Restorative aerial yoga bij Tula Amsterdam

Restorative aerial yoga bij Tula Amsterdam

The flower of life geeft nu ook les in Bos en Lommer. Ieder maandagochtend starten met een heerlijke restorative aerial yoga les. Sinds december heeft een nieuwe yogaschool haar deuren geopend in mijn eigen buurt.  Tula- Amsterdam heeft naast een yogaschool in Westerpark nu ook een lokatie aan het Bos en Lommerplein. Het is een prachtige frisse studio met heel veel licht gelegen aan het Bos en Lommerplatsoen. Vanuit beide zalen kijk je uit op het plantsoen en ervaar je de rust van de natuur.

De studio biedt een aantal stijlen les zoals Yin, Vinyasa, Ashtanga en jawel ook Aerial Yoga. De mooie lichte ruimte met super hoog plafond is zeer geschikt voor de Aerial doeken. Sinds 1 december mag ik hier iedere maandagochtend de restorative arial yoga verzorgen. En wat een feest is dat.

 

 

 

Wat is restorative aerial yoga?

Tijdens deze restorative aerial yoga mag je heerlijk ontspannen waarbij het doek je draagt. Het doek hangt bij deze rustige les laag, net boven de grond. Het doek zal je tijdens deze les vooral dragen, masseren en wiegen. Hierdoor kun je in zittende en liggende houdingen nog meer ontspannen. Bij deze vorm van Aerial yoga ga je onderzoeken waar je in je lichaam ruimte kan maken en spanning die je vast houd nog los kan laten. De les eindigt met een shavasana in het doek, wiegend of stil, gedragen door het doek. Met als kers op de taart een korte massage erbij.

Meedoen met een les restorative aerial yoga?

Wil je ook eens ervaren wat deze vorm voor je kan doen? En genieten van een ontspannende les?
Iedere maandagochtend van 9.15 – 10.30 bij Tula – Bos en Lommerplein 175.

Leuk als je komt. Mail of bel me als je graag meer informatie wil over deze vorm van yoga. Of als je bijvoorbeeld met een groep eens een workshop wil doen. Ook dat is mogelijk in deze mooie studio.

Open dag bij Tula op het Bos en Lommerplein

Zaterdag 10 maart van 14.00 – 18.00 is er open dag bij Tula op het Bos en Lommerplein. Kom gezellig langs  voor gratis yogalessen, drankjes, hapjes en gezelligheid.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?