Online Aroma Yoga Workshop KERST

Online Aroma Yoga Workshop KERST

Een 2 uur durende Online aroma yoga workshop met als thema KERST. Vanuit je woonkamer of met vriendinnen thuis mee doen aan deze workshop. We laten de 5 elementen allemaal aan bod komen. Een cadeautje voor jezelf om het jaar mooi af te sluiten.

Aroma yoga workshop: KERST

Op zaterdag 14 december is er weer een aroma yoga workshop met als thema KERST. Langzaam gaan we naar het einde van het jaar, maken we ons klaar voor de kerst en oudjaar. In deze aroma yoga workshop komen de 5 elementen aan bod. Alle seizoenen die 2020 voorbij zijn gekomen met de bijbehorende elementen. De combinatie van yin houdingen en essentiële oliën zorgen ervoor dat we de meridianen en de chakra's van alle elementen en seizoenen weer in balans kunnen brengen. Een middag voor jezelf zodat je helemaal klaar bent voor de feestdagen. Een cadeautje voor jezelf in deze hectische tijden.

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.

Aanmelden voor deze workshop kan via de mail of het contactformulier.

Aroma Yoga - the flower of life
Duur : 2 uur
inclusief : oliën (deze worden vooraf opgestuurd)
extra verrassing
12 december 2020
Start tijd : 13:00
Eind tijd : 15:00
Locatie : Online via zoom
€ 27,50

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?