Yogalessen

Lesprogramma the flower of life

Hatha

Deze klassieke vorm van yoga, is een combinatie van fysieke oefeningen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama’s) en ontspanning- en stilte oefeningen (meditatie), waarmee je meer lichaamsbewustzijn krijgt en soepeler, leniger en sterker wordt. Er zijn zachte hatha lessen en wat stevigere lessen (hatha flow).

Tijdstippen

Iedere maandag van 19.30 tot 20.30 hatha (zacht) yoga bij Yoga Breukelen in Breukelen.
Iedere maandag van 20.45 tot 21.45 hatha flow yoga bij Yoga Breukelen in Breukelen.

Yin Yang yoga

Een echte ‘APK’ voor body, mind & spirit. We starten met actieve yogaoefeningen (Yang) waarmee de oppervlakkige spieren en kracht worden geactiveerd. We sluiten af met een aantal passieve yogaoefeningen (Yin) waar de dieper liggende spieren, gewrichten, bindweefsel en je meridianen aan bod komen. Het belangrijkste is om ontspanning te vinden en na een les heerlijk onspannen weer naar huis te gaan. De lessen zijn voor elk niveau en kunnen dan ook door iedereen gevolgd worden. Mijn doel is dat iederen met een voldaan gevoel en een glimlach van de mat stapt.

Tijdstippen

Iedere dinsdag van 18.30 tot 19.45 uur bij PMC Admiraal de Ruijter aan de Admiraal de Ruijterweg 430-432, 1055 NE Amsterdam.

Kosten

Proefles €10,-
Losse les €12,50
Strippenkaart 10 lessen €100,- (13 weken geldig)

Aanmelden

Aanmelden voor de Yin Yang yogalessen kan door middel van onderstaande button.
Maximaal aantal deelnemers per les is 10 personen.

Aanmelden Yin Yang les

Yin Yoga

Yin yoga is een rustige, meditatieve vorm van yoga, waarbij de aandacht naar binnen is gericht. In yin yoga wordt door houdingen langere tijd aan te houden (3-5 minuten), gewerkt op het diepere bindweefsel in het lichaam. Door je volledig te onstpannen in een houding krijgt je lichaam de tijd om (emotionele) blokkades los te laten zodat de energie weer gaat stromen. Yin yoga zorgt ervoor dat je flexibeler wordt en de stroom van chi of prana (levensenergie) verbetert. Een fijne en ontspannende les, na een drukke dag of tijdens een periode met meer stress. Yin yoga houdingen zijn vooral gericht op nek, schouders, wervelkolom en de heupen. Yin yoga leidt tot een diepe ontspanning en verhoogt je bewustzijn.

Tijdstippen

Iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.15 en van 20.30 – 21.45 bij Centrum Heartful in Loenen.

Aerial yoga

Aerial- yoga, ook wel luchtyoga genoemd of hangmat yoga. Yoga waarbij je een doek hebt dat je ondersteund in houdingen en ook uitdagend is. Je mag je nm overgeven aan het doek, loslaten dus :-). En dat kan soms best een beetje spannend zijn. Maar als je dan uiteindelijk kan loslaten en je kan overgeven aan het doek is het heerlijk. Lekker op je kop hangen, alle wervels weer ruimte geven en gelukshormonen creëren.  Deze vorm van yoga heeft dan ook vele voordelen bijvoorbeeld voor mensen die snel last hebben van migraine of stijf in hun rug zijn.

Tijdstippen

Iedere oneven donderdag van 19.15 tot 20.30 earial bij Yoga Today in Weesp.

Kinderyoga & tieneryoga

LET OP: op dit moment worden er geen kinderyoga lessen gegeven. Heb je interesse in een workshop om te organiseren of een kinderfeestje? Stuur me dan een mailtje dan nemen we contact met je op.

Tijdens de kinderyoga lessen beleven we met z’n allen allerlei avonturen. Dansend op het strand, op reis door de woestijn, slingerend als een aap, als piraat op een piratenboot of zwemmend in de zee op onderwater avontuur. De lessen zijn geschikt voor kinderen van 6-11 jaar.

Aansluitend een heerlijke tienerles. De tienerles bestaat uit een aantal onderdelen. Zo doen we verschillende yogahoudingen en is er aandacht voor ademhalingsoefeningen. Naast deze oefeningen is er aandacht voor concentratie- en balansoefeningen en we laten spanning los door bijvoorbeeld yogadans op muziek.

Voor meer informatie over de kinderyoga en de tieneryoga lees verder op mijn pagina kinderyoga.

Aanmelden

Aanmelden voor de kinderyoga of tieneryoga workshop of feestje kan door middel van onderstaande button.
Maximaal aantal deelnemers per les is 10 personen.

Aanmelden kinderyoga of tieneryoga

Privéles

Naast de vaste lessen op maandag, dinsdag en woensdag geef ik ook privélessen. Samen kijken we naar een les waar jij behoefte aan hebt.
En ik zorg ervoor dat jij het beste uit de les kan halen waar jij behoefte aan hebt.

Tijdstippen

Een privéles op afspraak is mogelijk in één van bovenstaande studio’s of bij jou of mij thuis.

Kosten

Privéles thuis € 65,00

Aanmelden

Een afspraak maken voor een privéles kan door middel van onderstaande button.

Afspraak privé les