body en mind reis

aandacht voor lichaam en geest

Het jaar is inmiddels alweer in volle gang. De lente is in aantocht en we snakken allemaal naar zon en warmte. Tijd om dus ook eens te kijken naar een heerlijke vakantie. Even er tussenuit, tijd voor jezelf en extra aandacht voor je lichaam en geest. Dit jaar is mijn eerste reis die ik organiseer wel een hele bijzondere reis. Samen met Joke, organiseer ik een yoga en meditatiereis.

Joke heeft een aantal workshops en cursussen ontwikkeld om, net zoals ik dit hebt gedaan, aan jezelf te werken. Hiermee helpt ze veel mensen om weer een stap dichter naar zichzelf te zetten. Om erachter te komen wie je werkelijk bent. Samen hebben we een hele bijzondere reis samengesteld.

hoe ziet de week eruit?

Tijdens deze week geef je extra aandacht aan lichaam en geest waardoor je volledig fit en met nieuwe inzichten weer van boord stapt. Dit bereik je door ontspannen yoga en geleide meditatie sessies.Wat zijn geleide sessies? In een geleide sessie word je meegenomen in een verhaal waarin je je eigen beleving ervaart. Deze sessies helpen je bewust te worden van je diepere essentie, van degene die je ten diepste bent; Je ware zelf .

Joke Slagmolen van Engelen om je Heen neemt je mee op reis met de engelen in deze bijzondere geleide sessies, en laat je kennis maken met de ervaringen zoals zij ze heeft beschreven in haar boek ‘ Engelen om je heen’.Zie je het al voor je…..de mooie blauwe zee….  zon op je lichaam…. de prachtige energieen van de engelen? Zo varen we verder en verder naar intense belevingen en ervaringen……..

The flower of life verzorgt de yogalessen tijdens deze reis. Met deze yogalessen werken we aan de energiebanen en de meridianen die hierbij horen. De yoga lessen geven je meer ruimte, helpen je om meer los te laten en te ontspannen.

De geleide sessies en de yogasessies vullen elkaar aan en zorgen ervoor dat je nog dichter bij jezelf kan komen en je nog meer kan verdiepen en loslaten.

Wil je graag even een dagje niets? Dan kan dat natuurlijk ook! Daarin ben je geheel vrij. Tussen de sessies door kun je op de boot genieten van een boek, een massage boeken, lekker zwemmen of gewoon helemaal niets doen. Tijdens deze week bezoeken we ook een aantal prachtige kleine dorpjes. Geniet van de rust die hier nog is en de vriendelijke bevolking en het heerlijke eten.

 ervaring nodig tijdens deze yoga en meditatiereis?

Je hoeft voor deze reis geen ervaring te hebben met meditatie en yoga. Deze prachtige reis naar jezelf zal je verder helpen op je pad om meer in je kracht te gaan staan, keuzes te maken en meer balans te brengen
n in lichaam, geest en emoties. Een reis naar jouw diepere mogelijkheden.

Ga je met ons mee met deze mooie yoga en meditatiereis? Voor meer informatie kun je mailen naar info@the-flower-of-life.nl of bekijk hier de pagina met meer informatie over de reis.

Bekijk hier ook het filmpje wat recent is gemaakt van de boot. Ik krijg gelijk weer zin om te gaan :-).

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?