Online Aroma Yoga workshop LOVE YOURSELF

Online Aroma Yoga workshop LOVE YOURSELF

Vier de liefde en verwen je zelf op deze speciale LOVE YOURSELF aroma yoga workshop.

Online aroma yoga workshop LOVE YOURSELF

Dinsdag 14 februari is het Valentijnsdag. Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met bijvoorbeeld cadeautjes, bloemen of kaarten. De dag waarop je ook meer aandacht aan jezelf mag geven. De liefde voor jezelf en voor een ander. En om jezelf dat moment te geven kun je zondag 12 februari mee doen met de aroma yoga workshop LOVE YOURSELF. Een les vol met hartopeners zodat de liefde voor jezelf en voor een ander nog meer kan stromen. Maar ook aandacht voor het bekken onze basis daar waar we weer meer naar terug mogen om dichter bij onszelf te komen. Maak ruimte voor mooie nieuwe dingen en kom nog meer in je kracht. Bij deze workshop werken we ook met 100% pure rozenolie. Wist je dat voor 1 druppel pure rozenolie wel 60 rozen nodig zijn? Een hele bijzondere olie dus met een hele hoge trillingsfrequentie.

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We gaan de rozenolie gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over deze speciale olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de essentiële oliën van Young Living.

Aanmelden voor deze workshop kan via de mail of het contactformulier of via onze webshop.

LOVE YOURSELF workshop - the flower of life Amsterdam
Duur :2 uur
inclusief :liefdevolle oliën
extra verrassing voor jou voor Valentijn
12 februari 2023
Start tijd : 10:00
Eind tijd : 12:00
Locatie : Zoom
€ 27,50

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?