Vitaliteit op het werk

Stoelmassages, essentiële oliën & yoga voor vitale werknemers

Vitaliteit staat voor energie. Voldoende energie, voor thuis en op het werk. Vitale medewerkers dragen bij aan een gezonde organisatie. Werk is een groot onderdeel van ons dagelijks leven. Door vitaliteit op het werk te bieden, draagt u als werkgever bij aan een gezond en energiek leven van uw medewerkers.

Vitaliteit verhogen

Ondersteuning van de vitaliteit van uw medewerkers stimuleert dat ze op lange termijn hun positieve bijdrage blijven leveren. Dit zorgt voor een lager ziekteverzuim en hogere tevredenheid. De belastingdienst stimuleert werkgevers om te investeren in de gezondheid en vitaliteit van hun werknemers.

Gezond en vitaal aan het werk

The flower of life biedt verschillende manieren om met vitaliteit op de werkvloer aan de slag te gaan. Welke vorm past bij u? Wat pakt u als eerste aan? Door te investeren in vitaliteit investeert u ook in uw werknemers. Betere motivatie, hogere tevredenheid zijn een paar voordelen van een vitaliteitsprogramma.

Hoe wij bedrijven helpen

Ali Cetinkaya geeft Stoelmassage the flower of life

Stoelmassage

Door de ontspannende werking van stoelmassage zullen klachten als stress op de werkvloer aanzienlijk verminderen.
Young living starterskit

Essentiële oliën

Geur heeft een invloed in werkomgevingen o.a. op de gezondheid, emoties en productiviteit.

1000x1000-Yoga-vitaliteit

Bedrijfsyoga – stoelyoga

Start de dag met yoga en begin fris en actief uw werkdag of ga weer ontspannen naar huis na een rustgevende les.

Reviews over stoelmassages

Rachel van KreijMüller nederland/Almhof
Lees verder
Afgelopen week hebben Leontine en Ali bij ons - Müller nederland/Almhof - op kantoor stoelmassages verzorgd voor alle collega's. De reacties waren lovend! Zowel de massages, als de aanvullende diffuser en aromatherapie die gebruikt werden waren erg goed. Collega's kwamen volledig zen uit de massages en dagen later hoor ik nog steeds de lovende reacties voorbij komen. Leontine en Ali gaan zeer professioneel te werk en bovenal zijn het ontzettend lieve en leuke mensen, met veel verstand van hun vak. Een enorme aanrader!
Sven de JongLightspeed HQ
Lees verder
Leontine van The Flower Of Life heeft een fantastische service geleverd met een viertal stoelmassages op locatie (kantoor). De medewerkers waren erg blij met de 15-minuten-durende massages: een welkom moment van ontspanning als afwisseling op de intensiteit van de werkdag. Het geld meer dan waard!
Els BuskensGeldmaat
Lees verder
Ali en Leontine komen eens in de paar maanden langs voor stoelmassages voor onze medewerkers. Wat een fijne ervaring! Heerlijk als alle knopen in je rug, schouder en nek weer losgemaakt worden waardoor je er weer even tegen kan op je werk. Coronaproof, goede massages, en in korte tijd voel je je weer als herboren... Mijn collega's en ik kijken er elke keer weer naar uit dat ze langskomen!
Joris van WelsenAttack & Release Management
Lees verder
we hired Leontine / The Flower Of Life to do chair massages in our office on a regular base. The chair massages were welcomed massively and became a big hit in the office. Leontine & Ali were nice, professional and flexible if we needed to reschedule.
Previous
Next

Wilt u ook een vitale werkplek?

Heeft u als bedrijf een vitaliteit budget maar wordt dit nog niet optimaal ingezet, dan helpen wij u uiteraard graag met een gepast aanbod dat bij u en uw werknemers past. Zo blijven u en uw werknemers energiek en gedreven. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking en een passend aanbod.

Aanvraag vitaliteit op de werkvloer

Deze bedrijven maken gebruik van de diensten van The Flower of Life:

Is uw bedrijf de volgende?

Lees meer over vitaliteit op de werkvloer

De dag van het werkplezier

Vandaag is het de dag van het werkplezier! Een moment om voor bedrijven stil te staan bij het werkplezier van hun werknemers. Zorgen voor werkplezier voorkomt dat mensen sneller ontevreden worden. En daarom is deze dag in het leven geroepen om aandacht te besteden aan plezier in het werk i.p.v. presteren en leveren. Maar hoe zorg je dat je medewerkers plezier hebben in hun werk en wat zijn de voordelen voor lichaam en geest?

Flower of life

Afgelopen week viel mijn oog op een post van iemand met een drankje’ flower of life’. Wat cool!! Een drankje wat flower of life heet.

Daar wilden we natuurlijk meer van weten en gingen online op zoek naar dit drankje. Ik had er nm al gelijk een leuk idee bij :-).

Dit drankje past uitstekend in de HOME RETREAT BOX die er aan gaat komen.

Raindrop aromatherapie massage door Marloes van Raamsdonk

Een raindrop massage, dat klinkt als een wandeling in een tropisch regenwoud. Maar eigenlijk heb ik geen idee wat ik precies kan verwachten van deze ontspanningsmassage met essentiële oliën. Kan een lichte massage van alleen voeten en ruggengraat echt zo’n grote impact hebben?
Kies een massage:
Ontspanningsmassage
30 minuten
€ 35
Ontspanningsmassage
45 minuten
€ 50
Ontspanningsmassage
60 minuten
€ 65
Deep tissue massage
30 minuten
€ 35
Deep tissue massage
45 minuten
€ 50
Deep tissue massage
60 minuten
€ 65
Sportmassage
30 minuten
€ 35
Sportmassage
45 minuten
€ 50
Sportmassage
60 minuten
€ 65
Voetreflexmassage
30 minuten
€ 35
Voetreflexmassage
45 minuten
€ 50
Voetreflexmassage
60 minuten
€ 65
Raindrop massage
60 minuten
€ 75
Stoelmassage
15 minuten
€ 16
Stoelmassage
20 minuten
€ 22.5
Stoelmassage
30 minuten
€ 30
Zweedse massage
30 minuten
€ 35
Zweedse massage
45 minuten
€ 50
Zweedse massage
60 minuten
€ 65
Thai table massage
60 minuten
€ 70
Thai table massage
90 minuten
€ 95
Selecteer een datum en tijd:
Vul je gegevens in:
Totaal €

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?