Aroma Yoga Workshop – LENTE

Aroma Yoga Workshop – LENTE

Een 2 uur durende aroma yoga workshop met als thema LENTE. De lente is nieuw leven, nieuwe plannen, zaadjes die langzaam uitkomen, blaadjes die gaan bloeien. Wil jij nog wat opruimen zodat je nog meer kan gaan bloeien?

Aroma yoga workshop: LENTE

Op zaterdag 15 april organiseren we een aroma yoga workshop met als thema LENTE. De lente is nieuw leven, nieuwe plannen, zaadjes die langzaam uitkomen, blaadjes die gaan bloeien. Wil jij nog wat opruimen zodat je nog meer kan gaan bloeien? In deze aroma yoga workshop komt het element hout aan bod. De yin en yang meridianen die hierbij horen zijn de lever en de galblaas.

De Lever zorgt voor het doorstromen van Qi/energie in ons lichaam. En als je dan aan de lente denkt dan denk je aan groei. Als er genoeg ruimte is kan iets zonder problemen groeien. Dit geldt niet alleen voor de mens in het algemeen. Als de lever of de mens geen ruimte heeft, ontstaat er een drukkend gevoel. Emoties worden opgekropt. Er ontstaat woede en frustratie. Door frustratie wordt energie van het orgaan naar de spieren en pezen gestuurd. De spieren spannen zich aan. Als de Lever goed functioneert, gaat alles op emotioneel en lichamelijk niveau veel soepeler. Een lever in balans vergroot je doorzettingsvermogen, je vermogen om grenzen te stellen en vreugde te ervaren.
De lente is het seizoen waarin de energie van de lever en galblaas wordt opgeladen, maar ook waarin deze organen kwetsbaar zijn. We kunnen lever en galblaas extra ondersteunen in deze tijd. Dit is een perfect moment voor schoonmaak (detox) en verjonging. Breng je energie in beweging! Omdat de Lever voor gezonde en flexibele spieren en pezen zorgt is het goed om te stretchen. En dat gaan we dan ook lekker doen. Een middag voor jezelf zodat je helemaal klaar bent voor de LENTE. Een cadeautje voor jezelf in deze hectische tijden.

Wat is aroma yoga?

Aroma-yoga is yoga waarbij tijdens de yogahoudingen essentiële oliën worden gebruikt. Met behulp van de 100% pure olie die we tijdens de workshop gebruiken, kun je je yoga en meditatie beoefening nog meer verdiepen. De oliën ondersteunen je op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

Wat gaan we doen tijdens de workshop?

We gaan essentiële oliën gebruiken tijdens de yoga en meditatie. Voordat we de olie gaan gebruiken is er eerst een kleine uitleg over de olie. Wat voor werking heeft de olie en waar kun je de olie allemaal voor gebruiken. De meeste oliën zijn voor meerdere dingen te gebruiken en daarmee leuk om te weten waar je een olie naast de yoga en meditatie ook allemaal voor zou kunnen gebruiken. Vervolgens doen we hier een aantal passende oefeningen bij. Aan het einde van deze aroma- yoga workshop ga je helemaal ontspannen weer naar huis.

Wie kan er allemaal meedoen?

Deze workshop is voor iedereen die interesse heeft in yoga en benieuwd is naar de werking van essentiële oliën. De les is voor alle niveaus. Als er vooraf blessures zijn of gezondheidsklachten waar we rekening mee moeten houden dan hoor ik dat graag.

De oliën die tijdens de aroma- yoga workshop gebruikt worden, zijn de oliën van Young Living.
Aanmelden voor de workshop kan via de link.

aroma yoga workshop - the flower of life Amsterdam
Duur : 2 uur
Duur : 100% pure essentiële oliën (ook nog thuis te gebruiken)
inclusief : Thee en wat lekkers
LENTE verrassing
15 april 2023
Start tijd : 15:00
Eind tijd : 17:00
Locatie : https://www.blue-birds.nl
€ 37,50

Lidmaatschap bij Young Living

Meer weten?