aroma-yoga workshop

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat is essentiële olie?

Essentiële oliën worden gemaakt van zaden, schors, bladeren, stengels, wortels, bloemen en andere delen van planten. Essentiële oliën hebben krachtige, reinigende eigenschappen en zijn van nature anti-bacterieel. Pure essentiële oliën worden onmiddellijk door de huid opgenomen en zorgen voor reactie in dat gebied van het lichaam. Naast de fysieke werking hebben de oliën ook een emotionele en spirituele werking.  

Wat gaan we doen tijdens de aroma-yoga workshop?

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

Wanneer, waar en wat kost het?

De les zal gegevens worden door Leontine Denisse.

Wanneer: 17 september
Tijd:10:00 – 12.00
Waar: Yoga Breukelen, Dannegracht 9A, Breukelen
Prijs: 25.-
Aanmelden kan via het contactformulier of telefonisch.
Na aanmelding en betaling gelden de algemene voorwaarden voor workshops.

inclusief gebruik van de essentiële oliën, thee en wat lekkers.

De olien die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van young living. Wil je meer weten over de olie of over het proces en hoe de olie gemaakt wordt? Kijk dan ook eens op de pagina van young living. Hier vind je meer informatie over de oliën en welke oliën er allemaal zijn. En dat zijn er heel wat. Natuurlijk kun je ook bij mij terecht voor meer informatie over de olie.

 

Workshops

Wil je op de hoogte blijven van alle workshops die the flower of life organiseert? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief via de homepage of check de pagina met workshops waar je je ook kan aanmelden voor de workshops die de komende tijd gegeven zullen worden.

aroma yoga met the flower of life

Deel dit bericht op social media!

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?