Stoelmassage in Amsterdam

Verlaag werkstress en houd je medewerkers gezonder, zowel lichamelijk als geestelijk. Zitten jouw werknemers veel achter de computer of doen ze juist fysiek zwaar werk? Dan zullen er zeker medewerkers zijn met RSI klachten, stress gerelateerde klachten als vermoeidheid, pijnlijke schouders, nek en rugklachten. Stoelmassage biedt een oplossing.

Stoelmassage op locatie - op jouw werk in Amsterdam

Laat energie weer stromen met stoelmassage van The Flower of Life:

Kosten stoelmassage Amsterdam

Stoelmassage op het werk helpt aantoonbaar bij het verlagen van het ziekteverzuim.

De kosten voor één zieke werknemer lopen ongeveer tussen de 250 tot 400 euro per dag. De kosten voor een stoelmassage zijn een stuk lager. Daarnaast zorgt het ook voor tevreden medewerkers.

Door stoelmassage aan te bieden, laat je als werkgever zien dat het welzijn en de gezondheid van de medewerkers belangrijk wordt gevonden. Naast dat stoelmassages blije en gezonde werknemers oplevert, kan het ook fiscale voordelen met zich meebrengen.

Wist je dat... de kosten van stoelmassage fiscaal aftrekbaar kunnen zijn

Voor jou als werkgever kan het zo zijn dat stoelmassage aftrekbaar is. Mits het in je Arboplan past natuurlijk. Er zijn ook wat voorwaarden en regels aan verbonden. Om je te helpen hebben we alle informatie voor je op een rijtje gezet.

Lees meer op Fiscaal voordeel bij stoelmassage op de werkvloer.

Ons werkgebied voor stoelmassage

The Flower of Life biedt stoelmassages aan voor bedrijven, maar ook voor losse events. Ons werkgebied is heel Nederland, onze eigen massagestudio zit in Amsterdam. 

We bieden stoelmassage op het werk aan o.a in:

Massage op evenementen

Ben je op zoek naar een eenmalige massagesessie voor je bedrijfsevent? Ook daar kunnen we je mee helpen. We werken op verschillende locaties in Amsterdam en er zijn verschillende opties mogelijk.

Dit zeggen onze klanten over ons

Iedereen weer vitaal op de werkvloer
STB
Lees verder
Wij hebben Ali & Leontine uitgenodigd op de SBT (stichting voor bijzondere tandheelkunde). Wat hebben wij fijne reacties over de massages gekregen van al onze collega’s. Ali & Leontine hebben ervoor gezorgd dat iedereen weer vitaal op de werkvloer staat. Bedankt!
Flexibel, aardig en professioneel
Stoelmassage op kantoor
Lees verder
We hebben the Flower of Life ingehuurd voor regelmatige stoelmassage op de werklvoer. Het personeel heeft de massages hartelijk ontvangen en ze zijn een grote hit op kantoor. Leontine en Ali zijn aardig, professioneel en flexibel als we een afspraak moesten verplaatsen.
Top Masseurs
Koninklijk Theater Carré
Lees verder
Wat een top masseurs. Precies wat we nodig hadden om de premiere show in Koninklijk Theater Carré goed te doen. Dank!
Fantastisch
Stoelmassage op kantoor
Lees verder
Leontine en Ali zijn fantastisch! Kunnen goed inspelen op de personen en/of het bedrijf waar ze langskomen, waardoor iedereen zich prettig voelt. Ons personeel zouden jullie het liefst elke dag hier over de vloer willen! 😉
Vorige
Volgende

Wij werken ook voor

We staan voor je klaar

06-14 36 04 80

info@the-flower-of-life.nl

Ik wil graag meer weten over stoelmassage in Amsterdam

Hiermee kunnen we je ook helpen

Ja, ik wil graag vitale werknemers

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?