Loading...
Recensies yogalessen 2017-01-03T18:58:53+00:00

Recensies

Beoordelingen yogalessen van the flower of life voor en door deelnemers.

The flower of life geeft wekelijks yogalessen in Amsterdam en Breukelen en Loenen.

Heb je al eens deelgenomen aan één van de lessen in Amsterdam of Breukelen en Loenen? Dan stel ik het enorm op prijs als je je ervaringen met mij wilt delen.
Je helpt mij en toekomstige deelnemers enorm met een beoordeling!

Namaste Leontine Denisse

Je beoordeling invoeren
1
2
3
4
5
Versturen
     
Cancel

Schrijf een beoordeling

Average rating:  
 25 reviews
by Lieke on the flower of life
Aromayoga

Ik heb recent een aromayoga workshop mogen volgen bij Leontine. Een super combinatie, de yogahoudingen die hun werk doen versterkt door de olieen die gebruikt worden. De rust van Leontine en haar kennis maken het zeker een aanrader!

by Ellen on the flower of life
Aromayoga

Na een drukke werkweek een workshop aromayoga door Leontine, in één woord "Geweldig". De essentiële oliën in combi met de ontspannende yoga werkte super ontspannend. Ik voelde me werkelijk als herboren, heb er er het hele weekend van mogen nagenieten, ik merkte echt dat deze les me veel had gebracht. Leontine heeft waanzinnig veel kennis en haar enthousiasme werkt aanstekelijk. Even een hand op je schouders in een houding, dit soort kleine dingen voelen heel fijn, net even dat kleine gebaar van persoonlijke aandacht dat is de kracht van Leontine!!

by Bianca van der Pol on the flower of life
Free as a bird met Aerial Yoga

Gisteren een fantastische nieuwe yoga beleving ervaren. -Aerial Yoga les- van Leontine. Ik ben super enthousiast. Het leek me best wel eng, maar met de rustige en vertrouwend gevende begeleiding van Leontine was het een feestje. Ik voelde me - as free as a bird-. Dank je wel Leontine!

by Petra on the flower of life
Ik kan vliegen
Beoordeling: Workshop aerial yoga

Je kan je inschrijven bij de klm om pilot te worden, maar een workshop aerial yoga bij Leontine is waarschijnlijk vele malen, leuker, ontspannender en gezellig om te leren vliegen. Wat een bevrijding om niet alleen je armen en benen los te laten, maar letterlijk echt alles los te kunnen laten en alleen nog maar van het moment te genieten. Het was echt een super gezellige en leerzame middag waar ik met heel veel plezier op terug kijk, gelukkig hebben we de foto's nog zal ik maar zeggen en het vooruitzicht dat er waarschijnlijk over een paar maanden weer een workshop is. ik kan niet wachten. Leontine, dank je we! Dikke kus.

by Chantal on the flower of life
Aerial yoga workshop

Zaterdag heb ik de workshop aerial yoga gevolgd bij Leontine in Loenen. Ik doe wel af en toe yoga maar niet structureel en voor deze super leuke les hoef je dus ook niet ervaren te zijn. Het is echt de leukste vorm van yoga die ik tot nu toe heb gedaan. Leontine legt alles heel rustig uit, doet het voor en vervolgens helpt ze indien nodig. Uiteindelijk hebben we allemaal op onze kop in de doeken gehangen. Er is persoonlijke aandacht voor iedereen en je kan alles op je eigen manier en tempo doen. Ik vond het een super geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar. En het is een goede work out ik had er de volgende dag best wat spierpijn van 🙂

by Eef Ouwehand on the flower of life
workshop aroma yoga

Leontine is een zeer bekwame en betrokken yogalerares en de locatie waar de yoga gegeven wordt is erg fijn. Het was heel mooi om te merken hoe mooi de oliën en yoga poses samenwerkten naar een diepe ontspanning. Ik was gaar van een drukke week toen ik aankwam en ging weer fris en ontspannen naar huis.

Aromayoga

Yoga van Leontine is voor mij altijd al een feest maar als het een aromayoga is dan overtreft dat alles. Door de natuurlijke oliën aan te passsen aan de yoga houdingen krijg je een versterkend effect. Totaal relaxed kom je weer thuis. Heerlijk!!

by Liesbeth Baas on the flower of life
Workshop Aroma Yoga

Gisteravond een zeer aangename workshop Aroma Yoga mogen volgen. Wat was dit bijzonder zeg, de combinatie van 100% natuurlijke oliën met Yoga. Leontine geeft met veel passie en kennis deze workshop. Ze had een mooie volgorde van de oliën en vertelde erg goed wat de oliën voor je zouden kunnen doen en wat de betekenis van de yogahouding/pose is. Dit is iets wat een erg mooie samenwerking heeft.... Yoga en oliën. Kortom een aanrader!!
Dank je wel voor deze bijzonder fijne avond Leontine!!

by Manon Castenmiller on the flower of life
Yoga lessen

Elke keer kijk ik weer uit naar de yogales van Leontine. Een moment voor jezelf om tot rust te komen en op te laden. Leontine neemt voor de les begint pols hoogte hoe het met iedereen gaat en waar er behoefte aan is. Wat ik heel fijn vind is dat zij uitleg geeft over de oefening en waar het goed voor is. Daarnaast zal jij helpen om in de juiste houding te komen als je hier hulp bij nodig hebt. Ik sluit mij helemaal aan wat in een eerdere recensie is geschreven; elke les bij Leontine is een cadeautje voor jezelf!

by Gerlinda on the flower of life
Aroma jogaWorkshop

Vorige week
Voor de eerste
Keer kennisgemaakt
Met de werking van essentiele olieen, Leontine legde ons uit over de diverse toepassingen in combinatie met joga! Erg leuk en interessant om een keer te ervaren! Heb een olie gekocht die mn dochter hopelijk kan ondersteunen bij haar examenstress! Kan deze workshop zeker aanbevelen!

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»