Yogareizen

Na 2 jaar geen yogareizen georganiseerd te hebben, heeft the flower of life voor 2022 twee hele mooie yogareizen op het programma staan. Een yogacruise zoals jullie van ons gewend zijn, varend van baai naar baai en een superleuke yogareis met een mix van yoga, ontspanning en activiteiten. De tweede reis dit jaar vindt plaats in het mooie Mersin. Een gebied wat nog niet zo bekend is bij de Europese toeristen maar met prachtige gebieden en de super gastvrije bevolking.

Ontdek welke reizen we organiseren en kijk welke reis het beste bij je past. We hopen je dit jaar weer te mogen verwelkomen bij een van onze reizen.

Hoş geldiniz!

Genieten van een week yoga en ontspanning!

De afgelopen jaren hebben we meerdere yogareizen mogen organiseren. Blije gezichten van mensen die zich na een week yoga en ontspanning een stuk soepeler en leniger voelen. Het lag even stil maar dit jaar organiseren we weer een geweldige yogacruise. 

Een week met yoga, ontspanning, zon, zee, prachtige natuur, heerlijk eten en natuurlijk veel plezier. Met het kabbelende water wat alles vloeibaarder maakt. Nog makkelijker los laten en weer opladen.

Heb je interesse? Ben je benieuwd naar deze reis en wil je meer informatie? We sturen je graag meer informatie. Is een boot niets voor jou maar zou je wel graag met ons mee op yogareis willen? Check dan de yogareis die we eind september in petto hebben aan de kust van Mersin.
We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Programma Yogareizen

Je start de dag met een hatha flow yogales om lekker wakker te worden. Daarna staat er een heerlijk ontbijt klaar. Na het ontbijt is het tijd om te lezen, te zwemmen of gewoon lekker te zonnen. Intussen bereid de crew met veel liefde een uitgebreide lunch voor en brengt de … ons naar de mooiste baaitjes, ver weg van het massatoerisme. Eenmaal veilig voor anker kun je heerlijk ontspannen tijdens een yin yogales. Na een drankje en een prachtige zonsondergang schuif je aan voor een heerlijk diner.

De yogalessen tijdens de yogacruise worden soms aan boord gegeven, maar ook op bijzondere plekjes aan wal: aan het water, op een houten steiger, op een binnenplaatsje of bijvoorbeeld in de mooie natuur. De lessen zijn zowel voor beginners als voor de wat meer gevorderde yogabeoefenaars. Iedereen kan dus meedoen! Is yoga niet echt aan jou besteed, maar wil je wel heel graag genieten van de rust, zon, prachtige baaitjes, heerlijk eten en neem je graag een duik in azuurblauw zeewater? Dat kan uiteraard ook want iedereen is welkom! Er is plaats voor 10 tot 12 personen.

De kosten voor deze yogacruise

Voor een week op deze prachtige boot betaal je € 1050,-.
Prijs is op basis van gedeelde hut. 

voor dit bedrag krijg je

Extra kosten

Interesse

Kijk dan ook eens op , hier vind je ook de algemene voorwaarden voor deze yogacruise. Voor een impressie van de afgelopen yogacruise kijk hier.

Vluchtinformatie

Voor het boeken van een ticket kun je kijken bij Corendon. De vluchten naar Turkije zijn dit jaar minder geworden waardoor je soms goed moet zoeken naar een goede en betaalbare vlucht. Kijk ook eens bij Tui,  Sunweb of Neckermann. Zij kopen de vluchten in bij Transavia of Corendon maar zijn soms goedkoper.  We verzorgen ook transfer naar de boot dus zorgen dat er altijd iemand klaar staat voor je op het moment dat jij het vliegveld uitkomt.

Yogacruise

Yogareis

10 – 17 september 2022

Waar: Fethiye

25 september – 2 oktober 

Waar: Mersin

Kies een massage:
Ontspanningsmassage
30 minuten
€ 35
Ontspanningsmassage
45 minuten
€ 50
Ontspanningsmassage
60 minuten
€ 65
Deep tissue massage
30 minuten
€ 35
Deep tissue massage
45 minuten
€ 50
Deep tissue massage
60 minuten
€ 65
Sportmassage
30 minuten
€ 35
Sportmassage
45 minuten
€ 50
Sportmassage
60 minuten
€ 65
Voetreflexmassage
30 minuten
€ 35
Voetreflexmassage
45 minuten
€ 50
Voetreflexmassage
60 minuten
€ 65
Raindrop massage
60 minuten
€ 75
Stoelmassage
15 minuten
€ 16
Stoelmassage
20 minuten
€ 22.5
Stoelmassage
30 minuten
€ 30
Zweedse massage
30 minuten
€ 35
Zweedse massage
45 minuten
€ 50
Zweedse massage
60 minuten
€ 65
Thai table massage
60 minuten
€ 70
Thai table massage
90 minuten
€ 95
Selecteer een datum en tijd:
Vul je gegevens in:
Totaal €

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?