Yogalessen

Lesprogramma the flower of life

Online Yoga lessen

De yogascholen zijn gesloten vanwege de Covid 19. Omdat we toch allemaal onze beweging en vooral ontspanning kunnen gebruiken worden er via de yoga scholen online lessen gegeven. Daarnaast geeft the flower of life zelf ook een aantal lessen online.
Je kan je via een berichtje inschrijven voor deze lessen. Deze zijn op dit moment op donatie basis zodat het voor iedereen mogelijk is om mee te doen. Ook als je zelf getroffen bent door de maatregelen en je inkomsten even stil liggen. Zeker omdat een yoga les nu wel heel welkom kan zijn.

Mocht je interesse in een van deze les meld je dan hier aan. Dan zorg ik dat je de link naar de les ontvangt.

Tijdstippen the flower of life

Maandagochtend 9:30-10:30 Yin Yoga
Dinsdagochtend 12:00-12:30 Yoga break (een half uurtje rekken en strekken, ideaal als je deze dagen veel achter je bureau thuis zit)
Dinsdagavond 20:30-21:30 Yin Yoga
Vrijdag 9:30-10:30 Yin Yoga

Deze lessen zijn voor iedereen toegankelijk. Vooraf zal ik bij iedereen even checken of er blessures zijn en wat je uit de les wilt halen.
Mocht je er live niet bij kunnen zijn dan ontvang je daarna van mij een link zodat je de les op een later moment kan volgen.

Ja ik doe graag mee met de online les

Overige lessen

Dinsdag 19:00-20:00 Restorative Yoga bij Tula online
Woensdag 20:00-21:00 Yin yoga bij Centrum Heartful
Zondag 10:00-11:00 Yin yoga bij Centrum Heartful

Ook de workshops die gepland stonden kunnen in de studio’s niet doorgaan maar we hebben wel een aantal leuke online workshops in het vooruitzicht. Check de pagina workshops voor de workshops die gepland staan.

Meer info voor workshops

Yin Yoga

Yin yoga is een rustige, meditatieve vorm van yoga, waarbij de aandacht naar binnen is gericht. In yin yoga wordt door houdingen langere tijd aan te houden (3-5 minuten), gewerkt op het diepere bindweefsel in het lichaam. Door je volledig te onstpannen in een houding krijgt je lichaam de tijd om (emotionele) blokkades los te laten zodat de energie weer gaat stromen. Yin yoga zorgt ervoor dat je flexibeler wordt en de stroom van chi of prana (levensenergie) verbetert. Een fijne en ontspannende les, na een drukke dag of tijdens een periode met meer stress. Yin yoga houdingen zijn vooral gericht op nek, schouders, wervelkolom en de heupen. Yin yoga leidt tot een diepe ontspanning en verhoogt je bewustzijn.

Tijdstippen

Iedere maandagavond van 20.15 tot 21.15 bij Tula in Amsterdam.
Iedere dinsdagavond van 20.30 tot 21.3o bij the flower of life via zoom.
Iedere woensdagochtend van 09.00 tot 10.00 bij Tula in Amsterdam.
Iedere woensdagochtend van 10.30 tot 11.30 bij Tula in Amsterdam.
Iedere woensdagavond van 20.30 tot 21.45 bij Centrum Heartful in Loenen.

Aerial yoga

Aerial- yoga, ook wel luchtyoga genoemd of hangmat yoga. Yoga waarbij je een doek hebt dat je ondersteund in houdingen en ook uitdagend is. Je mag je nm overgeven aan het doek, loslaten dus :-). En dat kan soms best een beetje spannend zijn. Maar als je dan uiteindelijk kan loslaten en je kan overgeven aan het doek is het heerlijk. Lekker op je kop hangen, alle wervels weer ruimte geven en gelukshormonen creëren.  Deze vorm van yoga heeft dan ook vele voordelen bijvoorbeeld voor mensen die snel last hebben van migraine of stijf in hun rug zijn.

Tijdstippen

Op dit moment geef ik niet op een vaste dag een aerial les maar ben ik wel te boeken voor bijvoorbeeld een workshop met vrienden en/of vriendinnen. Check de pagina workshops voor de aerial workshop die gepland staan.

Meer info voor workshops

Aerial restorative yoga

Tijdens deze restorative aerial yoga mag je heerlijk ontspannen waarbij het doek je draagt. Het doek hangt bij deze rustige les laag, net boven de grond. Het doek zal je tijdens deze les vooral dragen, masseren en wiegen. Hierdoor kun je in zittende en liggende houdingen nog meer ontspannen. Bij deze vorm van Aerial yoga ga je onderzoeken waar je in je lichaam ruimte kan maken en spanning die je vast houd nog los kan laten. De les eindigt met een shavasana in het doek, wiegend of stil, gedragen door het doek. Met als kers op de taart een korte massage erbij.

Tijdstippen

Iedere maandagochtend van 12.00 tot 13.00 bij Tula Amsterdam.
Iedere woensdagavond van 19.00 tot 20.15 bij Centrum Heartful in Loenen.

Kinderyoga & tieneryoga

LET OP: op dit moment worden er geen kinderyoga lessen gegeven. Heb je interesse in een workshop om te organiseren of een kinderfeestje? Stuur me dan een mailtje dan nemen we contact met je op.

Tijdens de kinderyoga lessen beleven we met z’n allen allerlei avonturen. Dansend op het strand, op reis door de woestijn, slingerend als een aap, als piraat op een piratenboot of zwemmend in de zee op onderwater avontuur. De lessen zijn geschikt voor kinderen van 6-11 jaar.

Aansluitend een heerlijke tienerles. De tienerles bestaat uit een aantal onderdelen. Zo doen we verschillende yogahoudingen en is er aandacht voor ademhalingsoefeningen. Naast deze oefeningen is er aandacht voor concentratie- en balansoefeningen en we laten spanning los door bijvoorbeeld yogadans op muziek.

Voor meer informatie over de kinderyoga en de tieneryoga lees verder op mijn pagina kinderyoga.

Aanmelden

Aanmelden voor de kinderyoga of tieneryoga workshop of feestje kan door middel van onderstaande button.
Maximaal aantal deelnemers per les is 10 personen.

Aanmelden kinderyoga of tieneryoga

Hatha

Deze klassieke vorm van yoga, is een combinatie van fysieke oefeningen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama’s) en ontspanning- en stilte oefeningen (meditatie), waarmee je meer lichaamsbewustzijn krijgt en soepeler, leniger en sterker wordt. Er zijn zachte hatha lessen en wat stevigere lessen (hatha flow).

Tijdstippen

Op dit moment geef ik geen vast les hatha maar val ik af en toe in op diverse locaties.

Privéles

Naast de vaste lessen op maandag, dinsdag en woensdag geef ik ook privélessen. Samen kijken we naar een les waar jij behoefte aan hebt.
En ik zorg ervoor dat jij het beste uit de les kan halen waar jij behoefte aan hebt.

Tijdstippen

Een privéles op afspraak is mogelijk in één van bovenstaande studio’s of bij jou of mij thuis.

Kosten

Privéles thuis € 65,00

Aanmelden

Een afspraak maken voor een privéles kan door middel van onderstaande button.

Afspraak privé les