Massage menu en tarieven

Sportmassage flower of life

Voetreflexmassage

Voetreflex massage is een therapievorm die preventief en therapeutisch kan werken bij lichamelijke en emotionele klachten. Hierbij kan gedacht worden aan o.a. hoofdpijn, hormonale klachten, darmklachten, algehele vermoeidheid, vocht vasthouden, depressies en bijvoorbeeld pijnklachten die niet rechtstreeks te masseren zijn. Een voetreflex massage is behalve effectief ook heel ontspannend.

Tarieven

30 minuten
€ 37,50
45 minuten
€ 65,00
60 minuten
€ 70,00
Sportmassage flower of life

Zweedse massage

De Zweedse massage staat ook wel bekend onder de naam Klassieke massage. In deze massagevorm worden de westerse kennis van gezondheidszorg en de oosterse filosofie gecombineerd. De Zweedse massage is waarschijnlijk één van de meest gebruikte massagevormen. Door de Zweedse massage wordt de bloedsomloop gestimuleerd, je raakt ontspannen en je bewegingsvrijheid wordt vergroot.

Tarieven

30 minuten
€ 35,00
45 minuten
€ 55,00
60 minuten
€ 67,50
stoelmassage-door-Ali-Flower-of-life-1

Stoelmassage

Stoelmassage is een zeer effectieve energy booster. De massage bestaat uit een 15 tot 20 minuten durende behandeling in een speciaal ontworpen ergonomische stoel. Door de kleding heen wordt een drukpuntmassage toegepast op rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd.

Tarieven

15 minuten
€ 16,00
20 minuten
€ 22,50
30 minuten
€ 30,00
Sportmassage flower of life

Sportmassage

Sportmassage is een krachtige snellere massage om het lichaam te activeren en blessures te vermijden. Door een snellere stevige massage techniek met veel aandacht voor spieren is er een goede afvoer van afvalstoffen mogelijk. Deze massage is zeer geschikt voor mensen met een actieve en sportieve tijdsbesteding.

Tarieven

30 minuten
€ 35,00
45 minuten
€ 55,00
60 minuten
€ 67,50
Ontspanningsmassage

Deep tissue massage

Deze populaire massagevorm is een krachtige massage om het lichaam weer in balans te brengen. Door een langzame diepe massagetechniek met veel aandacht voor spieren, verbetert de energiestroom. Deze behandeling is zeer geschikt voor mensen met langdurig opgehoopte spanning in lichaam en geest.

Tarieven

30 minuten
€ 37,50
45 minuten
€ 60,00
60 minuten
€ 70,00
raindrop massage technique

Raindrop massage

De Raindrop Technique® is een unieke massage op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te verjongen. De Raindrop massage zorgt voor balans en harmonie in het lichaam.

Tarieven

60 minuten
€ 80,00

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?