Young Living

Wie is Young Living?

Veel mensen dromen ervan om van hun passie hun werk te maken. D. Gary Young, oprichter van Young Living (1993) en de grondlegger van de moderne beweging in essentiële olie, deed dit. Gary ontdekte ruim twee decennia geleden de kracht van etherische oliën. Met Young Living heeft hij zijn kennis kunnen delen met miljoenen anderen. Gary’s kennis over de kracht van planten heeft geleid tot de creatie van het grootste assortiment aan essentiële oliën en melanges. Met deze essentiële oliën willen zij mensen inspireren om een leven vol welzijn, overvloed en ambitie te leiden. Young Living is het enige bedrijf dat de kwaliteit en zuiverheid van de oliën kan garanderen mede doordat zij als enige essentiële olieleverancier haar eigen boerderijen heeft. Er worden geen schadelijke chemicaliën gebruikt bij het verbouwen van de planten en de gewassen zijn niet genetisch gemanipuleerd. Dit wordt het unieke ‘Seed to Seal’ proces genoemd. Het hele proces wordt streng gecontroleerd, van het zaadje tot aan de verzegeling van het flesje. Juist hierdoor blijven de producten puur en van de hoogste kwaliteit.

Wat maakt de olie van Young Living nou zo speciaal?

Young Living produceert essentiële oliën van therapeutisch niveau. Hiermee wordt bedoeld dat zij daadwerkelijk ondersteunend kunnen zijn aan je algehele welzijn. Young Living stelt hoge eisen aan haar productieproces om de beste oliën te kunnen produceren. Alleen hierdoor kunnen zij de kwaliteit bieden die zij voor ogen hebben; puur, hoog in therapeutische waarde en zonder genetische manipulatie of schadelijke chemicaliën.

Puurheid en kwaliteit van de essentiële oliën bij Young Living staan al meer dan 25 jaar voorop. Ze hebben dan ook, als enige essentiële olie leverancier ter wereld, hun eigen boerderijen (8 stuks in totaal) die overal te wereld te vinden zijn.

Young Living hanteert het Seed to seal beleid. Seed to seal betekent dat het hele proces van zaadje tot aan het verzegelen van de flesjes in eigen beheer is. Alle producten worden streng gecontroleerd door henzelf en derden.

1. SEED (zaad)

Krachtige, effectieve essentiële oliën zijn afkomstig van zaden en planten die worden gecontroleerd op hun vermogen om kwalitatief hoogwaardige essentiële olie te produceren. De zaden die Young Living gebruikt zijn geselecteerd op hun wetenschappelijk bewegen vermogen om planten te worden met de hoogst mogelijke niveaus van bioactieve stoffen.

2. CULTIVATE (teelt)

Door de teelt op de acht boerderijen van Young Living, heeft het bedrijf zich het creëren van zuivere, krachtige essentiële oliën helemaal eigen gemaakt. Het bedrijft neemt haar kennis mee over de hele wereld naar zusterbedrijven die werken met hetzelfde Seed to Seal principe, zodat zeker is dat hun groeiprocessen voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen die Young Living hanteert.

3. DISTILL (destilleren)

Destilleren: Young Living combineert oude en moderne destillatie technieken, bij een lage druk en temperatuur om de heilzame plantaardige grondstoffen van elke geoogste partij te behouden tijdens de eerste en enige destillatie.

4. TEST (testen)

Elke essentiële olie bij Young Living wordt eerst getest op eigen strenge eisen om er zo voor te zorgen dat de optimale bio-actieve natuurlijke stoffen aanwezig zijn. De testen worden door Young Living in eigen interne laboratoria gedaan, en daarnaast aangevuld met controles door derde partijen. Zo wordt geborgd dat er aan de internationale zuiverheid- en potentienormen wordt voldaan en, beter nog, dat deze worden overtroffen.

5. SEAL (verzegelen)

Wanneer een etherische olie aan alle strenge eisen voldoet wordt elk flesje etherische olie in het Seed to Seal proces zorgvuldig afgesloten en geïnspecteerd voordat het wereldwijd naar leden verstuurd kan worden.

Lavendel velden Young living olien

Waarom kiezen voor Young Living oliën?

Nu denk je waarschijnlijk maar ik kan toch overal een flesje olie kopen, en ook nog wel een stuk goedkoper? Dat klopt inderdaad, er zijn een heleboel aanbieders op de markt maar meestal is de olie niet 100% essentieel. Deze olie is prima te gebruiken voor de geur maar de therapeutische kwaliteit heb je dan niet. En daarom kiezen wij heel bewust voor de oliën van Young Living.

Hieronder een aantal redenen waarom wij voor de oliën van Young Living kiezen

Meer weten of essentiële oliën?

Ben je benieuwd naar de therapeutische werking van een olie? Of zou je meer informatie willen hebben hoe je deze mooie olien in je dagelijks leven kan integreren? Stuur ons dan een mail . We delen onze liefde voor de olie graag met iedereen.

Kies een massage:
Ontspanningsmassage
30 minuten
€ 35
Ontspanningsmassage
45 minuten
€ 50
Ontspanningsmassage
60 minuten
€ 65
Deep tissue massage
30 minuten
€ 35
Deep tissue massage
45 minuten
€ 50
Deep tissue massage
60 minuten
€ 65
Sportmassage
30 minuten
€ 35
Sportmassage
45 minuten
€ 50
Sportmassage
60 minuten
€ 65
Voetreflexmassage
30 minuten
€ 35
Voetreflexmassage
45 minuten
€ 50
Voetreflexmassage
60 minuten
€ 65
Raindrop massage
60 minuten
€ 75
Stoelmassage
15 minuten
€ 16
Stoelmassage
20 minuten
€ 22.5
Stoelmassage
30 minuten
€ 30
Zweedse massage
30 minuten
€ 35
Zweedse massage
45 minuten
€ 50
Zweedse massage
60 minuten
€ 65
Thai table massage
60 minuten
€ 70
Thai table massage
90 minuten
€ 95
Selecteer een datum en tijd:
Vul je gegevens in:
Totaal €

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?