Yogavakantie juni 2016

P1030987

Afgelopen juni heb ik weer een prachtige yogavakantie mogen organiseren naar Turkije. Wat een feest om dit te mogen doen met fantastische mensen aan boord en mooie energie. Een week lang 2 x per dag yoga op een boot. Varend van baai naar baai en op de mooiste locaties slapen, eten en yoga beoefenen. Iedere dag  yoga op een andere plek genietend van de prachtige omgeving en de cultuur die Turkije en Griekenland te bieden heeft. We zijn deze yogareis gestart in Bozburun in Turkije en vervolgens naar het mooie Symi in Griekenland gevaren. Tijdens de yogacruise hebben we veel mooie plekjes bezocht zoals Symi, St George, Selimiye, Bozburun en Kameria island. Zowel Turkije als Griekenland hebben met hun rustige baaitjes en prachtige natuur en cultuur veel moois te bieden.

 

yoga op bijzondere plekken

Het leuke van de yogacruise is dat je iedere dag weer ergens anders bent en daarmee de yoga dus op bijzondere plekken gegeven wordt. Bijvoorbeeld op de kade met op de achtergrond de Griekse huisjes die allemaal tegen een berg gebouwd zijn. Of yoga op een talut met een prachtige zonsondergang, of een oud vakantiepark met oude caravans. Je kan het zo gek niet verzinnen. Wat ik heel bijzonder vond was de yoga die we in de ochtend hebben gedaan bij Kameria island. En klein eiland waar een heel oud kerkje staat. Bij dit kerkje staat een prachtige boom vol met lintjes en wensen. Voorafgaand aan de les had iedereen een lintje en mocht een wens doen. De hele les had iets magisch en toen we in de shavasana lagen, gingen ineens de krekels zingen. Hoe bijzonder en magische was dat. Na de les het lintje en onze wens in de boom gehangen. Dat was een prachtige afsluiting. En zo had iedere plek weer iets anders bijzonders, aan het water of op de boot zelf. Steeds weer een bijzondere ervaring voor iedereen.

P1040107

genieten en loslaten

Tussen de yoga door is er genoeg tijd om te genieten van het heerlijke water, al het lekkere eten en de prachtige zonsondergangen. Wat een heerlijk leven. En wat een rust! Tijdens deze week is het echt heerlijk bijkomen en ook loslaten. Alles mag en alles kan. De boot is groot genoeg om ook lekker even je eigen ruimte te pakken als je even wat tijd voor jezelf nodig hebt. Maar naast de rust is er zeker ook tijd voor een feestje en kun je ook genieten van een lekker glaasje wijn bij het eten. Na een heerlijke bbq met verse vis nog een dansje doen? Ook dat hoort allemaal bij deze week. Net als al die leuke dorpjes die er zijn waar je heerlijk rustig een koffie kan drinken en kan rondsnuffelen.

IMG_0358

prachtig Turkije en Griekenland

Chantal heeft van onze reis een super gaaf filmpje gemaakt wat zo goed het gevoel weergeeft tijdens een yogareis. Ik hoop een heleboel mensen hiermee te kunnen laten zien hoe fantastisch deze reis is en hoe mooi Turkije is. Ver weg van al het massatoerisme en de drukte. Genietend van de prachtige natuur en al het moois wat Turkije en Griekenland samen te bieden hebben. Voor meer foto’s kun je ook kijken bij de impressie yogareizen.

P1080680

yogacruise september

In september organiseer ik weer een yogacruise. Interesse om mee te gaan? Kijk voor meer informatie ook op mijn pagina over de reis of mail me via het contactformulier. Jong of oud, ervaren of helemaal nieuw met yoga, iedereen is meer dan welkom. Ga je mee? Ik en de crew van Captain Jack verwelkomen je graag aan boord voor weer een mooi yoga-avontuur.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?