Raindrop aromatherapie massage door Marloes van Raamsdonk

Raindrop aromatherapie massage | Met deze ontspanningsmassage waan je je in een Italiaanse kruidentuin

Een raindrop massage, dat klinkt als een wandeling in een tropisch regenwoud. Maar eigenlijk heb ik geen idee wat ik precies kan verwachten van deze ontspanningsmassage met essentiële oliën. Ik ben nieuwsgierig naar het effect van aromatherapie maar twijfel of dit is wat ik nodig heb. Kan een lichte massage van alleen voeten en ruggengraat echt zo’n grote impact hebben? Er is maar een manier om daar achter te komen en dus maak ik een afspraak.

door: Marloes van Raamsdonk

Essentiële olie voor kracht, moed en zelfvertrouwen

Leontine en Ali verwelkomen me met een warme glimlach als ik de trap op kom. De massages geven ze aan huis, in een rustige kamer met uitzicht op de binnentuin inclusief palmboom. Leontine vertelt kort wat ze gaat doen en laat een plaatje zien van voeten en drukpunten die daar zitten. Ze vertelt dat de binnenkant van mijn voet verbonden is met mijn ruggengraat en de verschillende organen in mijn torso. Tijdens de massage gebruikt ze negen essentiële oliën. Pepermunt voor mentale stimulatie, basilicum om mijn spieren te ontspannen en een blend die Valor heet voor kracht, moed en zelfvertrouwen. Klinkt goed en ik kan het goed gebruiken nu ik net mijn eigen bedrijf gestart ben! Maar ze verklapt niet alles, het belangrijkste is dat ik het zelf ga ervaren.


Na 20 seconden effect op je hersenen

Ze sprenkelt van elke olie een paar onverdunde druppeltjes op mijn huid die ze vervolgens inmasseert. Ze begint bij mijn voeten. Na een tijdje ruik ik de eerste geuren en krijg ik het gevoel dat ik in een wilde kruidentuin lig. Leontine legt uit dat de oliën al binnen twintig seconden effect hebben op mijn hersenen. Twintig minuten na het aanbrengen, bereiken de oliën via mijn bloed elke cel in mijn lichaam voor een totale reset. Wat weet ze veel over de helende werking van haar essentiële oliën. Inmiddels is mijn rug aan de beurt. De voetmassage was lekker maar dit is nóg beter. Het is duidelijk dat ze dit werk met veel liefde doet en er plezier in heeft om haar klanten volledige ontspanning te geven.

 

Ontspanningsmassage, 100% geslaagd

Voordat ik het weet zit de massage er alweer op. Wat gaat een uur dan ineens snel! Leontine laat me nog even liggen om verder tot rust te komen. Na een tijdje klopt ze op de deur om te zeggen dat er een glaasje water voor me klaar staat. Ik lig heerlijk te soezen, op het punt om in slaap te vallen en besef me ineens weer waar ik ben. Back to reality, helaas. Zodra ik me van de massagetafel laat glijden en een paar stappen zet, merk ik dat ik licht zwalk. Zo relaxt voel ik me. De combinatie van verschillende oliën en de zachte massagetechnieken hebben me duidelijk goed gedaan.

Een zwevend kruidentuintje

Volledig zen ga ik richting huis. uitgezwaaid door Ali en Leontine die me nog eens op het hart drukken genoeg water te drinken en dat ik vanavond beter niet kan douchen zodat de oliën optimaal opgenomen kunnen worden. Als een wandelend kruidentuintje zweef ik over straat. Een ding is zeker, ik hoef nooit meer te twijfelen of een ontspanningsmassage van alleen voeten en rug voldoende is om helemaal van de wereld te raken. Dit absoluut voor herhaling vatbaar!

Wil jij ook graag een Raindrop massage ervaren?

Wil je meer lezen over de werking van de Raindrop massage of over de voordelen? Check lees hier dan alles over de massage.
Gelijk een afspraak maken? Mail of bel ons dan voor het maken van een afspraak.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?