Yogareizen

Meevaren met één van onze yogareizen

Ieder jaar weer is het een genot om op de Captain Jack deze reizen te mogen verzorgen. Blije gezichten van mensen die zich na een week yoga en ontspanning een stuk soepeler en leniger voelen. De eerste reis staat gepland in mei.
Een week met yoga, ontspanning, zon, zee, prachtige natuur, heerlijk eten en natuurlijk veel plezier.

Heb je interesse? Mail of bel me om een plekje op de boot te boeken.
We kijken ernaar uit je te ontmoeten.


Op dit moment staan er geen yogareizen gepland ivm het reisadvies.

Programma Yogareizen

Je start de dag met een hatha flow yogales om lekker wakker te worden. Daarna staat er een heerlijk ontbijt klaar. Na het ontbijt is het tijd om te lezen, te zwemmen of gewoon lekker te zonnen. Intussen bereid de crew met veel liefde een uitgebreide lunch voor en zeilt kapitein Jack ons naar de mooiste baaitjes, ver weg van het massatoerisme. Eenmaal veilig voor anker kun je heerlijk ontspannen tijdens een yin yogales. Na een drankje en een prachtige zonsondergang schuif je aan voor een heerlijk diner.

De yogalessen tijdens de yogacruise worden soms aan boord gegeven, maar ook op bijzondere plekjes aan wal: aan het water, op een houten steiger, op een binnenplaatsje of bijvoorbeeld in de mooie natuur. De lessen zijn zowel voor beginners als voor de wat meer gevorderde yogabeoefenaars. Iedereen kan dus meedoen! Is yoga niet echt aan jou besteed, maar wil je wel heel graag genieten van de rust, zon, prachtige baaitjes, heerlijk eten en neem je graag een duik in azuurblauw zeewater? Dat kan uiteraard ook want iedereen is welkom! Er is plaats voor 10 tot 12 personen.

De kosten voor deze yogacruise

Voor een week op de prachtige Captain Jack betaal je € 950,-.
Prijs is op basis van gedeelde hut.
Tot en met 30 juni geven we op de reis van September een speciale korting van 100.- als jij samen met je vriendin of vriend boekt.

voor dit bedrag krijg je

Extra kosten

Interesse

Kijk dan ook eens op Captain Jack Yachting, hier vind je ook de algemene voorwaarden voor deze yogacruise. Voor een impressie van de afgelopen yogacruise kijk hier.

Vluchtinformatie

Voor het boeken van een ticket kun je kijken bij Corendon. De vluchten naar Turkije zijn dit jaar minder geworden waardoor je soms goed moet zoeken naar een goede en betaalbare vlucht. Kijk ook eens bij Tui,  Sunweb of Neckermann. Zij kopen de vluchten in bij Transavia of Corendon maar zijn soms goedkoper.  We verzorgen ook transfer naar de boot dus zorgen dat er altijd iemand klaar staat voor je op het moment dat jij het vliegveld uitkomt.