Stoelmassage

Voor een gezonde werkomgeving

Stoelmassage Amsterdam

Zitten uw werknemers veel achter de computer? Heeft u mensen in de buitendienst die lange autoritten maken? Wellicht verrichten uw mensen fysiek zwaar werk. Dan zullen er ongetwijfeld medewerkers zijn met RSI klachten, stress gerelateerde klachten als vermoeidheid, pijnlijke schouders en nek, rugklachten door de vele uren in de auto of het fysiek zware werk. We bieden stoelmassages op maat in Amsterdam (en omgeving) met speciale aandacht voor de armen en schouders als je veel achter de computer zit. Ben je veel onderweg? Dan zullen we de nadruk wat meer op de onderrug leggen als daar behoefte aan is. Zo krijgt ieder de massage die bij hem/haar past.

Where there is no movement, there is pain.
Where there is movement, there is no pain.

-Old Chinese saying-

stoelmassage-door-Ali-Flower-of-life-1

Wat is een stoelmassage?

Een stoelmassage is een 15 tot 20 minuten durende massage die in een speciaal ontworpen ergonomische stoel wordt gegeven. Deze zeer effectieve energy booster bestaat uit een drukpuntmassage die wordt toegepast op rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd. De stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven. Hierdoor, en doordat de massage op elke plek kan worden gegeven, is stoelmassage zeer geschikt voor bedrijven. Voorafgaand aan de massage doet de masseur een korte intake om eventuele klachten te bespreken.

Door de ontspannende werking van de stoelmassage zullen klachten als stress en frustratie op de werkvloer aanzienlijk verminderen en kan ziekteverzuim afnemen. Na een stoelmassage zal de werknemer fris en vitaal het werk hervatten.

Voordelen van een stoelmassage

Wat kost een stoelmassage?

Basis stoelmassage

16
00   per massage
  • De basis stoelmassage wordt veelal geboekt tijdens gezondheidsweken op beurzen of bedrijfsfeesten.
  • duur : 15 minuten

Standaard stoelmassage

22
50   per massage
  • De meest gekozen stoelmassage in Amsterdam om met periodieke massages de gezondheid te verbeteren en verzuim en werkgerelateerde klachten te voorkomen.
  • duur : 20 minuten

Luxe stoelmassage

30
00   per massage
  • De stoelmassage met het beste rendement in gezondheidswinst bij specifieke klachten of aandacht voor lichaamsgebieden als rug, schouders of armen.
  • duur : 30 minuten

Liever een stoelmassage op maat?

Op verzoek maken wij graag een voorstel op maat dat aansluit bij uw wensen en/of uw bedrijf. Hierbij baseren wij de tarieven op de duur van de massages en de omvang en frequentie van de opdracht. Voor een voorstel op maat kunt u contact met ons opnemen.

Stoelmassage op het werk

Stoelmassage bij bedrijven helpt aantoonbaar bij het verlagen van het ziekteverzuim. Bovendien verhoogt het medewerkerstevredenheid.
Door stoelmassage aan te bieden, laat een werkgever zien dat de het welzijn en de gezondheid van de medewerkers belangrijk wordt gevonden. En dat zullen medewerkers zeker waarderen. Regelmatige stoelmassage behandelingen hebben een positief effect op de inzetbaarheid van personeel.

Voordelen van stoelmassages voor bedrijven

Benieuwd naar de fiscale voordelen van stoelmassages voor bedrijven? Bekijk ze hier

the flower of life heeft gemasseerd bij:

Is uw bedrijf de volgende?

Wilt u meer weten over de stoelmassages die wij aanbieden in Amsterdam (en omgeving) of wilt u eenmalig een stoelmassage proberen? Neem dan contact met ons op voor een nadere kennismaking.

Over the flower of life

The flower of life heeft als doel om te ondersteunen bij gezondheid en algeheel welbevinden door het toepassen van acupressuur therapie, massage yoga en stoelmassage in Amsterdam (en omgeving).
We werken met Young Living oliën en -voedingssupplementen voor energie en ontspanning.

Wij zijn geaccrediteerde masseurs en aangesloten bij de Beroepsvereniging voor stoelmasseurs.

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?