Aroma yoga workshop – NAZOMER

Aroma yoga workshop – NAZOMER

Op 25 september is er weer een aroma yoga workshop in Centrum Heartful in Loenen aan de Vecht. Het aarde element is verbonden met de nazomer. Het is het enige element dat niet haar ‘eigen’ seizoen heeft maar tussen de seizoenen in zit. Bij het element aarde hoort de energie van de maag en milt meridianen, deze zullen dan ook aan bod komen tijdens deze workshop. Loslaten wat niet meer nodig is en opruimen zodat nieuwe energie horend bij een nieuw seizoen verwelkomd kan worden. De combinatie van yin houdingen en essentiële oliën zorgen ervoor dat we de meridianen en de chakra's die horen bij de nazomer weer in balans kunnen brengen. Een middag voor jezelf!

Aroma yoga workshop NAZOMER

Op 25 september organiseert the flower of life bij Centrum Heartful een aroma yoga workshop.
Het aarde element is verbonden met de nazomer. Het is het enige element dat niet haar ‘eigen’ seizoen heeft maar tussen de seizoenen in zit. Het element aarde draagt de kracht van verbinding en balans. Bij het element aarde hoort de energie van de maag en milt meridianen, deze zullen dan ook aan bod komen tijdens deze workshop. De organen die verbonden zijn aan het element aarde, zorgen voor het opnemen, verwerken en het omzetten van voeding. Het verteren van voedsel maar ook van emoties. Loslaten wat niet meer nodig is en opruimen zodat nieuwe energie horend bij een nieuw seizoen verwelkomd kan worden. De combinatie van yin houdingen en essentiële oliën zorgen ervoor dat we de meridianen en de chakra's die horen bij de nazomer weer in balans kunnen brengen. Een middag voor jezelf!

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.
Aanmelden voor de workshop kan via de link.

Kun je deze workshop niet?

Lukt het je niet om erbij te zijn maar ben je wel benieuwd naar een Aroma yoga workshop? Check dan de andere workshops, deze aroma yoga workshop wordt ook online gegeven.

Leuk idee voor een vriendinnen uitje? Neem dan contact met ons op.

Aroma Yoga - the flower of life
Duur : 2 uur
inclusief : kleinigheid
25 september 2021
Start tijd : 14:00
Eind tijd : 16:00
Locatie : https://centrumheartful.com
€ 27,50

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?