Online Aroma Yoga KERST Workshop

Online Aroma Yoga KERST Workshop

KERST WORKSHOP // Doe gezellig mee met deze 2 uur durende Online aroma yoga workshop. Vanuit je woonkamer of met vriendinnen thuis samen meedoen aan deze workshop. We laten de 5 elementen allemaal aan bod komen. Loslaten van al het oude wat je niet meer kan gebruiken en 2023 niet mee in wil nemen. Een cadeautje voor jezelf om het jaar mooi af te sluiten en een mooi stukje selfcare voor lichaam en geest.

Aroma yoga workshop: KERST

Op zaterdag 17 december is er weer een aroma yoga workshop met als thema KERST. Langzaam gaan we naar het einde van het jaar, maken we ons klaar voor de kerst en oudjaar. In deze aroma yoga workshop komen de 5 elementen aan bod. Alle seizoenen die 2022 voorbij zijn gekomen met de bijbehorende elementen. Wat wil je nog loslaten dit jaar om ruimte te kunnen maken voor nieuwe doelen en dromen voor 2023.

De combinatie van yin houdingen en essentiële oliën zorgen ervoor dat we de meridianen en de chakra's van alle elementen en seizoenen weer in balans kunnen brengen. Een speciale ochtend voor jezelf zodat je helemaal klaar bent voor de feestdagen. Een cadeautje voor jezelf in deze laatste hectische maand van het jaar.

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ben je helemaal ontspannen en stroomt de energie weer volop door je lichaam.

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.

Aanmelden voor deze workshop kan via de mail of het contactformulier.

Aroma Yoga - the flower of life
Duur : 2 uur
inclusief : oliën (deze worden vooraf opgestuurd)
extra KERST verrassing
17 december 2022
Start tijd : 09:30
Eind tijd : 11:30
Locatie : Online via zoom
€ 27,50

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?