Recensies

Beoordelingen van onze yogacruise voor en door deelnemers.

Benieuwd naar de recensies yogareizen van onze deelnemers? Lees hier hoe men de yogareizen met the flower of life yogareizen ervaren heeft.

Meerdere malen per jaar organiseer ik een yogacruise naar Turkije. Een week lang genieten van yogalessen in prachtige verlaten baaitjes met azuurblauw zeewater, heerlijk eten en natuurlijk van de zon! Een yogacruise om van te genieten dus. Samen met de bemanning van Captain Jack Yachting zorgen we ervoor dat jij na een week weer helemaal opgeladen en vol energie naar huis toe gaat. Onze yogacruise vaart in het prachtige gebied aan de Lycische kust in Turkije, ver weg van alle drukte en het massatoerisme.

Ben je al eens mee geweest op een van onze yogareizen met the flower of life? Dan zou het super zijn als je je ervaringen met ons wilt delen. Je helpt mij en toekomstige deelnemers enorm met een beoordeling!

Namaste Leontine Denisse

Je beoordeling invoeren
1
2
3
4
5
Versturen
     
Cancel

Schrijf een beoordeling

Average rating:  
 18 reviews
by Sandra on the flower of life
Heerlijke yogareis
Beoordeling: Fijn!

Ik heb een heerlijke ontspannen yoga vakantie gehad op de Captain Jack, waar er door Leontine twee keer per dag een fijne Yogales werd gegeven, deze was aan boord of aan land waar we met een klein bootje naartoe gingen. ’s Morgens was de les wat actiever en ‘ s middags meer ontspannen . Leontine geeft heel fijn les, helpt zodat je de houdingen beter kan doen en je merkt na een week dat veel yogahoudingen veel makkelijker gaan en dat er een boel is losgekomen.

by Bettina on the flower of life
Ultimate escape to peace and relaxation
Beoordeling: Uitstekend

Het ultieme gevoel van ontspanning van lichaam en geest. Zo heb ik de Yogacruise 2017, georganiseerd door Leontine van The Flower of Life, ervaren. 2 keer per dag yoga op een prachtige boot (Captain Jack yachting) voor de kust van Turkije. De yogasessie waren soms aan board, soms aan land. Met haar rustige en vakkundige manier wist Leontine het iedere keer weer interessant, uitdagend maar ook ontspannend en relaxed te maken. Geen sessie was hetzelfde!
De yogacruise van 2018 staat al in mijn agenda. Kan niet wachten om de opkomende zon te begroeten!

by Jilda on the flower of life
Overweldigend
Beoordeling: Uitstekend

Wat heb ik een fijne vakantie gehad op de Captain Jack met de Flower of Life in Turkije. Een week weggeweest van alle hecktiek doordat je op de mooiste en afgelegen plekken komt.
Leontine is een rustige en opmerkzame docente en dat geeft vertrouwen en veiligheid. Veel geleerd over yoga en de bijkomende aspecten zoals voeding en bewustwording.
Captain Jack is een luxe boot met alle gemakken voorzien. Je wordt volledig in de watten gelegd met een lekker kopje Turkse koffie, verse salades en vis en vlees van de barbecue.
Volgend jaar met ik weer van de partij.

by Charlotte on the flower of life
Aanrader!

Hoi Leontine en Captain Jack crew,
Ik heb de yoga zeilvakantie langs de Turkse kust als zeer fijn ervaren.
Prachtig ruim schip. Heerlijk eten met liefde bereid en geserveerd.
Service gerichte bemanningsleden. Relaxte sfeer, waar Leontine en Ali met de yogalessen en massages zeer zeker een grote bijdrage leverde. Daarnaast veel gelachen. Kortom ik raad een week varen met Captain Jack iedereen aan. Je komt als herboren terug.
Groetjes,Charlotte

by Judith on the flower of life
Onwijs fijne yogacruise in september!
Beoordeling: Top!

