stoelmassages tijdens Yoga stops Traffick

stoelmassages tijdens Yoga stops Traffick

STOELMASSAGE VOOR HET GOEDE DOEL! Tijdens dit speciale event is the flower of life in TULA Bos en Lommer aanwezig met hun massagestoelen. Mocht je gedurende de 108 zonnegroeten of na de 108 zonnegroeten een stoelmassage willen dan kun je deze ter plekke boeken. Ook als je niet mee doet met de zonnegroeten, maar wel graag een stoelmassage wil dan ben je altijd welkom. Een stoelmassage van 15 minuten kost €15.-. Dit bedrag gaat naar Yoga Stops Traffic.

Wat is stoelmassage?

Een stoelmassage is een massage van 15 tot 20 minuten die in een speciale massage stoel wordt gegeven. De massage bestaat uit een drukpuntmassage die wordt toegepast op rug, schouders, nek, armen, handen en hoofd en is een echte energy booster. De stoelmassage wordt door de kleding heen gegeven. Hierdoor, en doordat de massage op elke plek kan worden gegeven, is stoelmassage zeer geschikt voor bedrijven. Voorafgaand aan de massage doet de masseur een korte intake om eventuele klachten te bespreken.

Door de ontspannende werking van de stoelmassage zullen klachten als stress en frustratie op de werkvloer aanzienlijk verminderen en kan ziekteverzuim afnemen. Na een stoelmassage zal de werknemer fris en vitaal het werk hervatten.

Voordelen van een stoelmassage

  • vermindert stress, spanning en angst
  • geeft energie en vitaliteit
  • helpt om vastzittende spieren en spierknopen los(ser) te maken
  • Kan rugpijn, hoofdpijn en vermoeidheid verminderen
Leontine Denisse en Ali Cetinkaya the flower of life
Duur : 2,5 uur
inclusief : presentje
15 maart 2020
Start tijd : 15:00
Eind tijd : 17:30
Locatie : Tula Amsterdam
€ 15,-

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?