Yoga stops traffick

Yoga stops traffick

One day, one voice!! Jaarlijks organiseert Yoga Stops Traffick een wereldwijd yoga event. YST is een evenement dat wereldwijd yoga liefhebbers verenigt om tezamen mensenhandel in India een halt toe te roepen. Dit gebeurt via een wereldwijde zonnegroet, 108 zonnegroeten of ingevuld op een andere manier. Ook Tula steunt dit jaar Yoga Stops Traffick en organiseert op 15 maart 108 zonnegroeten.

Op 15 maart vragen we aandacht voor de enorme omvang van uitbuiting van vrouwen en kinderen in India. Met deelname aan het event ondersteun je het werk van Odanadi. De opbrengsten uit donaties voor Yoga Stops Traffick worden besteed aan reddingsoperaties, opvang en scholing van slachtoffers en de campagne om mensenhandel te bestrijden.

Ieder jaar in maart organiseert YST een wereldwijd event. Yoga stops traffick is een evenement dat wereldwijd yoga liefhebbers verenigt om tezamen mensenhandel in India een halt toe te roepen. Dit gebeurt elk jaar via een wereldwijde zonnegroet, 108 zonnegroeten of ingevuld op een andere manier. Ook Tula steunt dit jaar Yoga Stops Traffick en organiseert op 15 maart 108 zonnegroeten.
Met jouw deelname aan Yoga Stops Traffick vragen we aandacht voor de enorme omvang van uitbuiting van vrouwen en kinderen in India. Tevens ondersteun je het werk van Odanadi. De opbrengsten uit donaties die voortkomen uit Yoga Stops Traffick worden besteed aan reddingsoperaties, opvang en scholing van slachtoffers en de campagne om mensenhandel te bestrijden.

WIE IS ODANADI?

Yoga en mensenhandel. Een grotere tegenstrijdigheid kun je je bijna niet voorstellen. Odanadi NL is een kleine stichting waarmee we ons inzetten voor ongeveer 85 vrouwen en kinderen die in ons opvanghuis in Zuid India wonen in een klein dorpje aan de rand van de grote stad Mysore. Zij zijn allemaal slachtoffer van mensenhandel en misbruik. Odanadi betekent ‘maatje’ of zoals ze in India zeggen ‘the one who walkes with you through lifetime.
Sinds 1993 heeft de organisatie Odanadi bijna 12.000 vrouwen en kinderen gered van verschillende vormen van geweld en hen een kans geboden op een toekomst. De stichting Odanadi NL werft fondsen voor deze erkende non-profit organisatie in India. Odanadi strijdt via reddingsacties, opvang en preventie activiteiten tegen allerlei vormen van geweld tegen vrouwen en kinderen met een speciale focus op mensenhandel. Odanadi biedt deze vrouwen en kinderen een veilige plek waar ruimte is voor het verwerken van hun trauma’s en ervaringen. Met behulp van Odanadi kunnen zij een toekomst opbouwen via scholing, een sociaal netwerk en een baan.

Ik (Leontine) ben vrijwilliger van Odanadi Nederland en zet me zich inmiddels al 5 jaar in voor de stichting. Inmiddels 2 x in India geweest om haar steentje bij te dragen en heeft met eigen ogen kunnen zien wat voor mooi werk Odanadi allemaal doet.

108 z0nnegroeten

We nodigen iedereen uit om op 15 maart van 15:00 tot 17:00 met ons samen 108 zonnegroeten te doen. Voorafgaand aan de 108 zonnegroeten zal Leontine een kleine introductie houden en wat vertellen over de stichting. Tijdens de 108 zonnegroeten zullen een aantal docenten van Tula de zonnegroeten begeleiden. Na iedere 27 zonnegroeten houden we een kleine pauze.

Vind je 108 zonnegroeten iets te veel dan kun je inlopen wanneer je wil en ook een klein deel doen. We willen vooral zoveel mogelijk mensen bij elkaar brengen om met elkaar voor Odanadi iets moois neer te zetten.

Deelname is aan dit event kost 10.-, maar het blijft een donatie dus je bent welkom om meer (of juist minder) te doneren aan Odanadi als je dat wil. Je kan dit Cash of met pin betalen.

Stoelmassage

Tijdens de zonnegroeten is the flower of life aanwezig met onze massagestoelen. Mocht je gedurende de 108 zonnegroeten of na de 108 zonnegroeten een stoelmassage willen dan kun je deze ter plekke boeken.
Ook als je niet mee doet, maar wel graag een stoelmassage wil dan ben je altijd welkom.
Een stoelmassage van 15 minuten kost €15.-.

T-shirt

Tijdens het event is het ook mogelijk om een yoga stops traffick t-shirt te kopen.
We kijken uit naar 15 maart en we hopen dat jullie allemaal gezellig mee komen doen!
Voor 1 zonnegroet of 108 zonnegroeten 🙂

yoga stops traffick - flower of life
Duur : 2 uur
inclusief : Thee en wat lekkers
15 maart 2020
Start tijd : 15:00
Eind tijd : 17:00
Locatie : Tula Amsterdam
€ 10.- (op donatiebasis meer of minder mag ook)

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?