Yogalessen

Online Yoga

Geen tijd of zin om naar een yogaschool te gaan? Boek dan een online yogales en rol je matje thuis uit. Zo kun je thuis genieten een yin les of aroma yin.      

Lesdagen

Aroma Yoga

Aroma yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen      

Aerial restorative yoga

Tijdens deze restorative aerial yoga mag je heerlijk ontspannen waarbij het doek je draagt. Het doek hangt bij deze rustige les laag, net boven de grond.      

Aerial yoga

Aerial- yoga, ook wel luchtyoga genoemd of hangmat yoga. Yoga waarbij je een doek hebt dat je ondersteund in houdingen en ook uitdagend is.       

Geen lessen

Op dit moment worden er alleen Aerial Yoga workshops gegeven, of lessen op aanvraag      

Yin Yang Yoga

Yin / yang yoga is een mix van actieve en passieve houdingen. Met de actieve en dynamische houdingen worden de oppervlakkige spieren geactiveerd.      

Geen lessen

Op dit moment worden er alleen Yin Yang Yoga workshops gegeven, of lessen op aanvraag      

Hatha Yoga

Deze klassieke vorm van yoga, is een combinatie van fysieke oefeningen (asana’s), ademhalingsoefeningen (pranayama’s) en ontspanning- en stilte oefeningen (meditatie).

Geen lessen

Op dit moment worden er alleen Hatha Yoga workshops gegeven, of lessen op aanvraag      

Kinderyoga & tieneryoga

Tijdens de kinderyoga lessen beleven we met z’n allen allerlei avonturen. Dansend op het strand, op reis door de woestijn, slingerend als een aap, als piraat op een piratenboot of zwemmend in de zee op onderwater avontuur.

Geen lessen

Op dit moment worden er alleen Kinderyoga & tieneryoga workshops gegeven, of lessen op aanvraag      

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?