Raindrop massage

Raindrop massage

De Raindrop Technique® is een unieke massage op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen. De Raindrop massage zorgt voor balans en harmonie in het lichaam door een combinatie van doelgerichte massage en verschillende energiebenaderingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van zuivere etherische oliën.

I was told that I couldn’t do it, I was stupid, I was crazy. But because I believed in my dreams, I accomplished them – Gary Young
De Raindrop massagetechniek werd in de jaren 80 ontwikkeld door D. Gary Young, de oprichter van Young Living Olie. Hij combineerde twee verschillende technieken; de wereld van de etherische oliën en de spirituele invloed van eeuwenlange rituelen van de Lakota indianen, waarbij energie in het lichaam weer tot stromen gebracht kon worden.

Wat is een Raindrop massage?

Bij de Raindrop massage wordt er gebruik gemaakt van de Raindrop Technique. Dit is een revolutionaire behandelingsmethode die een hele krachtige werking heeft, maar juist heel zacht van behandeling is. Hierbij wordt vanaf ongeveer 15 centimeter hoogte essentiële olie op het lichaam gedruppeld, wat het gevoel van regendruppels geeft. Voordat de oliën op het lichaam worden gedruppeld wordt de Vitaflex techniek toegepast die de voordelen van de essentiële oliën versterkt. Door de Vitaflex techniek worden de reflexpunten gemasseerd waardoor er een krachtige impuls door het lichaam stroomt langs de zenuwbanen. Tussen de verschillende oliën door wordt met speciale vederlichte zachte energetische strijkbewegingen van de vingertoppen gewerkt, afgewisseld met diverse massage technieken. Het lichaam krijgt zo de gelegenheid om afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen. De oliën die bij de Raindrop massage worden gebruikt, werken op het fysieke, mentale, spirituele en emotionele lichaam. Ze helpen om balans te bereiken terwijl het tegelijkertijd ontspannend werkt. Door het vrijkomen van de geuren van de oliën kan er ook mentaal al veel gebeuren. Zo kunnen er emoties vrijkomen.

De behandeling is het beste te omschrijven als een aangename, weldadige en rustgevende belevenis!

Waar is raindrop massage goed voor?

Wat kost een raindrop massage?

raindropmassage

80
00   per massage
  • duur : 60 minuten

Voor wie is een raindrop massage geschikt?

De Raindrop techniek is een uitkomst voor cliënten die normaal gesproken geen massage- of manipulatie techniek mogen ondergaan! Iedereen zal de Raindrop massage anders ervaren, afhankelijk van zijn of haar lichaam. Ontvangers kunnen ontspanning ervaren, meer energie krijgen, emoties kunnen loskomen, of andere effecten. De massage duurt een uur, maar het effect ervan kan tot wel een week aanhouden.

De behandeling brengt verder een diepe ontspanning, geeft helderheid, zorgt voor betere concentratie, helpt het lymfesysteem te ontgiften en verbetert de stemming. Een waardevolle massage dus voor je algehele gezondheid.

wat houdt de Raindrop vitaflex massage in?

Tijdens de Raindrop vitaflex massage lig je op je buik op de massagetafel met een ontbloot bovenlichaam en blote voeten. Voordat de oliën op het lichaam worden gedruppeld wordt de vitaflex toegepast die de voordelen van de essentiële oliën versterken. Door deze massagetechniek worden de reflexpunten gemasseerd waardoor er een krachtige impuls door het lichaam stroomt langs de zenuwbanen.

Tussen de verschillende oliën door wordt met speciale vederlichte zachte energetische strijkbewegingen van de vingertoppen gewerkt, afgewisseld met diverse massage technieken. Het  lichaam krijgt zo de gelegenheid om afvalstoffen af te voeren en de balans weer te herstellen.

De behandeling heeft een lang werkend ontspannend effect.  Deze massage is echt een aanrader, dus voor iedereen die een nieuw massagetechniek zoekt, probeer deze eens uit!

welke essentiële oliën worden tijdens de Raindrop massage gebruikt?

Meer weten of een Raindrop massage boeken?

Wil je meer weten over de massage of een massage boeken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Over the flower of life

The flower of life heeft als doel om te ondersteunen bij gezondheid en algeheel welbevinden door het toepassen van acupressuur therapie, massage yoga en stoelmassage in Amsterdam (en omgeving).
We werken met Young Living oliën en -voedingssupplementen voor energie en ontspanning.

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?