Body & mind reis

Meevaren en genieten met de body & mind reis

Extra aandacht voor body en geest tijdens de body & mind reis!
Geniet een week lang van geleide meditaties en yogalessen tijdens deze bijzondere body & mind reis van 20 – 27 mei 2017.

Welkom aan boord van de Captain Jack! Laat de hectiek van alledag thuis en geniet met volle teugen van de Griekse en Turkse kust met prachtige baaitjes, overweldigende natuur en havenplaatsjes. Neem een duik in het azuurblauwe zeewater, geniet van de rijke cultuur en overheerlijke keuken. Vergeet de tijd terwijl de gastvrije crew ervoor zorgt dat het je aan niets ontbreekt.

Programma body & mind reis 20 – 27 mei 2017

Tijdens deze week geef je extra aandacht aan lichaam en geest waardoor je volledig fit en met nieuwe inzichten weer van boord stapt. Dit bereik je door ontspannen yoga en geleide meditatie sessies.

Wat zijn geleide sessies? In een geleide sessie word je meegenomen in een verhaal waarin je je eigen beleving ervaart. Deze sessies helpen je bewust te worden van je diepere essentie, van degene die je ten diepste bent; Je ware zelf .

Joke Slagmolen van Engelen om je Heen neemt je mee op reis met de engelen in deze bijzondere geleide sessies, en laat je kennis maken met de ervaringen zoals zij ze heeft beschreven in haar boek ‘ Engelen om je heen’.

Zie je het al voor je…..de mooie blauwe zee…. zon op je lichaam…. de prachtige energieen van de engelen? zo varen we verder en verder naar prachtige belevingen en ervaringen……..

Leontine, yogadocente van the flower of life verzorgt de yogalessen tijdens deze body & mind themareis. Met deze yogalessen werken we aan de energiebanen en de meridianen die hierbij horen. De yoga lessen geven je meer ruimte, helpen je om meer los te laten en te ontspannen.

De geleide sessies en de yogasessies vullen elkaar aan en zorgen ervoor dat je nog dichter bij jezelf kan komen en je nog meer kan verdiepen en loslaten.

Wil je graag even een dagje niets dan kan dat ook! Op de boot kun je genieten van een boek, een massage of gewoon helemaal niets.

Heb je geen ervaring met mediteren of yoga? Geen probleem, deze prachtige reis naar jezelf zal je verder helpen op je pad om meer in je kracht te gaan staan, keuzes te maken en meer balans te brengen in lichaam, geest en emoties. Een reis naar jouw diepere mogelijkheden.

De kosten voor deze body & mind reis 20 -27 mei 2017

Voor een week op de prachtige Captain Jack betaal je € 850,-
(op basis van gedeelde hut)

Voor dit bedrag krijg je

• geleide meditatie sessies en yoga (iedere dag uitgezonderd za en wo)
• 3 maaltijden per dag (een avond eten we aan land en is voor eigen kosten)
• drankjes (thee, koffie, water, fris, bier en wijn)
• tijdens de thee zoete snacks
• super gastvrije en gezellige bemanning
• de mooiste baaitjes waar je lekker kan zwemmen en relaxen
• mooie ruime slaapcabines met in iedere cabine een douche en wc
• vitamine D
• verrassing
• yoga materiaal is aanwezig

Extra kosten

• vlucht
• transfer € 25.- per rit
• boekingskosten € 20.-
• visum Turkije
• visum Symi (afhankelijk van de route die gevaren zal worden)

Interesse

Tijdens de body & mind themareis verblijf je op een prachtige houten gulet boot. De Captain Jack is 33 mtr lang en biedt ruimte voor 16 personen. Op de boot zijn volop plekjes waar je je ook even kan terugtrekken als je graag wat rust wilt. Tijdens deze week zal de bemanning er alles aan doen om de beste service te bieden die je je maar wenst.

Voor meer informatie, kijk op www.captainjackyachting.com hier vind je ook de algemene voorwaarden voor deze body & mind themareis. Voor een impressie van de yogareizen die we organiseren op de Captain Jack kijk hier.

Vluchtinformatie

Je vliegt voor ongeveer 250 euro van Amsterdam naar Dalaman met Transavia of Corendon. De heenvlucht bij Transavia is over het algemeen vroeg dus je bent op tijd in Dalaman waar je dus nog de hele dag hebt. Mocht er voorkeur zijn vanuit de groep om in Griekenland op te stappen dan is dit mogelijk in overleg. De situatie is op dit moment rustig dus vooralsnog vliegen we op het rustige Dalaman.

Kies een massage:
Ontspanningsmassage
30 minuten
€ 35
Ontspanningsmassage
45 minuten
€ 50
Ontspanningsmassage
60 minuten
€ 65
Deep tissue massage
30 minuten
€ 35
Deep tissue massage
45 minuten
€ 50
Deep tissue massage
60 minuten
€ 65
Sportmassage
30 minuten
€ 35
Sportmassage
45 minuten
€ 50
Sportmassage
60 minuten
€ 65
Voetreflexmassage
30 minuten
€ 35
Voetreflexmassage
45 minuten
€ 50
Voetreflexmassage
60 minuten
€ 65
Raindrop massage
60 minuten
€ 75
Stoelmassage
15 minuten
€ 16
Stoelmassage
20 minuten
€ 22.5
Stoelmassage
30 minuten
€ 30
Zweedse massage
30 minuten
€ 35
Zweedse massage
45 minuten
€ 50
Zweedse massage
60 minuten
€ 65
Thai table massage
60 minuten
€ 70
Thai table massage
90 minuten
€ 95
Selecteer een datum en tijd:
Vul je gegevens in:
Totaal €

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?