kinderyoga bijEef op Ijburg

nieuwe lessen kinderyoga

Super blij en enthousiast want per 1 maart start ik op een nieuwe lokatie. En wel bijEef op Ijburg. Hier ga ik vanaf 1 maart iedere woensdagmiddag kinderyoga verzorgen.
BijEef op Ijburg ligt in het hart van IJburg en is een gezellige en veilige plek waar kinderen en ouders in een ongedwongen en gezellige sfeer elkaar kunnen ontmoeten, samen zijn en met elkaar verbinden. Er is ruimte om op een speelse manier te leren, ontwikkelen en te inspireren met als doel dat iedereen lekker in zijn vel zit en expressie kan geven aan zichzelf. Naast de yogalessen die ik hier ga geven kun je hier ook je kinderfeestje vieren, is er peuter dans en musicalles of kun je er ook gewoon knutselen en lekker spelen. Voor ieder wat wils dus. Voor de volwassenen worden er ook yoga- en meditatielessen gegeven. Of kun je je laten coachen in de Zen ruimte.

Wanneer:
Op woensdagmiddag van 16.00 – 16.45 uur kinderyoga

Tieneryoga (10 – 16 jaar)

De tieneryogales bestaat uit een aantal onderdelen. Zo doen we verschillende yogahoudingen en is er aandacht voor ademhalings-oefeningen. Naast deze oefeningen is er aandacht voor concentratie- en balansoefeningen en we laten spanning los door bijvoorbeeld yogadans op muziek. In de les is er genoeg ruimte om eens lekker te lachen, gek te doen of om eens te zeggen waar je over in zit. Respect en liefde voor jezelf & elkaar vinden we erg belangrijk in een les! Iedere les is er aandacht voor een speciaal thema. Denk hierbij aan kracht en bijvoorbeeld zelfvertrouwen. Elke tiener voelt zich af en toe onzeker. Er wordt veel van je gevraagd, innerlijk en uiterlijk verandert er veel en je wilt je graag losmaken en zelfstandig worden. Dat kan zorgen voor klachten als concentratieproblemen, moeite met slapen en sombere gedachten.  Yoga kan je helpen rust en ontspanning te vinden.

Tijdens de yogales hoef je ook niet te presteren. Het gaat er niet om wie de beste is, het gaat er om dat het gezellig is en je leert hoe je respectvol met jezelf maar ook met anderen kunt omgaan. In de yogalessen ga je ontdekken dat je goed bent zoals je bent. Je leert opgebouwde spanning herkennen en er actief iets mee te doen. De oefeningen zorgen dat je lichaam flexibel en sterk wordt. Daarbij is het niet belangrijk hoe je er uitziet maar wel hoe je je voelt.

Wanneer:
Op woensdagmiddag van 17.00 – 18.00 uur tieneryoga

Wil je een les mee komen doen? Schrijf je dan hier in voor de les.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?