yogavakantie september 2016

In september organiseerde the flower of life haar 2e yogavakantie van dit jaar. Een boot vol met enthousiaste dames en heer die kwamen genieten van een weekje yoga, zon, zee, ontspanning en een feestje. En een feestje was het. Iedere ochtend starten we de dag met een verkwikkende ochtend yogasessie. Lekker wakker worden met de zon op je hoofd. Hoe lekker is het om de dag zo te beginnen! Na de ochtendsessie die aan boord plaats vond of op een mooi plekje aan land, stond er een heerlijk ontbijt klaar.

the-flower-of-life yogareizen, yogacruise, yogavakantie

Je kan weer helemaal opladen tijdens deze yogavakantie

Brood, muesli, vers fruit, het is er allemaal. Iedere dag ei maar op een andere manier klaar gemaakt door onze creatieve kok Suleyman. Na het ontbijt alle tijd om lekker te kletsen, een boekje te lezen of een heerlijke duik te nemen in het prachtige blauwe water. Wat is de natuur hier toch mooi! Je komt hier echt tot rust en kan weer helemaal opladen. De snorkels werden gretig gebruikt om tussen de lessen door op zoek te gaan naar bijzondere vissen. En af en toe kom je dan ook ineens een schildpad tegen, die zitten er veel in dit gebied.

Aan het einde van de middag als iedereen lekker ontspannen was van weer een prachtige dag, nog een h
eerlijk yin yogales. Ontspannen oefeningen waarbij we meer aan het bindweefsel werken en dus dieper gaan in het lichaam. Een mooie combinatie dus, in de ochtend een lekkere actieve les waarbij vooral de spieren geactiveerd en gestrekt worden en aan het einde van de dag een rustige les met meer focus op het bindweefsel.

the flower of life yogareizen, yogacruise, yin yoga

Meditatie met zonsopkomst

Bijzonder was de ochtend sessie die we gedaan hebben met zonsopkomst. Eerst een mooie mediatie en de zon die de dag langzaam laat starten. Daarna een heerlijke yogales, wat een feest! En wat een dankbare mensen. Deze houden we er zeker in :-).

bestand-02-10-16-22-42-54      the flower of life yogareizen, yogacruise, yogavakantie

Het was heerlijk om te zien hoe er mooie gesprekken ontstonden, mensen af en toe ook even hun eigen plekje zochten als ze daar behoefte aan hadden en er ook een avond heerlijk gefeest werd. Want een feestje kan er ook gevierd worden, lekker dansend op het dek onder de sterren. Iedereen had het naar zijn zin tijdens deze yogavakantie en dat is toch het mooiste compliment wat je kan krijgen.

Na een week yoga merkte men ook echt leniger te zijn geworden en dan men meer ruimte had in het lichaam. Het is heerlijk om te zien hoe mensen opgeladen, blij en een stuk leniger na een week weer van boord stappen. En hoe mooi als iedereen dan al gelijk weer plannen maakt voor volgend jaar! Ik kom zeker weer terug hoor :-).  Het was echt een super week en kijk nu alweer uit naar volgend jaar.

the-flower-of-life yogareizen, yogacruise, yogavakantie, Captain Jack Yachting

Wil je volgende jaar ook mee op een yogavakantie met the flower of life?

Heb je ook zin om mee te gaan? Kijk hier voor meer info over de yogavakanties die we voor 2017 op de planning hebben staan. Stap aan boord van Captain Jack Yachting en laat je een week verwennen met yoga, heerlijk eten en super service.

En ben je benieuwd naar de reacties van een aantal deelnemers? Lees hier hun ervaring over de yogavakantie.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?