Flower of life

Flower of life, een sprankelend drankje

Afgelopen week viel mijn oog op een post van iemand met een drankje’ flower of life’. Wat cool!! Een drankje wat flower of life heet.

Daar wilden we natuurlijk meer van weten en gingen online op zoek naar dit drankje. Ik had er nm al gelijk een leuk idee bij :-).

Dit drankje past uitstekend in de HOME RETREAT BOX die er aan gaat komen.

Toen ik de makers van dit drankje een mail stuurde en vertelde over ons bedrijf dat the flower of life heet en over het idee wat ik had, stuurde Tim van Flower of life mij spontaan wat flesjes zodat we hier zelf konden ervaren hoe lekker flower of life is.

 Een sprankelend vliesbloesemdrankje waarbij je gelijk zin krijgt in de zomer. Dat gevoel kunnen we allemaal wel gebruiken geloof ik haha.

Flower of life drankje - the flower of life Amsterdam


Wat is flower of life precies en wat zit er allemaal in?


Een sprankelend vlierbloesemdrankje met roze peper en paradijszaad speciaal gecraft uit natuurlijke ingrediënten met een gezonde dosis lust voor het leven. Het drankje bestaat uit de volgende ingrediënten.

Vlierbloesem
Zomerse verleidster. Het woord ‘flierefluiten’ komt bij deze wonderboom vandaan. Need we say more.

Roze peper
Pittig besje. Stiekem eigenlijk geen peper. Lid van de pruikenboomfamilie en altijd in voor een feestje.

Paradijszaad
Paradijselijk zaadje. In Afrika bekend als afrodisiac. Wordt gebruikt in oude rituelen voor goed geluk.

Flower of Life drink werd in 2019 geschonken op de festivals Wildeburg en Into the Woods. Het drankje was telkens voor het einde uitverkocht. Dat smaakte voor de makers naar meer! Dus de makers van dit lekkere drankje willen graag in heel Nederland de bloemetjes buiten zetten.

En toen ik onderstaande las op de website van Flower of life drink kon ik dit alleen maar toejuichen. Wij zijn fan, het is een heerlijk verfrissend drankje.

Het streven is om in heel Nederland de bloemetjes buiten zetten.
FLOWER OF LIFE BIJ JOU OP HET TERRAS!
Want het leven is een groot feest en dat zit allemaal in dit flesje.

Ik vertelde al even hierboven dat we met iets leuks bezig zijn, nm de HOME RETREAT BOX. De voorjaarsvakantie komt eraan en veel mensen die normaal weg gaan kunnen nu niet reizen. Daarnaast zitten we nog altijd veel thuis en kunnen we niet zo heel veel.

Hoe leuk is het om jezelf dan eens goed te verwennen met een home Retreat box. Puur verwennerij voor jezelf.

Wat zit er allemaal in de HOME RETREAT BOX?

Dat is deels een verrassing maar we kunnen het volgende al verklappen:

   • een yogales om helemaal tot rust en ontspanning te komen
   • een heerlijk flesje van deze geweldige flower of life drank zodat je thuis de bloemetjes buiten kan zetten en er een feestje van kan maken.
   • wat lekkernijen want ook aan onze inwendige mens verwennen we
   • handscrub met 100% essentiële oliën

en nog heel veel andere leuke dingen die jou HOME RETREAT tot een echte HOME RETREAT maken

Home retreat box - the flower of life Amsterdam    Home retreat box - the flower of life Amsterdam    

Verwen jezelf daarom met deze geweldige Home Retreat box. Voor deze box betaal je normaal 59.- maar omdat we er net als flower of life toch een feestje van willen maken kun je deze box bestellen voor 49.- (excl. verzending)

Een super mooi cadeau voor jezelf, een vriendin of vriend of voor je medewerkers. Afdelings- of bedrijfsuitjes zijn nu niet mogelijk dus maak er op deze manier met je team toch een feestje van. We denken hier graag mee hoe de HOME RETREAT BOX voor je werknemers in te zetten.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden over deze box en ben je benieuwd naar dit drankje? Neem dan zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Kun je niet wachten om het drankje alvast te proberen dan kun je het via deze link  bestellen.

Flower of life drankje - the flower of life Amsterdam

Ben je ook nieuwsgiering naar de HOME RETREAT BOX?

Geef jezelf deze verrassende box cadeau. Nog leuker bestel deze samen met wat vriendinnen om samen je eigen HOME RETREAT te organiseren. Een geweldige dag helemaal voor jou! Wat extra aandacht voor jezelf met heel veel verwennerijen in deze mooie box. Dat kan iedereen wel gebruiken.

Veel bedrijven willen in deze moeilijke periode van veel thuiswerken iets extra’s doen voor hun personeel en dat is super. Hoe leuk is het om je team of medewerkers deze geweldige box cadeau te geven. Zou je bijvoorbeeld de box uit willen breiden met een meditatiekussen of ipv een yogales een stoelmassage willen toevoegen? Dat kan allemaal. Samen maken we voor jou medewerkers het ideale pakket voor een HOME RETREAT waarin ontspanning en weer opladen het belangrijkste is.

Zie jij dit ook wel zitten voor je bedrijf of bij het bedrijf waar je werkt? Mail ons dan geven we je graag meer informatie.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?