Yoga in de lucht

Aerial yoga, yoga in de lucht

Aerial- yoga, yoga in de lucht!! Al enige tijd volg ik aerial-yoga lessen in Amsterdam. Ook wel luchtyoga genoemd of hangmat yoga. Yoga waarbij je een doek hebt dat je ondersteund in houdingen en ook uitdagend is. Je mag je nm overgeven aan het doek, loslaten dus :-). En dat kan soms best een beetje spannend zijn. Maar als je dan uiteindelijk kan loslaten en je kan overgeven aan het doek is het heerlijk. Lekker op je kop hangen, alle wervels weer ruimte geven en gelukshormonen creëren.

Voordelen

Deze vorm van yoga heeft dan ook vele voordelen bijvoorbeeld voor mensen die snel last hebben van migraine of stijf in hun rug zijn. Het spelen met het doek zorgt er ook weer voor dat het kind in mij weer lekker mag spelen. Dit alles zorgde ervoor dat ik teachertraining boekte bij Aerial yoga Nederland. Een super leuke opleiding met een fantastische lerares. Janneke heeft me deze weken zoveel geleerd en me echt besmet met het aerial-yoga virus.

FullSizeRender

Certificaat op zak

Inmiddels heb ik deze opleiding afgerond. Super blij met weer een certificaat in mijn zak en natuurlijk heel veel zin om te gaan starten met lesgeven. Recent heb ik al 2 workshops mogen geven bij Yoga Breukelen en Yoga Loenen. En dit was zo leuk om te doen dat er al een paar workshops in voorbereiding zijn. Op deze manier hoop ik nog meer mensen kennis te kunnen laten maken met de mooie yoga vorm. De voordelen te ervaren en ook lekker te spelen.  En zoals het er nu naar uit ziet is de eerste les ook al in aantocht. Yeah hoe leuk is dat.

Restorative aerial yoga

Om mijn kennis nog completer te maken ga ik eind augustus ook nog de module restorative aerial-yoga volgen. Hiermee maak ik het pakket compleet en kan ik ook deze mooie vorm overbrengen.  En hoe fijn is het om dit weer over te kunnen brengen aan anderen.

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?