informatie over de olie, afgewisseld met een
passende yinhouding, op haar eigen duidelijke en prettige manier.
De combi van yin houdingen en de essentiële olie maakt van de
workshop een andere beleving dan een yin les. De geur van de olie
is heerlijk en maakt de beleving intenser.
Het was een waardevolle zaterdagmiddag. Echt een aanrader!

by Esther on The flower of life
Aerial Yoga
Beoordeling: Zen-moment van de week bij Leontine!

Mijn favoriete yogales van Amsterdam volg ik bij Leontine! Leontine geeft iedereen veel persoonlijke aandacht, ze begeleidt je op een fijne manier om in de houdingen te ontspannen en wat ik ook fijn vind is dat ze uitleg geeft over wat de yogahoudingen voor je lichaam doen en waar het goed voor is. Mede door de geur van fijne essentiële oliën en een mini massage aan het einde van de les stap ik altijd helemaal zen de deur weer uit. Ik kijk er iedere week weer naar uit!

Page 1 of 4:
«
 
 
1
2
3
4
 
»