Wat een fijne vakantie was het op de Captain Jack met the flower of life. Ik volg nu sinds een paar maanden Yoga, maar dit was echt een hele bijzonder ervaring. Volledige rust en mooie inspirerende omgeving waar je echt tot jezelf kunt komen. Daarnaast is Leontine een fijne docente, die de rust neemt om de houdingen uit te leggen en je de tijd geeft om in de houding te komen. Ze heeft goed in de gaten wat er bij iedereen gebeurt en hoe ze hier het beste mee om kan gaan en wat de persoon nodig heeft op dat moment. Daarnaast is de yoga cruise een bijzondere ervaring, ik ben nog nooit zo goed tot rust gekomen tijdens een vakantie. En daar is een vakantie voor, tot rust komen en op laden! Volgend jaar weer! Tijdens de vakantie hoef je nergens over na te denken, het eten is echt top, verse vis uit de zee, tot heerlijke Kofte van de BBQ en verse salades! Daarnaast rustige omgeving zonder de drukte van toerisme, genieten in alle rust! Bij twijfel gewoon doen, je krijgt hier echt geen spijt van!

by Charlotte on the flower of life
Wederom volop genoten van de yogacruise

In mei voor de tweede keer mee geweest met de yogacruise georganiseerd door 'The Flower of Life'. Een week lang aan boord van de Captain Jack waar je de meest mooie en niet-toeristische plekjes kan bewonderen in Turkije en Griekenland.

De yogalessen van Leontine zijn geweldig. Met haar warme en rustige uitstraling is elke les ontspannen en waan je je in andere sferen. Ze corrigeert waar nodig zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert wat erg belangrijk is. Ik kan het iedereen aanbevelen!

De Captain Jack is een fantastische boot en van alle gemakken voorzien. De crew legt je de hele week in de watten waardoor je helemaal kan genieten van de rust, zon, zee, gezelligheid,lekkere eten en de mooie baaitjes.

Het was echt een top vakantie. Ik kan het iedereen aanraden!

by Dorien on the flower of life
In balans op prachtige locaties

Bijzondere yogacruise op prachtige, niet-toeristisch locaties in Turkije en Griekenland. Aan boord van de Captain Jack kom je weer in balans en ontbreekt het je aan niets. Fijne yogalessen van Leontine, die iedereen de aandacht geeft die hij/zij wenst, en soms met verrassende elementen.

Daarnaast is er ruimte om je even terug te trekken, voor een duik in het heldere zeewater, en een drankje onder een adembenemende sterrenhemel.

by Chantal on the flower of life
Een prachtige ervaring!

Onverwachts kwam de yogacruise en dus ook Leontine op mijn pad.
Terwijl mijn agenda redelijk vol stond heb ik toch ruimte gemaakt en ik heb er geen moment spijt van! Een unieke beleving, mooie natuur, prachtige boot en vooral de geweldige yogalessen van Leontine maakte de reis een unieke beleving!

by Eveline Horbach on the flower of life
een heerlijke yogareis van the flower of life op de Captain Jack in Turkije

Wat was het genieten afgelopen september; een heerlijke yoga reis van de Flower of Life op de Captain Jack in Turkije. Leontine is een hele fijne yoga juf. Ze laat iedereen op eigen niveau instappen, 'corrigeert' daar waar nodig en neemt met haar warme uitstraling de groep makkelijk mee naar een fijne sfeer. Buiten de yoga lessen was het echt waanzinnig genieten op de boot. Prachtige omgeving, lieve mede passagiers, super service en lekker eten. Ik heb genoten van de lol met vriendinnen, het snorkelen, het dansen onder de sterrenhemel en de yoga als rode draad. Ik kom zeker terug en heb inmiddels al andere vriendinnen geënthousiasmeerd. Ik heb regelmatig heimwee terug

by Marielle on the flower of life
Volop genieten

In september dit jaar genoten van een heerlijke yogareis met de Captain Jack via the Flower of Life yogareizen. Ik was toe aan een ontspannen vakantie waar ik mentaal en fysiek tot rust zou komen en dat is gelukt !Er werd 2 keer per dag yoga les gegeven, bij het opstaan in de ochtend en einde dag. Ik vond het heerlijk om zo de dag te starten. De yoga lessen werden gegeven op de boot (op het dek) of in de mooiste baaitjes van Turkije. Er werd op een ontspannen en professionele wijze les gegeven door Leontine, voor alle niveaus. Naast de fijne yogalessen was er veel tijd voor lezen, zonnen, snorkelen en zwemmen.De verzorging en service was erg goed, heerlijke maaltijden werden er bereid en de hut was mooi. Wat een aardige crew en goede service !Toe aan totale ontspanning op de mooiste plekjes in Turkije ? Dan is deze yogareis een aanrader. Ik kom zeker terug !

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»