Deep tissue massage

Deep tissue massage
Amsterdam

Deze populaire massagevorm is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door een langzame en diepe massage techniek met veel aandacht voor de spieren zal de energie stroom verbeteren. Deze massage is dan ook zeer geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest.

Massage is not a luxury it is a way to a happier and healthier life

Tijdens de massage gebruiken we essentiële oliën. Deep tissue massage en aromatherapie is een hele mooie combinatie met als doel om op een natuurlijke manier het lichaam in een optimale staat van ontspanning en balans te brengen. The flower of life gebruikt de essentiële oliën van Young Living, deze zijn 100% zuiver met een therapeutische werking.

deeptissue massage

Wat is een deep tissue massage?

Een deep tissue massage bestaat uit diepe, langzame massagetechnieken die zorgen voor een verbetering van de ‘energiestroom’ in ons lichaam. Op een krachtige manier brengen we zo balans in het lichaam. Alle stress en spanning vloeit tijdens de massage uit je lichaam en je komt tot volledig tot rust, zowel lichamelijk als geestelijk. De massagevorm is dan ook uitermate geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in zowel lichaam en geest. De massage richt zich vooral op het bindweefsel rondom de spieren. Bindweefsel is rekbaar weefsel dat als lijm alle onderdelen van je lijf verbindt. Om het lichaam soepel te houden is masseren belangrijk, hiermee ontstaat er ruimte voor je spieren. Zit je de hele dag achter de computer in een zelfde houding, dan zal het bindweefsel tussen de spieren makkelijker vast komen te zitten. Met een massage maak je het bindweefsel weer los zodat je weer soepeler kan bewegen. Daarnaast stimuleert deze massage de bloedsomloop en stopt het huidveroudering. Een deep tissue massage zorgt er voor dat je huid soepeler en stevig blijft.

voordelen van een deep tissue massage

Wat kost een deep tissue massage?

30 minuten deep tissue massage

35
00   per massage
  • duur : 30 minuten

45 minuten deep tissue massage

50
00   per massage
  • duur : 45 minuten

60 minuten deep tissue massage

65
00   per massage
  • duur : 60 minuten

ortho ease massageolie

De massageolie verwarmt en verzacht een vermoeid en gestrest lichaam en helpt schadelijke effecten van de dagelijkse activiteiten te bestrijden. Deze kalmerende mix van essentiële oliën zal je een ontspannend en verfrissend gevoel geven. De Ortho Ease massage olie wordt tevens gebruikt tijdens de raindrop techniek, speciaal ontwikkelt door Gary Young. Meer informatie over de raindrop massage vindt je hier.

De massageolie bevat pure plantaardige olie met essentiële oliën, o.a. Wintergreen, Eucalyptus Globulus en Radiata, Thyme, Peppermint, Juniper en Vetiver. Deze mix is perfect afgestemd op het voeden en soepel maken van de spieren.

relaxation massageolie

Relaxation is de olie om te ontspannen en stress te verlichten aan het einde van de dag. Het is een geweldige mix van essentiële en plantaardige oliën die emotionele balans aan lichaam en geest biedt. De oliën hebben kalmerende en herstellende eigenschappen. Wanneer de juiste essentiële oliën gecombineerd worden kan een massage therapie een krachtige boost voor de gezondheid zijn.

De massageolie bevat pure plantaardige olie met essentiële oliën: Tangerine, Peppermint, Rosewood, Lavender, Spearmint, en Ylang Ylang.


Notice: Undefined variable: result in /home/the-flower-of-life.nl/public_html/wp-content/plugins/jet-engine/includes/modules/dynamic-visibility/inc/conditions-checker.php on line 104

Meer weten of een deep tissue massage boeken?

Wil je meer weten over onze deep tissue massage in Amsterdam of wil je een massage boeken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Over the flower of life

The flower of life heeft als doel om te ondersteunen bij gezondheid en algeheel welbevinden door het toepassen van acupressuur therapie, massage yoga en stoelmassage in Amsterdam (en omgeving).
We werken met Young Living oliën en -voedingssupplementen voor energie en ontspanning.