Yogareizen

Genieten van een week yoga en ontspanning!

De afgelopen jaren hebben we meerdere yogareizen mogen organiseren. Blije gezichten van mensen die zich na een week yoga en ontspanning een stuk soepeler en leniger voelen. Het lag even stil maar dit jaar organiseren we weer een geweldige yogacruise van 10 – 17 september 2022

Een week met yoga, ontspanning, zon, zee, prachtige natuur, heerlijk eten en natuurlijk veel plezier. Met het kabbelende water wat alles vloeibaarder maakt. Nog makkelijker los laten en weer opladen.

Heb je interesse? Ben je benieuwd naar deze reis en wil je meer informatie? We sturen je graag meer informatie.

Is een boot niets voor jou maar zou je wel graag met ons mee op yogareis willen? We zijn bezig met een tweede reis welke snel op onze website te vinden is. 

Programma Yogareizen

Je start de dag met een hatha flow yogales om lekker wakker te worden. Daarna staat er een heerlijk ontbijt klaar. Na het ontbijt is het tijd om te lezen, te zwemmen of gewoon lekker te zonnen. Intussen bereid de crew met veel liefde een uitgebreide lunch voor en brengt de … ons naar de mooiste baaitjes, ver weg van het massatoerisme. Eenmaal veilig voor anker kun je heerlijk ontspannen tijdens een yin yogales. Na een drankje en een prachtige zonsondergang schuif je aan voor een heerlijk diner.

Hatha Yoga les door Leontine Denisse flower of life

De yogalessen tijdens de yogacruise worden soms aan boord gegeven, maar ook op bijzondere plekjes aan wal: aan het water, op een houten steiger, op een binnenplaatsje of bijvoorbeeld in de mooie natuur. De lessen zijn zowel voor beginners als voor de wat meer gevorderde yogabeoefenaars. Iedereen kan dus meedoen! Is yoga niet echt aan jou besteed, maar wil je wel heel graag genieten van de rust, zon, prachtige baaitjes, heerlijk eten en neem je graag een duik in azuurblauw zeewater? Dat kan uiteraard ook want iedereen is welkom! Er is plaats voor 10 tot 12 personen.

De kosten voor deze yogacruise

Voor een week op deze prachtige boot betaal je € 1050,-.
Prijs is op basis van gedeelde hut. 

voor dit bedrag krijg je

Extra kosten

Interesse

Voor een impressie van de afgelopen yogacruise kijk hier. Het gaat een week worden vol ontspanning met vele extra’s die we nog niet verklappen.

Vluchtinformatie

Sunexpress en Corendon vliegen beide op Dalaman, het vliegveld waar je op vliegt om vervolgens aan boord te kunnen stappen. Normaliter vliegt ook Transavia naar Dalaman maar deze vluchten staan nog niet online dus we weten niet of deze nog komen voor September. Sunexpress is op dit moment de meest voordelige.

Hoe kan ik boeken?

Wil je graag mee met deze reis, laat dan je gegevens achter via het contact formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.