Recensies

Beoordelingen van onze yogacruise voor en door deelnemers.

Benieuwd naar de recensies yogareizen van onze deelnemers? Lees hier hoe men de yogareizen met the flower of life yogareizen ervaren heeft.

Meerdere malen per jaar organiseer ik een yogacruise naar Turkije. Een week lang genieten van yogalessen in prachtige verlaten baaitjes met azuurblauw zeewater, heerlijk eten en natuurlijk van de zon! Een yogacruise om van te genieten dus. Samen met de bemanning van Captain Jack Yachting zorgen we ervoor dat jij na een week weer helemaal opgeladen en vol energie naar huis toe gaat. Onze yogacruise vaart in het prachtige gebied aan de Lycische kust in Turkije, ver weg van alle drukte en het massatoerisme.

Ben je al eens mee geweest op een van onze yogareizen met the flower of life? Dan zou het super zijn als je je ervaringen met ons wilt delen. Je helpt mij en toekomstige deelnemers enorm met een beoordeling!

Namaste Leontine Denisse

Je beoordeling invoeren
1
2
3
4
5
Versturen
     
Cancel

Schrijf een beoordeling

Average rating:  
 13 reviews
by Charlotte on the flower of life
Wederom volop genoten van de yogacruise

In mei voor de tweede keer mee geweest met de yogacruise georganiseerd door 'The Flower of Life'. Een week lang aan boord van de Captain Jack waar je de meest mooie en niet-toeristische plekjes kan bewonderen in Turkije en Griekenland.

De yogalessen van Leontine zijn geweldig. Met haar warme en rustige uitstraling is elke les ontspannen en waan je je in andere sferen. Ze corrigeert waar nodig zodat je altijd weet dat je de oefeningen goed uitvoert wat erg belangrijk is. Ik kan het iedereen aanbevelen!

De Captain Jack is een fantastische boot en van alle gemakken voorzien. De crew legt je de hele week in de watten waardoor je helemaal kan genieten van de rust, zon, zee, gezelligheid,lekkere eten en de mooie baaitjes.

Het was echt een top vakantie. Ik kan het iedereen aanraden!

by Dorien on the flower of life
In balans op prachtige locaties

Bijzondere yogacruise op prachtige, niet-toeristisch locaties in Turkije en Griekenland. Aan boord van de Captain Jack kom je weer in balans en ontbreekt het je aan niets. Fijne yogalessen van Leontine, die iedereen de aandacht geeft die hij/zij wenst, en soms met verrassende elementen.

Daarnaast is er ruimte om je even terug te trekken, voor een duik in het heldere zeewater, en een drankje onder een adembenemende sterrenhemel.

by Chantal on the flower of life
Een prachtige ervaring!

Onverwachts kwam de yogacruise en dus ook Leontine op mijn pad.
Terwijl mijn agenda redelijk vol stond heb ik toch ruimte gemaakt en ik heb er geen moment spijt van! Een unieke beleving, mooie natuur, prachtige boot en vooral de geweldige yogalessen van Leontine maakte de reis een unieke beleving!

by Eveline Horbach on the flower of life
een heerlijke yogareis van the flower of life op de Captain Jack in Turkije

Wat was het genieten afgelopen september; een heerlijke yoga reis van de Flower of Life op de Captain Jack in Turkije. Leontine is een hele fijne yoga juf. Ze laat iedereen op eigen niveau instappen, 'corrigeert' daar waar nodig en neemt met haar warme uitstraling de groep makkelijk mee naar een fijne sfeer. Buiten de yoga lessen was het echt waanzinnig genieten op de boot. Prachtige omgeving, lieve mede passagiers, super service en lekker eten. Ik heb genoten van de lol met vriendinnen, het snorkelen, het dansen onder de sterrenhemel en de yoga als rode draad. Ik kom zeker terug en heb inmiddels al andere vriendinnen geënthousiasmeerd. Ik heb regelmatig heimwee terug

by Marielle on the flower of life
Volop genieten

In september dit jaar genoten van een heerlijke yogareis met de Captain Jack via the Flower of Life yogareizen. Ik was toe aan een ontspannen vakantie waar ik mentaal en fysiek tot rust zou komen en dat is gelukt !Er werd 2 keer per dag yoga les gegeven, bij het opstaan in de ochtend en einde dag. Ik vond het heerlijk om zo de dag te starten. De yoga lessen werden gegeven op de boot (op het dek) of in de mooiste baaitjes van Turkije. Er werd op een ontspannen en professionele wijze les gegeven door Leontine, voor alle niveaus. Naast de fijne yogalessen was er veel tijd voor lezen, zonnen, snorkelen en zwemmen.De verzorging en service was erg goed, heerlijke maaltijden werden er bereid en de hut was mooi. Wat een aardige crew en goede service !Toe aan totale ontspanning op de mooiste plekjes in Turkije ? Dan is deze yogareis een aanrader. Ik kom zeker terug !

