Aerial-yoga workshop 22 juli

Strekken, rekken en vliegen tijdens de aerial-yoga-workshop op 22 juli

Op 22 juli organiseer ik weer een aerial-yoga-workshop in Loenen bij Yoga Breukelen en Yoga Loenen.  Een heerlijke middag met vooral veel plezier en tevens een fijne workout. Heb je nog nooit aerial-yoga gedaan? Geen probleem want deze workshop is voor beginners en voor gevorderden. Tijdens deze workshop leg ik uit wat de workout precies inhoud en welke voordelen het gebruik van het doek allemaal heeft. Samen werken we naar een aantal mooie stretches toe en kun je tevens lekker spelen in het doek. Kortom een workshop waar je werkt aan lichaam en geest maar vooral ook veel lol en plezier.

Aerial yoga, ook wel luchtyoga genoemd of hangmat yoga

Wat is aerial yoga nu precies? Aerial yoga is yoga waarbij je een doek hebt dat je ondersteund in houdingen en ook uitdagend is. Je mag je namelijk helemaal overgeven aan het doek, loslaten dus 🙂. En dat kan soms best een beetje spannend zijn. Maar als je dan uiteindelijk kan loslaten en je kan overgeven aan het doek is het heerlijk. Lekker op je kop hangen, alle wervels weer ruimte geven en gelukshormonen creëren. Deze vorm van yoga heeft dan ook vele voordelen bijvoorbeeld voor mensen die snel last hebben van migraine of stijf in hun rug zijn.

Tijdens de aerial-yoga workshop  kun je zelf kennis maken met het doek. Spelen en tegelijkertijd ruimte geven in je lichaam.
Ben je benieuwd wat je allemaal met het doek kan doen? Doe dan gezellig mee met de aerial-yoga-workshop op 22 juli?

Hoe, wat, waar en hoe laat?

We starten de workshop met eerst een kleine meditatie in het doek. Even voelen hoe het is om in het doek te zitten en te wennen aan het doek. Vervolgens gaan we lekker rekken en strekken. Door het doek meer spanning te geven kun jij dieper in de houding komen en met minder kracht en inspanning dieper in je houding komen. Daarna gaan we natuurlijk een beetje spelen en doen we wat vooroverbuigingen en een handstand. Als je het normaal lastig vind om een handstand te doen dan zal het doek je nu zeker helpen want samen met het doek is het ineens helemaal niet meer zo moeilijk. We sluiten af met een heerlijke ontspanning in het doek. Na de workshop staat er thee en koffie met wat lekkers klaar.

Tijdstip  12.00 – 14.00
Kosten 30.-
Lokatie:Rijksstraatweg 167, Loenen.

LET OP: Yoga Loenen bevind zich op de Rijksstraatweg 167, dit is een boerderij wat tevens een woonlocatie is. De deur naar de studio bevind zich aan de achterkant van de boerderij. Hier ga je de trap op waar een prachtige zaal is vol met yogadoeken.

Er is plek voor 11 personen dus weer er snel bij 🙂.

Voor meer informatie kun je me mailen op info@the-flower-of-life.nl (of gebruik het contactformulier) of schrijf je direct in als je graag mee wilt doen met de aerial-yoga-workshop.

Ik zie je hoop ik de 22e!

ps draag een comfortabele broek en een t-shirt met mouwtjes.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?