Nieuwe yogalessen bij Yoga Breukelen

Hatha slow en hatha flow

Nieuwe yogalessen komen op mijn pad :-). Net terug van weer een fantastische yogacruise en dan komt er weer wat nieuws op mijn pad. Vanaf maandag 20 juni ga ik op de maandagavond les geven bij Yoga Breukelen. Super veel zin in en wat fantastisch dat dit op mijn pad komt. De lessen die ik ga geven zijn om 19.30 een zacht hatha les en om 20.45 een hatha flow. De hatha om 19.30 is een zachte hatha les vooral gericht op de ademhaling. Yoga Breukelen is een heerlijke yogaschool met een mooie lichte ruimte waar het fijn les geven is.

Wil je iets meer beweging en het vuur iets meer opwekken dan is de hatha flow wellicht meer wat voor jou? Heb je zin om een keer mee te doen? Je bent meer dan welkom om een les mee te doen. Voor meer informatie over de lessen in Breukelen of Loenen kun je ook op hun website kijken. Of stuur me een mailtje via het contactformulier dan kan ik je natuurlijk ook altijd helpen.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?