by Mirjam on the flower of life
Een heerlijke relaxte ervaring met de yogereis van the flower of life

Wow wat een heerlijke relaxte ervaring afgelopen september. Niet gedacht dat het zo lekker zou zijn en dat het zo gemakkelijk zou zijn om je over te geven aan heerlijk niets hoeven. Het plaatje klopte helemaal, mooi weer, prachtige baaien en haventjes en een prachtige boot met alle voorzieningen. Yoga op het dek of aan land onder begeleiding van Leontine was bijzonder ontspannen. Ik heb ook nog geslapen op het dek onder de heldere sterrenhemel. Het eten was (h)eerlijk bereid met gerechten uit de locale omgeving en genoeg tijd om te kunnen zwemmen of luieren op het dek of het bezoeken van een dorpje. Kortom de ideale relax reis. Bedankt Leontine en crew, jullie hebben iedereen een geweldige reis bezorgd. Tot volgend jaar dan wil ik zeker weer gaan.Oh ja vergeet ik ook nog die relaxte massage van Ali (professioneel masseur) ook dat kan nog. Liefs Mirjam

by Sharita Dindajal on the flower of life
Onvergetelijke herinneringen
Beoordeling: Verwachtingen overtroffen!

Een complete vakantie! Weg van de mensenmassa.. heerlijke rustige idyllische plekjes.. yoga midden in de natuur.. yoga op het dek met zonsopgang.. elke keer een verrassende maaltijd om je vingers bij af te likken.. zwemmen in de helderblauwe zee tussen de vissen.. schildpadden spotten.. lieve medewerkers op de boot waar geen moeite teveel voor is.. massages voor totale ontspanning.. kortom, wat wilt een mens nog meer?Dit was voor herhaling vatbaar!

by Jolanda on the flower of life
een onvergetelijke yogareis in Turkije

Leontine verzorgde in september een onvergetelijke yogareis in Turkije. Captain Jack bracht ons naar de mooiste baaien waar we heerlijk konden snorkelen en relaxen. De kok aan boord verzorgde de meest zalige maaltijden. Twee keer per dag kregen we yogales op bijzondere plekken: op het dek, in een haventje en op een verlaten eilandje waar ineens een kudde geiten opdook. Deze reis blijft mij vast nog lang bij!

by Liesbeth on the flower of life
aanrader voor iedereen die echt even los wil komen

Afgelopen September voor de tweede keer naar Turkije op yogareis geweest! Nu met de Captain Jack en onder begeleiding van Leontine van the flower of life yogareizen. Voor mij de perfecte combinatie en een aanrader voor iedereen die echt even los wil komen van de dagelijkse drukte, totale ontspanning. Inmiddels een maand later kijk ik nog steeds terug op een heerlijke week. Het leken er wel drie!!! 2x per dag yoga, op de boot (goed voor je balans) en leuke verrassende plekjes op het vaste land. Yin yoga, afgewisseld met een stevigere variant. Verder perfecte verzorging door de crew van Captain Jack Yachting, lekker eten, leuk gezelschap en een fantastische omgeving. Ik ga zo weer. Thanx to you all and see you next year again. Xx

by vivien on the flower of life
cadeau voor jezelf
Beoordeling: 10+

Nog aan het nagenieten van de geweldige yogareiss eind september. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Prachtige boot, heerlijk eten, mooie groep mensen, het warme zeewater, de gesprekken. En natuurlijk de yoga. Ik had hier geen ervaring mee maar kon prima meekomen. De lessen waren heel afwisselend en ik heb hierdoor echt een introductie gekregen in yoga, met goede begeleiding. Knap hoe afwisselend de yogasessies steeds waren, elke keer aangepast op de behoefte van de groep. Ik heb veel geleerd, gezien en genoten. Zo'n week voelt als een cadeau aan jezelf. ik ga zeker nog een keer.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»