Aroma Yoga Workshop ZOMER

Aroma Yoga Workshop ZOMER

Een 2 uur durende aroma yoga workshop met als thema ZOMER. De zomer staat voor naar buiten gaan en zijn, veel drukte en energie. En soms is het dan ook weer heel fijn als je weer even naar binnen kan keren. Werkend met de meridianen van hart en dunne darm. Breng je lichaam weer in balans met deze mooie selfcare workshop!

Aroma yoga workshop: ZOMER

Op zaterdag 24 juni organiseren we een aroma yoga workshop met als thema ZOMER. En als we naar de seizoenen kijken dan is de zomer het meest yang: de natuur is tot volle bloei gekomen, de dagen zijn lang en het is (meestal) warm.

De energie van de zomer is heel erg naar buiten gericht. Iedereen is letterlijk veel buiten, en we laten ons veel meer zien en horen. Deze energie kan heel heerlijk zijn, maar soms ook vermoeien. Je raakt wat makkelijker oververhit of overprikkeld.

Voor de balans is het daarom goed om in deze periode ook regelmatig tijd te nemen voor rust, waarbij je de aandacht weer even naar binnen keert. En hoe kun je dat beter doen dan met Yin yoga waarbij we ons vooral gaan richten op hart en dunne darm, de meridianen die gekoppeld zijn aan het seizoen ZOMER.

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag. Deze workshop wordt bij Bluebirds West in Amsterdam gegeven. Wil je liever online mee doen ?Stuur dan gerust een bericht, bij genoeg animo geven we deze workshop ook online en krijg je de oliën thuis gestuurd.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.

Aanmelden voor deze workshop kan via de webshop of stuur ons een mail via ons contactformulier.

Zou je een aroma yoga workshop ook eens willen met een groep vriendinnen of als personeelsuitje? Neem dan contact met ons op want we hebben een aantal leuke mogelijkheden.

Aroma Yoga - the flower of life
Duur : 2 uur
inclusief : oliën
extra verrassing
24 juni 2023
Start tijd : 15:00
Eind tijd : 17:00
Locatie : https://www.blue-birds.nl/
€ 37,50

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?