Online Aroma Yoga Workshop (via Zoom)

Online Aroma Yoga Workshop (via Zoom)

Een 2 uur durende Online aroma yoga workshop met als thema HERFST Vanuit je woonkamer of met vriendinnen thuis mee doen aan deze workshop.

Aroma yoga workshop: HERFST

Op zaterdag 10 oktober is er weer een aroma yoga workshop met als thema HERFST. Langzaam beginnen de bladeren weer te vallen, maken we ons klaar voor de herfst en gaan weer wat meer naar binnen. In deze aroma yoga workshop staat het element metaal centraal dat hoort bij het seizoen herfst. De combinatie van yin houdingen en essentiële oliën zorgen ervoor dat we de meridianen en de chakra's die horen bij de herfst weer in balans kunnen brengen. Een middag voor jezelf zodat je helemaal klaar bent voor de herfst.

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.

Aanmelden voor deze workshop kan via de mail of het contactformulier.

Aroma Yoga - the flower of life
Duur : 2 uur
inclusief : oliën (deze worden vooraf opgestuurd)
extra verrassing
10 oktober 2020
Start tijd : 13:00
Eind tijd : 15:00
Locatie : Zoom
€ 27,50

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?