Zweedse Massage

Zweedse massage Amsterdam

Wil je een ontspannende massage zonder al te veel poespas? Dan zit je met een Zweedse massage helemaal goed. Met deze massage ga je back to basic en het is dan ook niet voor niets de meest populaire optie onder alle massages.

De Zweedse massage is een van de meest gebruikte massagevormen, en wordt ook wel aangeduid als Klassieke massage.

Massage is not a luxury it is a way to a happier and healthier life

Een Zweedse massage is zonder meer de populairste massage die er is. Met deze klassieke massagevorm word je door middel van een aantal basistechnieken gemasseerd, zodat je uitgebreid van de nodige ontspanning van lichaam en geest kunt genieten. De druk varieert van licht tot stevig en zorgt ervoor dat je je na de massage weer als herboren voelt. Binnen de Zweedse massage werkt de masseur bijna uitsluitend met de handen.

deeptissue massage

Wat is een zweedse massage?

De Zweedse massage wordt gekenmerkt door uit te gaan van de anatomie en bloedstroomrichting. Een goede doorbloeding en hulp bij zelf herstellend vermogen zijn naast ontspanning het grootste doel.

Er kan olie, crème of lotion worden gebruikt om de weerstand van de huid te verminderen.

Een Zweedse massage bestaat uit een uitgebalanceerde mix van zachte strijkbewegingen, het opwarmen en losmaken van de spieren en het uitoefenen van druk op strategische plaatsen. Je bloedcirculatie en lymfesysteem worden gestimuleerd, gifstoffen worden afgevoerd en chronische pijnen verminderen.

Door de warmtewerking en aanraking van een massage komen er hormonen vrij in je lichaam, waardoor het stressniveau daalt en je beter in je vel gaat zitten. Een massage is dus niet alleen heel fijn, maar ook nog eens heel goed voor je gemoedstoestand, energieniveau en algemene gezondheid.

voordelen zweedse massage

Wat kost een zweedse massage?

30 minuten

37
50   per massage
  • duur : 30 minuten

45 minuten

60
00   per massage
  • duur : 45 minuten

60 minuten

70
00   per massage
  • duur : 60 minuten

ortho ease massageolie

De massageolie verwarmt en verzacht een vermoeid en gestrest lichaam en helpt schadelijke effecten van de dagelijkse activiteiten te bestrijden. Deze kalmerende mix van essentiële oliën zal je een ontspannend en verfrissend gevoel geven. De Ortho Ease massage olie wordt tevens gebruikt tijdens de raindrop techniek, speciaal ontwikkelt door Gary Young. Meer informatie over de raindrop massage vindt je hier.

De massageolie bevat pure plantaardige olie met essentiële oliën, o.a. Wintergreen, Eucalyptus Globulus en Radiata, Thyme, Peppermint, Juniper en Vetiver. Deze mix is perfect afgestemd op het voeden en soepel maken van de spieren.

relaxation massageolie

Relaxation is de olie om te ontspannen en stress te verlichten aan het einde van de dag. Het is een geweldige mix van essentiële en plantaardige oliën die emotionele balans aan lichaam en geest biedt. De oliën hebben kalmerende en herstellende eigenschappen. Wanneer de juiste essentiële oliën gecombineerd worden kan een massage therapie een krachtige boost voor de gezondheid zijn.

 

De massageolie bevat pure plantaardige olie met essentiële oliën: Tangerine, Peppermint, Rosewood, Lavender, Spearmint, en Ylang Ylang.

Meer weten of een zweedse massage boeken?

Wil je meer weten over onze zweedse massage in Amsterdam of wil je een massage boeken? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Over the flower of life

The flower of life heeft als doel om te ondersteunen bij gezondheid en algeheel welbevinden door het toepassen van acupressuur therapie, massage yoga en stoelmassage in Amsterdam (en omgeving).
We werken met Young Living oliën en -voedingssupplementen voor energie en ontspanning.

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?