Loading...
Yogaworkshops2018-05-18T09:04:09+00:00

Yogaworkshops

Workshops gegeven door the flower of life

Aroma yoga

Aroma yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak. Ontdek de unieke combinatie van yoga en essentiële (aroma) olie. Essentiële oliën werden van oudsher al gebruikt ter bevordering van de gezondheid, het geven van verlichting bij lichamelijke en geestelijke klachten en ter verdieping van meditatie en gebed.

Data

Zondag 18/1 van 10.30 – 12.30 bij Yoga Etten-Leur in Etten- Leur. Thema is: DETOX, een goede start van de zondagmorgen. De oefeningen en bijbehorende oliën zorgen voor een mooie detox op deze ochtend.
Vrijdag 20/4 van 19.00- 21.00 bij Yoga Breukelen in Breukelen. Thema: LENTE, met de olie en de yoga oefeningen kun je nog meer ruimte maken en oude blokkades oplossen.
Vrijdag 15/6 van 19.30- 21.30 bij Aandachtsmederij in Amersfoort. Thema: ZOMER, met de olie en de yin oefeningen laten we de elementen van de zomer langskomen. In combinatie met de olie maken we nog meer ruimte zodat de energie nog meer kan stromen.
Zondag 17/6 van 10.30- 12.30 bij Yoga Etten-Leur in Etten- Leur. Thema: ZOMER, met de olie en de yin oefeningen laten we de elementen van de zomer langskomen. In combinatie met de olie maken we nog meer ruimte zodat de energie nog meer kan stromen.

Kosten

25.-
Duur: 2 uur
Inclusief: thee, wat lekkers en het gebruik van de oliën.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshops kan door middel van onderstaande button. Voor de workshops bij Yoga Etten Leur en de Aandachtsmederij kun je je aanmelden via hun website.
Maximaal aantal deelnemers per les is 10 personen.
Geef hierbij even aan voor welke datum je wilt boeken.

Aanmelden aroma yoga workshop

Aerial yoga

Aerial- yoga, ook wel luchtyoga genoemd of hangmat yoga. Yoga waarbij je een doek hebt dat je ondersteund in houdingen en ook uitdagend is. Je mag je nm overgeven aan het doek, loslaten dus :-). En dat kan soms best een beetje spannend zijn. Maar als je dan uiteindelijk kan loslaten en je kan overgeven aan het doek is het heerlijk. Lekker op je kop hangen, alle wervels weer ruimte geven en gelukshormonen creëren.  Deze vorm van yoga heeft dan ook vele voordelen bijvoorbeeld voor mensen die snel last hebben van migraine of stijf in hun rug zijn.

Data

Op dit moment staan er geen worskhops gepland. Meer info volgt snel.

Kosten

30.-
Duur: 2 uur
Inclusief: thee en wat lekkers

Aanmelden

Aanmelden voor de workshops kan door middel van onderstaande button.
Maximaal aantal deelnemers per les is 11 personen.
Geef hierbij even aan voor welke datum je wilt boeken

Aanmelden Aerial yoga workshop

Yin Yoga

Yin yoga is een rustige, meditatieve vorm van yoga, waarbij de aandacht naar binnen is gericht. In yin yoga wordt door houdingen langere tijd aan te houden (3-5 minuten), gewerkt op het diepere bindweefsel in het lichaam. Door je volledig te onstpannen in een houding krijgt je lichaam de tijd om (emotionele) blokkades los te laten zodat de energie weer gaat stromen. Yin yoga zorgt ervoor dat je flexibeler wordt en de stroom van chi of prana (levensenergie) verbetert. Een fijne en ontspannende les, na een drukke dag of tijdens een periode met meer stress. Yin yoga houdingen zijn vooral gericht op nek, schouders, wervelkolom en de heupen. Yin yoga leidt tot een diepe ontspanning en verhoogt je bewustzijn.

Data

data nog niet bekend, meld je aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte wilt blijven van alle workshops die the flower of life organiseert. Of mail ons via het contactformulier. Wil je eens een workshop met vrienden, ook dat is mogelijk.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshops kan door middel van onderstaande button.
Geef hierbij even aan voor welke datum je wilt boeken

Aanmelden Yin yoga workshop

Prive les

Naast de vaste lessen op maandag, dinsdag en woensdag geef ik ook privélessen. Samen kijken we naar een les waar jij behoefte aan hebt.
En ik zorg ervoor dat jij het beste uit de les kan halen waar jij behoefte aan hebt.

Tijdstippen

Een privéles op afspraak is mogelijk in één van bovenstaande studio’s of bij jou of mij thuis.

Kosten

Privéles thuis € 50,00
Privéles in de studio afhankelijk van de studio prijs.

Aanmelden

Een afspraak maken voor een privéles kan door middel van onderstaande button.

Afspraak privé les

Workshop met vriendinnen en vrienden

Lijkt het je leuk om eens een workshop met vrienden te organiseren? Met vrienden 3 uur lang een yin yoga worskhop, of 2 uur in de aerial doeken hangen. Of misschien ben je wel geïnteresseerd in de aroma yoga. Alles is mogelijk op aanvraag.

Mogelijkheden

We kijken samen naar de wensen die jullie hebben en maken daar een mooie workshop van. Op locatie of eventueel thuis. Ook hier zijn diverse mogelijkheden. Wil je graag meer informatie over de mogelijkheden?
Stuur ons dan een mail via het contactformulier of gebruik onderstaande button.

Aanmelden

Aanmelden voor de workshops kan door middel van onderstaande button.
Geef hierbij even aan voor welke datum je wilt boeken en wat voor workshop je graag zou willen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

Aanmelden vriendenworkshop