Zyto Scan

wat is de Zyto scan?

De Zyto scan wordt gedaan door het zogenaamde Zyto kompas ( die in directe verbinding staat met de database van Zyto Compass – en daardoor altijd up to date is. Deze meet de schommeling in de elektrische geleiding van de huid en scant je lichaam op 76 punten, ook wel biomarkers genoemd. Deze worden weergegeven in of rondom een cirkel met rode en groene puntjes. Het midden van de cirkel is je kern, zoals je zou moeten zijn. Het zou natuurlijk ideaal zijn als ze allemaal binnen de grenzen vallen en groen zijn, maar dat gebeurd maar zelden. Vaak worden er rode puntjes weergegeven buiten de buitenste cirkel, deze geven aan wat er in jouw lichaam uit balans is en aandacht nodig heeft. Hoe meer de puntjes naar het midden van de cirkel staan, hoe meer je bij je kern bent (beter in balans bent).

De Zyto scan is een momentopname en meet hoe je je op dat moment voelt, kom je een week later kan deze compleet anders zijn. Op basis van de uitslag van de biomarkers wordt er een rapport opgemaakt die aangeeft met welke essentiële oliën en/of supplementen je deze biomarkers weer binnen de grenzen kunt laten vallen.

Aan de slag met de Zyto scan?

De uitslag van de Zyto scan kan betrekking hebben op het fysieke, emotionele en/of spirituele vlak. Het kan daarom wel eens voorkomen dat je je niet herkent in de uitslag van de scan, of dat het niet overeenkomt met de klachten. Dit heeft vaak heeft te maken met het feit dat je eerst op emotioneel gebied iets zou moeten aanpakken (ik noem dat altijd ‘laagjes pellen’ net als een ui). Bij een vervolgscan is de kans groot dat je steeds meer in de buurt komt van je klachten. Mijn eigen ervaring (en ervaring van andere mensen) heeft ons geleerd dat er bijna altijd eerst een emotionele blokkade ‘opgeruimt’ moet worden. Dit is soms een moeilijk proces, maar eigenlijk een heel mooi proces. Vooral als je dat van dichtbij mag meemaken…

Het kan wel eens voorkomen dat er meerdere oliën uit de scan komen, ook oliën waar maar 1 of 2 markers van uit balans zijn. Het is echter ontzettend belangrijk om alle aanbevolen oliën te gebruiken omdat ze elkaar aanvullen en ondersteunen, je pakt zo de hele disbalans aan. De bovenste geeft vaak het globale beeld van de behoefte. De andere oliën spelen daarin allemaal een rol om deze behoefte aan te vullen.

Het is aan te bevelen om minstens een maand met de oliën uit de uitslag aan de slag te gaan. Ik stuur je een uitgebreide beschrijving via de mail, uitleg van betreffende olie, en uitleg hoe en waar te gebruiken. Aan jou de keuze om dan voor een vervolgscan terug te komen.

Een scan doen?

Nieuwsgierig geworden naar wat een Zyto scan voor jou kan betekenen? Als je graag een scan wil doen om te kijken wat de oliën voor jou kunnen betekenen maak dan een afspraak. Je kan een afspraak maken via het contactformulier of me mailen info@the-flower-of-life.nl.

Disclaimer:

De Zyto Compass stelt geen diagnose, maar kan als ondersteunend alternatief gebuikt worden. We zijn geen arts en stellen dan ook geen diagnose. We geven geen medisch advies en schrijven ook geen medicatie voor.  Bij medische klachten of gebruik van medicatie raden we dan ook altijd aan om eerst een arts te raadplegen voordat je de oliën van Young Living gaat gebruiken. De oliën van Young Living zijn veilig om te gebruiken, maar het is altijd goed bij medische klachten dit in overleg te doen.

Kies een massage:
Ontspanningsmassage
30 minuten
€ 35
Ontspanningsmassage
45 minuten
€ 50
Ontspanningsmassage
60 minuten
€ 65
Deep tissue massage
30 minuten
€ 35
Deep tissue massage
45 minuten
€ 50
Deep tissue massage
60 minuten
€ 65
Sportmassage
30 minuten
€ 35
Sportmassage
45 minuten
€ 50
Sportmassage
60 minuten
€ 65
Voetreflexmassage
30 minuten
€ 35
Voetreflexmassage
45 minuten
€ 50
Voetreflexmassage
60 minuten
€ 65
Raindrop massage
60 minuten
€ 75
Stoelmassage
15 minuten
€ 16
Stoelmassage
20 minuten
€ 22.5
Stoelmassage
30 minuten
€ 30
Zweedse massage
30 minuten
€ 35
Zweedse massage
45 minuten
€ 50
Zweedse massage
60 minuten
€ 65
Thai table massage
60 minuten
€ 70
Thai table massage
90 minuten
€ 95
Selecteer een datum en tijd:
Vul je gegevens in:
Totaal €

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?