AT5 op bezoek bij the flower of life

AT5 op bezoek bij the flower of life in de Esmoreitstraat

Een van mijn vaste studenten in mijn aerial restorative yogales stuurde me vorige week een berichtje. Dat Vincent van Kleef  (de fotograaf van BoLo) bewoners uit de Esmoreitstraat zocht voor  ‘Straten van Amsterdam’. Dit is een programma van AT5 over de Amsterdammer en de straat waarin hij/zij leeft. Wat leuk!! Ik reageerde op het bericht en twee dagen later stond AT5 in onze huiskamer te filmen.

AT5 had Vincent benaderd of hij samen met Redouan Ait Quarg van AT5 door de Esmoreitstraat wilde lopen. Redouan Ait Quarg is in de Esmoreitstraat opgegroeid en heeft recht tegenover onze woning gewoond. Vincent is bekend van de Bolo buren fotoshoot en wij in West (een project dat hij voor gemeente Amsterdam heeft gedaan). Dit heeft ertoe geleid dat hij zelfs zijn werk heeft gemaakt van fotografie en nu met Soul2Soul Photography het leven fotografeert zoals het is: mooi, intiem en fascinerend. Dit legt hij vast op beeld, vaak ook met een mooi verhaal erachter.

       

Toen ik Vincent sprak over het programma wat AT5 maakt en ons verhaal vertelde werd hij direct enthousiast. Bos en Lommer is de wijk waar veel culturen samen komen en wij zijn daar een mooi voorbeeld van. Ali die nog geen jaar in Amsterdam woont en hier in Bos en Lommer af en toe even terug kan naar Turkije door de vele Turkse winkels hier. Want het is best een stap van altijd mooi weer naar dit koude regenachtige kikkerlandje, een andere cultuur en taal. Ali voelt zich gelukkig erg thuis hier maar dat we in een wijk wonen met veel Turkse winkels en bewoners is prettig.

Naast de twee culturen in ons huis was de productie ook zeer enthousiast hoe Ali en ik onze krachten bundelen in ons werk met ‘the flower of life’. Alles gericht op vitaliteit, yoga, massage, stoelmassages bij bedrijven en essentiële oliën. Daar wilden ze graag wat meer over horen. Vincent omschreef het heel mooi dat we als stel zo mooi samensmelten hoewel we allebei een hele andere achtergrond hebben.

Vooraf hadden we een klein gesprekje gehad over yoga en massages dus we hadden de massagestoel in de kamer klaar gezet. Het was een gezellige boel in de huiskamer met de cameravrouw en fotograaf liggend op de vloer voor het beste beeld :-). Redouan had de mazzel een stoelmassage te ontvangen van Ali, en dat terwijl de cameravrouw het na drie shoots deze dag ook wel heel goed kon gebruiken. Wees dus welkom om nog even terug te komen voor een stoelmassage hoor!! En misschien moeten we op lange draaidagen wel gewoon langskomen met onze stoel, nog beter lijkt me ;-).

      

Wat was het een super leuke middag. AT5 bedankt voor jullie komst en de leuke middag, we kijken uit naar de uitzending en vonden het super dat we hieraan mee mochten werken. Vincent van Kleef bedankt voor je prachtige foto’s en leuk om zo weer een medebewoner te ontmoeten.

Door de corona periode werd de uitzending is tijdje uitgesteld maar inmiddels staat de uitzending online.
Bekijk de uitzending hier.

Stoelmassage bij bedrijven

Ben je ook nieuwsgiering naar een stoelmassage? Check dan eens de website en hoe goed een stoelmassage eigenlijk wel niet is.  Want met 15 minuten geef je je lichaam namelijk al een enorm energieboost.

Veel bedrijven bieden maandelijks hun personeel een stoelmassage aan en dat is super. Er zitten
fiscale voordelen aan dus voor een bedrijf biedt dit voordelen. Maar er zijn ook genoeg bedrijven die dit bijvoorbeeld tijdens gezondheidsdagen aanbieden of als evenement.

Zie jij dit ook wel zitten voor je bedrijf of bij het bedrijf waar je werkt? Mail ons dan geven we je graag meer informatie.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?