Sportmassage

Sportmassage Amsterdam

Sportmassage is een krachtige en bekende massagevorm om de bloedcirculatie te activeren. De  stevige massage techniek vooral gericht op de spieren, zorgt voor een goede afvoer van afvalstoffen. De sportmassage is zeer geschikt voor mensen met een actieve en sportieve tijdsbesteding. Maar ook als niet-sporter kun je veel baat hebben bij een sportmassage want de massage heeft namelijk een ontspannende werking op het hele lichaam. Voor mensen die klachten hebben door overbelasting, stress of een verkeerde houding kan de massage daarom zeer effectief zijn. Het laat de spanning en stress uit het lichaam vloeien en verminderd hierdoor de pijn.

Massage is not a luxury it is a way to a happier and healthier life

Tijdens de massage gebruiken we massageolie met essentiële oliën. Sportmassage en aromatherapie is een hele mooie combinatie met als doel om op een natuurlijke manier het lichaam in een optimale staat te brengen voor een prestatie of fysiek en mentaal herstel na de inspanning. Wij gebruiken de etherische oliën van Young Living, deze zijn 100% zuiver met een therapeutische werking.

deeptissue massage

Wat is een sportmassage?

Sportmassage is een krachtige manier om het lichaam na inspanning weer in balans te krijgen. Er is bij deze massage extra aandacht voor de spieren waarbij diepe en langzame massagetechnieken gebruikt worden. Deze speciale bewegingen zorgen voor reacties in het lichaam die het spierherstel bevorderen. Het verbetert de bloedcirculatie waardoor afvalstoffen, pijn en vocht sneller kunnen worden afgevoerd. Zo kunnen blessures worden hersteld én voorkomen.

Een sportmassage wordt toegepast om het herstel van spieren te bevorderen, pijn weg te nemen of stress te verminderen. Het zorgt voor een betere bloedcirculatie en stofwisseling. Ook kan de sportmassage leiden tot een betere nachtrust, een positieve mentale toestand en betere spierspanning.

voordelen sportmassage

Wat kost een sport massage?

30 minuten sport massage

37
50   per massage
  • duur : 30 minuten

45 minuten sport massage

60
00   per massage
  • duur : 45 minuten

60 minuten sport massage

70
00   per massage
  • duur : 60 minuten

ortho ease massageolie

De massageolie verwarmt en verzacht een vermoeid en gestrest lichaam en helpt schadelijke effecten van de dagelijkse activiteiten te bestrijden. Deze kalmerende mix van essentiële oliën zal je een ontspannend en verfrissend gevoel geven. De Ortho Ease massage olie wordt tevens gebruikt tijdens de raindrop techniek, speciaal ontwikkelt door Gary Young. Meer informatie over de raindrop massage vindt je hier.

De massageolie bevat pure plantaardige olie met essentiële oliën, o.a. Wintergreen, Eucalyptus Globulus en Radiata, Thyme, Peppermint, Juniper en Vetiver. Deze mix is perfect afgestemd op het voeden en soepel maken van de spieren.

ortho sport massageolie

Ortho Sport massageolie is het sterkere broertje van Ortho Ease, en is ontwikkeld voor zowel professionele als amateursporters. De Ortho Sport massageolie bevat meer fenolen, deze worden gebruikt om een verwarmend gevoel te creëren en ontspanning te bieden aan vermoeide spieren. De massage olie zorgt voor ontspanning en verlichting van vermoeide, overwerkte en gespannen spieren na het sporten.

Deze mix bevat pure plantaardige olie met essentiële oliën, o.a. Wintergreen, Peppermint, Thyme, Oregano en Vetiver. Deze mix zorgt er voor dat vermoeide spieren en zwaar belastte spieren verwarmen, ontspannen en verfrissen.

Nekmassage

Zit je veel achter de computer? Het gebruik van je mobiele telefoon en veel achter de computer werken, zorgt voor belasting van de nekspieren doordat we meer naar voren of naar beneden buigen. Dat kan tot gevolg hebben dat je last van stijve nekspieren krijgt. Door de nek en het hoofd te masseren breng je doorbloeding op gang en kan zuurstof makkelijker door de spieren stromen. Bloed en zuurstof stromen zo beter door de nek en het hoofd.

Heb je veel en vaak last van je nek op je werk? Een stoelmassage kan je helpen om de doorbloeding op gang te helpen en je vitaler te voelen. Meer informatie en de voordelen van een stoelmassage (met hierbij de nekmassage) kun je vinden op onze pagina over stoelmassage. In overleg met werkgevers verzorgen wij ook stoelmassages op het werk.

Kuitmassage

Ben je een fanatieke sporter? Loop je veel hard of of ben je intensief bezig met bijvoorbeeld voetbal hockey? De kuiten worden dan flink belast en krijgen veel te verduren. De kuitspieren worden korter waardoor je meer spanning in de kuiten ervaart. Om te voorkomen dat je blessures op loopt zoals zweepslag of een gescheurde achillespees, is het belangrijk om je kuiten extra aandacht te geven. Dit kun je doen met bijvoorbeeld yoga houdingen of met kuitmassage. Door de kuiten los te masseren krijg je een betere doorbloeding en herstellen de kuitspieren zich sneller.

Daarnaast kun je een massageolie met essentiële ingrediënten gebruiken die de spieren verzorgt en ontspant. Zo voorkom je blessures en blijven je kuiten soepel en gezond. Voor meer informatie over het gebruik van deze oliën kun je ons mailen. We vertellen je er graag meer over.

Meer weten of een sport massage boeken?

Wil je meer weten over onze sport massage in Amsterdam of wil je een massage boeken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Over the flower of life

The flower of life heeft als doel om te ondersteunen bij gezondheid en algeheel welbevinden door het toepassen van acupressuur therapie, massage yoga en stoelmassage in Amsterdam (en omgeving).
We werken met Young Living oliën en -voedingssupplementen voor energie en ontspanning.

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?