Online Aroma Yoga Workshop DETOX

Online Aroma Yoga Workshop DETOX

Een 2 uur durende Online aroma yoga workshop met als thema DETOX. Vanuit je woonkamer of met vriendinnen thuis mee doen aan deze workshop. Tijdens deze workshop yin yoga en aromatherapie om het lichaam te reinigen van afvalstoffen.

Aroma yoga workshop: DETOX

Op zaterdag 23 januari kun je mee doen met de aroma yoga workshop met als thema DETOX. De start van het nieuwe jaar met vaak goede voornemens, gezond eten, sporten en detoxen. Tijdens deze workshop gaan we aan de slag om het lichaam te reinigen. De combinatie van yin houdingen en essentiële oliën zorgen ervoor dat we de meridianen weer meer in balans brengen. Dikke en dunne darm meridiaan om los te laten en nog veel meer. Een middag voor jezelf om het jaar goed te starten en lief te zijn voor je lichaam. Een cadeautje voor jezelf in deze hectische tijden.

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.

Aanmelden voor deze workshop kan via de mail of het contactformulier.

Aroma yoga workshop DETOX - the flower of life
Duur : 2 uur
inclusief : oliën (deze worden vooraf opgestuurd)
extra verrassing
23 januari 2021
Start tijd : 13:00
Eind tijd : 15:00
Locatie : Online via zoom
€ 27,50

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?