stoelmassage in het concertgebouw

Weval in het concertgebouw tijdens ADE

Afgelopen woensdag 16 oktober 2019 was de aftrap van ADE (Amsterdam Dance Event). ADE is een muziekfestival met meer dan 2500 artiesten die optreden op meer dan 140 verschillende lokaties in Amsterdam. Wereldwijd komt men naar Amsterdam voor werelds grootste muziekfestival op het gebied van elektronische muziek. Naast alle muziekoptredens is er ook een conferentie met vele sprekers.

Een van de concerten op 16 oktober 2019 werd verzorgd door Weval in het concertgebouw.  Weval is een samenwerking tussen Harm Coolen en Merijn Scholte Albers. Samen met de band gaven ze een super concert weg in het concertgebouw. Een leuk interview van de band kun je hier lezen op 3voor12.

the flower of life in het concertgebouw

Voordat het concert begon waren we gevraagd of we als verrassing voor de band een stoelmassage wilden verzorgen. Daar zeiden we uiteraard geen nee tegen en op woensdagavond met de massagestoelen op naar het concertgebouw.

     

Fantastisch om nu eens achter de schermen van het concertgebouw te mogen kijken en wat blijft het een prachtig gebouw. De band was compleet verrast door de massage en werd zeer welkom ontvangen. Voor ons was het een super leuke ervaring en we hopen zeker dat we vaker dit soort opdrachten krijgen. Te gek om deze mannen relaxt het podium op te zien gaan om een geweldig concert neer te zetten.

      

Stoelmassage bij bedrijven

Ben je ook nieuwsgiering naar een stoelmassage? Check dan eens de website en hoe goed een stoelmassage eigenlijk wel niet is.  Want met 20 minuten geef je je lichaam namelijk al een enorm energieboost.

Veel bedrijven bieden maandelijks hun personeel een stoelmassage aan en dat is super. Er zitten fiscale voordelen aan dus voor een bedrijf biedt dit voordelen. Maar er zijn ook genoeg bedrijven die dit bijvoorbeeld tijdens gezondheidsdagen aanbieden of als evenement.

Zie jij dit ook wel zitten voor je bedrijf of bij het bedrijf waar je werkt? Mail ons dan geven we je graag meer informatie.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?