Essentiële oliën

een nieuwe passie: essentiële oliën

Recent ben ik in aanraking gekomen met de essentiële oliën van Young Living. Niet lang daarvoor kwam ik 3 keer eerder in aanraking met essentiële oliën en vond het interessant. Toen de vierde keer iemand me vertelde hiermee bezig te zijn, dacht ik nu moet ik er iets mee. Hoeveel meer signalen kan ik krijgen. Ik heb vrij direct een starterskit gekocht en ben de oliën gaan gebruiken. Binnen korte tijd als ik alle oliën al gebruikt en was ik verslaafd. Ik ging vrienden en familie kleine monstertjes geven als ze last hadden van allergie of bijvoorbeeld verkoudheid en was iedere keer weer verbaasd hoeveel verlichting het mensen kan geven. Inmiddels heb ik de gehele kit in gebruik en gaat nu in de zomer de diffuser iedere avond aan met lavendel erin en raad eens? Geen last van muggen terwijl ik toch allergisch ben voor muggen. Als ik hoofdpijn heb gebruik ik pepermunt en met het warme weer gebruik ik de sinaasappel in mijn water. Zo voeg ik een heerlijk smaakje toe aan mijn water.

Ik ging de olie ook gebruiken voor mijn yogalessen om zo dieper in je houdingen te kunnen komen of juist meer los te kunnen laten. Inmiddels geef ik regelmatig yogaworkshop bij Yoga Breukelen en Yoga Loenen en geef ik tevens aroma yoga workshops op locatie. Een mooie nieuwe vorm van yoga dus, yogaroma :-). Meer informatie hierover kun je vinden op mijn pagina aroma yoga.

Wat zijn essentiële oliën nu eigenlijk?

Essentiële olie is een natuurlijk product, recht van moeder natuur. Young living heeft deze oliën volgens een speciaal proces bewerkt en vervolgens prachtig verpakt. Zodat wij deze voor allerlei doeleinden kunnen gebruiken. Wist je dat een heleboel olien ook ingezet kunnen worden bij dieren? Deze olie heeft mij inmiddels al zo veel gebracht en daarom deel ik dat graag met iedereen. Wat is er nu mooier om de producten uit moeder natuur te gebruiken in je huis en je verzorging van geest en lichaam.

essentiele olien van young living bij the flower of lifeWat maakt de olie van Young Living nou zo speciaal?

Young Living produceert essentiële oliën van therapeutisch niveau. Hiermee wordt bedoeld dat zij daadwerkelijk ondersteunend kunnen zijn aan je algehele welzijn. Young Living stelt hoge eisen aan haar productieproces om de beste oliën te kunnen produceren. Alleen hierdoor kunnen zij de kwaliteit bieden die zij voor ogen hebben; puur, hoog in therapeutische waarde en zonder genetische manipulatie of schadelijke chemicaliën.

Young Living hanteert het Seed to seal beleid. Seed to seal betekent dat het hele proces van zaadje tot aan het verzegelen van de flesjes in eigen beheer is. Alle producten worden streng gecontroleerd door henzelf en derden.

Nu denk je waarschijnlijk maar ik kan toch overal een olietje kopen, misschien wel een stuk goedkoper? Ja klopt er zijn een heleboel aanbieders op de markt maar meestal is de olie niet 100% essentieel. Deze olie is prima te gebruiken voor de geur maar de therapeutische kwaliteit heb je dan niet. En daarom kies ik heel bewust voor de oliën van Young Living.

De pagina’s over de olie zijn nog in de maak dus er volgt snel meer info.
Mocht je ondertussen al geïnteresseerd zijn in de olie en meer info willen, mail me dan. Ik deel namelijk heel graag de liefde voor de olie met iedereen.

Liefde voor olie en yoga